HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.03.16. 11:22 :: Tobber

EGYETLEN dolog hiányzik a régi, tíz évig tartó, fix kapcsolatos-együttéléses életemből: a reggeli keksz. :)))

Azt nagyon nehéz leszervezni...

Ebben mondjuk BCsTLV jó társ, most meg Ales szórakoztatott egész reggel... Ez így már jó. A nap is másként indul. :)

(Bár már lementem a boltba bevásárolni az útra, most főzök gyorsan, délután beugrom a céghez, este meg randi, ivás, egyebek. Hajnalban kelés, busz, Olaszország, hegyek, jólevegő, relaxálás.)

----------

Tegnap március 15-e. Az utcán egy csomó ember jött szembe, kb. 2-3%-án láttam kokárdát! :((((((

Ez nagyon szomorú!!!! :((((

Nem fogok most politizálni, de lenne néhány gondolatom...

(Én előszedtem a gyöngybőlfűzöttemet, asszem Pasi is azt horja még... :) )

Tegnap a jégen a Keménymag keménymagnak nevezett, ez igazán megtisztelő! :DD

Koriztunk sokat, és oktatáson-eminens-párommal is összefutottam. Felvetettem Atibá zseniális ötletét, hogy szervezzek meg egy kifejezett jégkorongoktatást azonos szintű korisoknak, úgyhogy Eminensnek előadtam és kb. zseninek nevezett. Őőő, nem, én sosem szervezgetek... :)

-------------------------

 

http://www.dolomitimolveno.com/it/natura/la_paganella

 

komment

2007.03.14. 12:38 :: Tobber

Sok szeretettel meghívom Bét ide:

http://velvet.hu/onleany/vidam0314/

(És akkor már csak egy mozival és egy színházzal lógok neki.) :)

-------------

Tegnap monstresopping az útra, van korihordó táskám, cuccok, új mobil:

http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/keszulek_490.shtml 

Ami nagyon pofás élőben és nagyon szépen fotóz (khömm)...

Aztán ma hajnalban BCsTLV tett nálam látogatást. Csodának nevezett, hihiii...

Mikor kiment az ajtón félmosollyal az arcán, PONT Szomiba botlott, aki akkor indult munkába. Csak köszöntek egymásnak, de a videokaputelefonon utánuklestem, és láttam, hogy Szomi milyen fejjel néz BCsTLV után... :DDDDD

Vicces.

--------------

Hétvégén belekukkantottam a tévéműsorokba, és elcsíptem egy The Sketch Show című angol szkeccsműsort, baromi jó!!!!!

Ma kolléga elkezdte dudorászni a california dreaming első sorát, én meg rávokáloztam a szkeccs szerint, majd összeröhögtünk. Aki látta, érti... :)

 

Éééés, aki tud letölteni dolgokat a netről, az léééégyszi vagy töltsön le nekem ilyet, vagy tanítson már meg arra, hogy hogyan kell letölteni, léééégyszi!!!

Jaaaat...

:))

-----------

Izé, és csengőhangot honnan lehet letölteni?

(Aki tudja, nem röhög, hanem ír nekem!!)

 

komment

2007.03.13. 16:24 :: Tobber

Tegnap fél hétig munka, majd kirohantam a jégcsarnokba, ami olyan nagyon sikerült, hogy fél órával előbb odaértem. Csini ruciban voltam, úgyhogy Kareszbá, az edzőnk odajött bemutatkozni. :)

Már épp unni kezdtem magamat, amikor favorit Atibá beállított, elmentünk hokiedzést bámulni és kibeszélni az élet szépségeit. :)

Atibá rendkívül bölcs 25 éves, egyrészt zseniálisan bánik 4-5 éves gyerekekkel, másrészt nagyon sok mindent tud a nőkről.

És a harminckörüliek a favoritja. Itt majdnem nyakoncsaptam, de annyira aranyos... :)

(Nomeg később gyors-nyújtottlábú-előrecsúszásban-fogjuk-a-kori-orrát-és-megemeljük-egyik-lábat gyakorlás közben odarohant, befékezett, és úgy behavazott, hogy még a pulcsim is jégkása lett! :D Beszóltam, hogy megkergetem, ha nem vigyáz magára. (Csak kicsit nagy a pofám, aktív válogatott gyorskoriversenyző.))

Edzés szokásos, BS szegény nagyon nehezen veszi az akadályokat, mert hiányoznak alapok, amikhez ki kéne járni közönségkorizni is. :( Hazahoztak, és a pasija bölcs párkeresési tanácsokkal látott el. :DD De kedves pasi, az első benyomás sokkal rosszabb volt róla...

Ma már manikűr, munka, majd vásárlás az útra, kéne egy új telefon is, utána ez-az, reggel BCsTLV, munka, sílécelhozatal, drpr, fodrász és némi ez-az után remélem a csütörtök nyugisan telik és ki tudok menni 6-7 órát korizni.

Pénteken pakolás, elemózsiabeszerzés, mithagyjakotthon, nemférekabőröndbe pánik (na igen, viszek lécet, botot, síbakancsot, korcsolyát, melegcuccot, ágyneműt (nincs kedvem más által mosott-vasalt cuccban aludni, ha lehet), hatalmas neszeszert, csokihegyeket)... Kafa, lehet, hogy különbuszt indítanak nekem! :)

Szombaton irány egy hét Olaszország, Dolomitok, Garda-tó (Ha minden igaz). Pár napra addig odaköltözik egy ismerős a kecóba. Legalább nem száradnak ki a virágaim.

Én meg itt:

 

komment

2007.03.13. 09:15 :: Tobber

Kedves BKV!

Ti minket zaklattok az ellenőrizgetésetekkel, vagy a saját kollégáitokat csekkoljátok??

Ha az Örsön BEFELÉ ellenőriztek, és nem is engeditek be a jeggyel/bérletel nem rendelkezőket, akkor utána a Deákon KIFELÉ miért kéritek el újra??? Hagyjtok már minket nyugodtan utazni!

Én bizony ma beszóltam nekik ezért.

Legyünk már konzekvensek, nomeg légyszi NE basztassuk az utasokat feleslegesen!!!!! :((

Akkor legyen VAGY befelé VAGY kifelé ellenőrzés minden állomáson.

Szellemi fogyatékosok.

 

komment

2007.03.12. 17:55 :: Tobber

Csatlakozom Műzlihez:http://videa.hu/main.php?page=play&v=BRuK287U8K8cMvrf Remixet készítettek az apakezdődik kisrácos reklámból. Tetszik.-----------Itt bent fejetlenség, buddhista nyugalmamat a jégen hagytam. Ahol tegnap este Tobberke átvette a vezetést. Mármint én adtam a tempót, a fiúk meg csúsztak utánam. Azaz egyre kevesebben, mert kicsit meghajtottam őket és sorra kidőltek, végül ketten bírtuk végig! :DDNa igen, azt nem tom, honnan van ennyi energiám, de örülök neki.(És gondolom, egyre több lesz, ha mindig rádolgozok.)Egy kezdő srác pedig olyan szépen mosolygott mindig, amikor elsuhantunk előtte, hogy néha odasúgtam neki pár segítő mondatot.

komment

süti beállítások módosítása