HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.04.22. 11:12 :: Tobber

Szokás szerint bealvás (utálom, hogy amíg alszom, nem pörgök! :D), még elrohanok kocogni a meleg előtt, később több találka, majd kikapcsolódás...

----------

És a szkeptikusoknak: hogy miért is imádom Tinit?

 

A következő életében virág szeretne lenni!!!! :D

 

Hát nem bájos? :)))

 


http://gallery.hd.org/_exhibits/flowers/_more2003/_more09/flower-Holland-Netherlands-RF.jpg
 

komment

2007.04.22. 11:11 :: Tobber

Earth Day
Legnagyobb szomorúságunk... :((
Vigyázzunk már kicsit jobban a Földre!!!
 

komment

2007.04.21. 12:41 :: Tobber

Sok sör rulez szaftos flekkennel és orgonaillatú naplementével, így szép a tavasz. Csak meleg van!!! :(((

Este további BCsTLV-üzenetek, az ember lánya mindig akkor kavar nagyobb érzelmeket, ha az illető már nem érdekli... :/

Ma bemegyek dolgozni, este nyugis társaság, holnap aludni kéne...

Megj.: A hajam tökéletesre nyírva, lecseréltem a fodrászomat...

(Biztos vagyok benne, hogy a szépségiparban dolgozók az első évben elkényeztetnek, majd ha megszokják, hogy hozzájuk járunk, akkor már nem teljesítik a kéréseket, és egyre rondább műveket alkotnak!! :((( A manikűrösöm is rossz passzban van pár hónapja, a fodrászom meg kb. fél éve. :/ Nem mellesleg nem vagyok hülye, ez nem az a hajfesték és -árnyalat, amit eddig tett fel. NE rajtam spóroljon, elég sok pénzt otthagytam nála 3 hetente!!! :/) 

 

komment

2007.04.20. 08:51 :: Tobber

Tiiiiirarirariraram... :)

Tegnap este tökéletes, egy kis kikapcsolódás, egy kis shopping, késő este Okospasi nálam teljes terjedelmében (megmértük, 103 kg a 194-5 cm-éhez :D és isteni hátmasszázst adott, fizetni fogok érte, hogy naponta jöjjön!!! :) ), éjjel még pár sms Tininek, és sok BCsTLV-nek. Ő szeretne engem, én őt nem. 98%, hogy nem.

 

komment

2007.04.19. 16:52 :: Tobber

Campona (index.hu/homar)

:)

 

komment

2007.04.19. 16:41 :: Tobber

Megyek is shoppingolni! :D

Méghogy rosszkedv, ááá! Elfújták.

Hihiiii, Pasi médiasztár lett. (Meg Bé is, de ő csak kicsit, de pszt, nem akarjuk elkeseríteni, hogy ő nem is annyira... ;)) ) Érdekes dolgokat hord össze Pasiról a sajtó, de amit egyik ismerőse nyilatkozik róla... Hát, az nagyon vicces, hehe.

-----------

Ma a gazdasági vezető kihívott egy vakongépelés-párbajra, merthogy miközben vele beszéltem, végig írtam is. (Azt nem látta, hogy ezt írtam: sdfléjkhfgovbösiotrcv ékgdfögvbogxcf) :DDD

Na jó, nem is. :)

Aztán kolléga nokiatöltőt kér és ráérdez: arra emlékeztek, hogy...

Tobber: Gálvölgyi-Forgács paródia??? :)

Kolléga döbbenten néz: honnan tudtad, hogy azt akarom mondani?? :D

...mert nekem mindig az ugrik be a Nokiáról, amikor ITT-Nokia tévéreklámokat szórt a tévé, Gálvölgyiék csináltak egy paródiát. Két turista ment az erdőben, egyik így szólt:

- Állj, Titi!

-No, ki a'?

:))

(Sztem ez vicces volt.)

De ma más kollégámnak is kitaláltam a gondolatát, mielőtt kimondta. A legprofibb médium akkor voltam, amikor exszoftvermunkahelyemnél rámutattam a telefonra, és előre megmondtam, hogy a következő pillanatban csörögni fog. Mindenki dobta a hátasokat, bárkit elkápráztattam tudásommal.

Aztán utódom rájött a titokra: a telefonközpont a fali szekrényben kicsörgés előtt 3 mp-cel kattant egyet. :D

 

komment

2007.04.19. 15:04 :: Tobber

Eléggé megingatta a jópár hete törelten jókedvemet ez a Pasi-nősülés, BCsTLV-konfliktus (tegnap is írt, hogy ő mennyire szeretne, meg türelmetlennek tűnik), Vaspasi és Okospasi pedig munkamániás lett, úgyhogy egy kicsit most lelassulok. Mármint önmagamhoz képest.

(Igen, épp megjött!) :D

---------

Nem mellesleg még NÉGY ismerősről derült ki ma, hogy terhes. Nem sok ez így, lányok??? :D

Btw: Rámcsörrent a nőgyogyim, hogy jó lenne, ha nem féléves, hanem 3 hónapos kontrollra mennék most. Hát levert a víz!! :((

 

komment

2007.04.18. 16:25 :: Tobber

Jó, megnyugtattatok, nem zavar.

Tényleg azt az illúziót sajnáltam, ami már az első fél évben, hét évvel ezelőtt elveszett az okos, olvasott, gazdag, magas férfiról... (Ami persze igaz rá, csak közben átalakult az értékrendem.)

:)

Azóta megismertem egy csomó kedves félőrültet, néhány komolyabb is befigyelt (az elmúlt egy hónapban két jelentkező lett elhajtva, ebből nem titkoltan az egyik kekszokok miatt. Szegény Pincsi is ezért épült le anno... :(( ), lelkes lovagjaim mindig akadnak Okospasitól kezdve Ujin át egészen Tiniig jópáran, most még BCsTLV-t kell elhelyeznem, legyen portfóliórész, avagy sem. Eddig 95% a semnek.

És tényleg sosem voltam ennyire boldog, mint mostanában. Azért még 1-2 vágyam lenne, ha valaki hallgat odafent!!! ;)

 

komment

2007.04.18. 10:47 :: Tobber

Jó, összeszedem magam a gondolatokat, hogy miért is NEM vágyom Pasi társaságára egyáltalán.

(Merthogy így van, nem tudom megfejteni, hogy miért zavar mégis a házassága. De valszeg 1. engem nem akart elvenni, 2. én tűrtem, hogy munkamániás és figyelmetlen legyen, de most más ül bele a kiharcolt luxusjövedelembe, én meg kicsit belerokkantam.)

Tehát: figyelmetlen volt (megesett, hogy sírtam egy ismerős halála miatt, mikor hazaért, és meg sem kérdezte, miért. Ha sírtam, sosem kérdezett rá.), pocsék volt az ágyban (nem impotens, azért nem vádolhatnám, csak pocsék), és semmit nem fejlődött, sokszor untam, pedig művelt és olvasott volt, ha én nem szerveztem valamit, akkor otthonmaradtunk évszámra, nem izgatta, hogy hülyét kapok a lakásában a csótányoktól, én hívattam szakembereket, nem cserélte le a gázkonvektort, amikor annak már kilukadt az égéstere és baromira fájt a fejünk tőle, végül a fele pénzt én adtam bele egy újba több hónap sírás után, a tűzhelyéből szivárgott a gáz, kértem, hogy mindig zárja el a főcsapot, ha kinyitja, sosem tette, gázszagra figyeltem csak fel, friss kenyeret vittem, amiből ha este evett, nyitva hagyta, reggel mindig szárazkenyerem volt csak, ha a kedvenc édességét sütöttem, lecseszett, hogy este nem eszik szénhidrátot, vendégségbe mentünk én ismerőseimhez és megcsinálta, hogy EGÉSZ délután egy szót sem szólt senkihez(!), hülye barátai voltak, akik kicsit sem tiszteltek (nyilván azért, mert ő maga sem), ha az anyja belémkötött, egy szóval sem állította le, nomeg annyira érzéketlen volt, hogy egyetlen tesója szülése után fel sem akarta hívni, és azt sem tudta, mit kérdezzen tőle. :(

Most ennyi jutott eszembe.

Meg az, hogy egyáltalán nem ismert. Egy év után úgy gondolta, hogy újra akarom vele kezdeni??

Azt hitte, hogy sosem csaltam meg?? (Huh!)

Azóta tényleg sokkal jobb. De ha nem fejtem fel, hogy most ebben mi zavar, akkor a következő kapcsolatomban is zavart okozhat. Ha akarnék következő kapcsolatot.

 

komment

2007.04.18. 07:35 :: Tobber

Portugáliát a foci-EB után pár nappal jártuk végig (igen, Pasival). Csodásan felújított városok, tökéletes tömegközlekedés, sztrádák, miden felturbóztak a bajnokságra.

Mégsem lenne jó itthon az EB. Baromi sok pénz és pocsék szervezők vagyunk!!!! :(((

---------- 

Nem, nem tudom feldolgozni Pasi házasságát. Pedig ha belegondolok, tényleg én bíztattam, hogy akkor húzzon még bele, amikor felfeléfut a kapcsolat. És ha akarna, sem engedném, hogy hozzámnyúljon még egyszer. Nem értem, hogy miért zavar. :((((

----------

Lelkes Tini rajongóm és most már két visszatért régi (plusz szokásos) mellett BCsTLV jelentkezett. Akar.

 

komment

2007.04.17. 20:51 :: Tobber

Bőgök.

No, ezt sem gondoltam volna mostanában! :(

Azon gondolkoztam, hogy kit hívjak fel, kinek öntsem ki a bánatomat, de inkább békén hagyok mindenkit. Legalább másnak jó.

Iwiwen nézelődök, és meglátom, hogy Pasi, akivel két éve még én éltem (igen, öt évig), megnősült.

A nő szép, vékony, és láthatóan boldog. (Még a menyasszonyi ruha is jól áll a negyven kilóján!)

Nem tudom nyugtatni magam. Bár amikor fél éve beszélgettünk, még én kértem, hogy ezzel a nővel ne húzza így az időt, mert elcseszi.

De valahol most a saját életemet érzem elcseszettnek! :(((((

Biztos azért, mert kövér vagyok.

Megyek hányni, a picsába is!!!!

 

(És kuss, nem akarom hallani, hogy dehát egy éve milliószor boldogabb vagyok, mint mellette valaha, hogy ezer éve nem is szerettem őt, hogy ágyban egy féligrohadt virsli is nagyobb élményt nyújthat nála (és semmit, tényleg semmit nem sikerült megtanítanom neki, én ilyet még nem láttam!!), hogy tuskó és soha nem érdekelte, hogy vagyok, mit teszek érte, vagy miért sírok, ha rosszkedvű voltam... Akkor is. Az a nő vékony. Biztos itt csesztem el!)

:(

 

komment

2007.04.17. 11:07 :: Tobber

Este minden elintézve, sőőőt, még az új gépemen is beállítottam sok dolgot. Akinek tévékártya van a komputerében: milyen minőségű képet ad???

A tévém (15 éves 17"-os apróság, és a felső felében kép helyett csak mák van) lassan megöregedik, viszont új készüléket nem akarok arra a pár híradóra, amit néha megnézek.

Kérek véleményeket!!!!

 

komment

2007.04.16. 16:11 :: Tobber

Jó-jó, hogy anyám 61 évesen simán ott van a topon informatikában, meg elektronikában, könnyedén beállít minden kütyüt és számítógépet, fórumozik a neten, levelezik exanyósommal, recepteket keresgél, aukciósházak árverési anyagait előbb ismeri a műkereskedőknél és könyveket rendel a bookline-ról, de hogy neki előbb volt Skype-ja, mint nekem... :DDD

Őőő, aki tudja, hogy hol a fenében lehet S-on kikapcsolni a mikrofonnémítást, az nagy lépéssel járulna hozzá a pantomimelőadásaimhoz hívásaimhoz.

(És aki eddig telefonált esténként, mostantól hívhat S-on, elérhetőség emailen mehet. Már ha otthontalál, nem sok eséllyel.)

 

komment

2007.04.16. 15:07 :: Tobber

 
Annyira izgatott, hogy hogy nézhet ki korin... :))))
(Bocs a minőségért, csak paintet találtam itt bent a cégnél és 3 percet szántam rá.) :)

komment

2007.04.16. 14:12 :: Tobber

Nagyon itt a tavasz!! :)))

Én csak itt dudorászom, kolléga kontráz, "hollárihó" és "szerelem a köbön" témájú köremailek érkeznek... :)

Most már csak a munkát kéne végképp eltörölni! ...rabszolgahad induuuulj velünk! S föld fog sarkából kidőőőőőlni, semmik vagyunk, s minden leszüüünk...

...nóta elhalkul...

 

komment

süti beállítások módosítása