HTML

2006.12.24. 09:00 :: Tobber

"Szia Tobber! Korizni nem tudtam menni, de nem gondoltam komolyan, hogy abbahagyom, majd a pályán találkozunk."

:D Mondom, hogy hisztis volt Tüzi a múlt héten! :) (és még mindig nem veszi észre, hogy látom, hogy "koris csaj"-ként vagyok elmentve nála)

El-lel tegnap ebéd és pincérek szórakoztatása rulez, utána korizás 4 órát, naná!

És ismét egy illúzióval kevesebb. Volt kollégákkal csúszkáltam és kettesben felgyorsítva persze hogy ismét kiderült egyről, hogy ő sem az a szentéletű férj, akinek ezer éve megismertük. Pedig évekig naponta sokat beszélgettünk, mégsem derült erre sosem fény... :/ Nem mellesleg tök aranyos csaj a felesége (aki szintén ott korizott a jégen lemaradva).

-------------

Ma itthon fadíszítés, aztán szüleimnél is az én reszortom, főzés anyuval, majd vacsi családdal, holnap templom, családi túrák, szokásos.

-------------

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!!! :))

 

És békés karácsonyt minden kedves olvasómnak!

(Meg annak az egynek is, aki most kikérte magának, hogy ő kedves lenne...) ;))

 

komment

2006.12.22. 08:45 :: Tobber

Hihi, van a koricipőm görkoriformában is. Jat, ha találok ilyet itthon, mehetünk azonnal görizni!!! :))))
Ő pedig hűséges és megbízható társam mostanában... Én is hűséges vagyok hozzá, bizony! :D

komment

2006.12.22. 01:24 :: Tobber

Lélegzetelállító!

Most ment el tőlem az eddigi legszebb kószakettyem!!! Huuuh. Bredpitt és Tilsvejger hozzá képest nünüke.

198 cm magas, isteni teste van, szépséges arca, és nagyon szimpatikus. Az az álompasi, akit ilyen ducinőcik úgyis csak egy (3) alkalomra kaphatnak meg... Azta. Nem is hiszem el. Jó, abbahagyom. De hogy miért nem a szépségéből él...

Volt ma hajnali piacjárás-rétesezés apuval, karifa itt sasol, aztán kivitt nyitásra a jégre, ahol egy órát tök jól elvoltam pusztán azzal, hogy két bója között fel-alá rohangálok, mint mérgezett egér, felgyorsítok, majd blokkra fékezek (u.is azt én nem nagyon tudok még a mai párszáz kísérlet dacára). Egy srác tuti azt hitte, hogy ráhajtottam, mert olyan szépeket gyakorolt mellettem, hogy állandóan bámultam. És bauerakció lehet a városban, egy csomó totálextrakezdőn van isteni korcsolya!!!

Aktuális műjég-celebszpottingunk: ma nacsaolivér járt kint. Aztán ebéd, majd ez-az, majd betelefonáltam a céghez, hogy ugye elbírják nélkülem a semmittevést, aztán hümm, majd 'Ja'-val kapucniskabátvásárlás (amihez most meg sálamkesztyűm nincs!), majd Ales szórakoztatott (őt elég nehéz kifárasztani, de megpróbáltam), majd most világszépe. Ő nagyon kifáradt. Na igen, még csak 29 éves, ilyenkor még nem nagyon bírják a strapát, 40 körül kezdik...

Holnap reggelre Meg-et várom, majd lassan elgondolkozom a kariajándékokon is... :) Azért kori is lesz délután...

-------------

Nos, állítólag a finneknél a leépítéskor egy buta nőcit akartak elküldeni, majd mikor kiderült, hogy őt jogilag tökmindegymiért nem lehet kitenni, került rám a sor. Azért utálom a csajt! :)

De nemcsak én, régi két kedvenc öregróka kolléganőm kikészíti a lányt, állandóan szivatják és engem hiányolnak! :D

-------------

Node ettől függetlenül iszonyat passzban vagyok. Kicsit sok a mostanában körülöttem teherbe esők száma... Meg úgy egyáltalán, elég undorító egyedül várni a karácsonyt. Azaz várja a fene, eddig is gyűlöltem ezt az időszakot, most különösen fokozódik! :(((

Na igen. Bőgök, jó sokat. Eszem, azt mégtöbbet. Sportolok. Asszem az is sok napi átlag 4 órát. Pasikat halmozok és nyúzok meg. Nagyon sokat. Hedonizmus az armageddon előtt??

 

komment

2006.12.20. 22:48 :: Tobber

Most már körvonalazódik az is, hogy mi alapján rendeződnek mellém a szeretőim... Bírniuk kell. :D

Tegnap Ste-t fárasztottam úgy le, mint még soha; ami még nagyobb szó: ma délelőtt Meg-et, akit öt év alatt ennyire még sosem facsartam ki (végre volt rám vagy négy órája!) :)), aztán anyuval shopp-cukrászdázás, 3 óra kori, majd egy bimbózónak induló pasival randi, akiből jól kiszedtem olyan infokat, ami alapján mikor hazafelé akart kísérni, kedvesen megmutattam neki, merre talál a saját otthona felé... Úgyhogy van egy szabad félestém!! :))

Kolléganő ma tartotta bent a frontot, KETTŐ borítékot címeztettek meg vele, ha már úgyis bent ül a semmiért. Én biza nem megyek be két óránál többre holnap és utána!!

Reggel apuval lesz karifashopp (bocs!), majd kivisz a jégre, majd bemegyek dolgozni, majd BCsTLV délután, Ales este, közte NAGYON kéne már egy kapucnis vízálló dzseki, mert ma is esett az eső a jégen... Ééééés volt tüzijáték!!! :))) Még sosem volt! Hangosbemondó boldog 18. szülinapot kívánt valakinek (szokásos hepibörszivel), majd reflektorok le, és vagy 10 perces tüzijátékot adtak! Még a flegma, nemtörődöm kamaszok is ott álltak tátott szájjal, 500 ember csak állt korival a jégen és mosolygott, majd tapsolt. (kesztyűben, úgyhogy nem hallatszott)

Jó érzés volt!! :)

(Ma giccshangulatom van, hehe.)

------------- 

Ste: egyik rokonom dolgozik asszem a cégeteknél, állandóan panaszkodik, hogy mindent hatszor dokumentál és mindent túlellenőriznek. Igen, Ste, akkor tuti, hogy nálunk dolgozik!

-------------

Ja, és dris (exem 21-25 éves korom között) nője tényleg gyereket vár!!! :) (Zuglói pletyka rulez.) Azért örülök, bár dris kimeríti a családon belüli erőszak aktivistáinál a foglalkozzunkvele kategóriát... Dehát én is sokáig tűrtem... (Hogy miért?? Úgy gondoltam, ez is jobb, mint újra apuval élni.)

 

komment

2006.12.19. 21:19 :: Tobber

Külön kell vigyáznom a lakásban most születő két kis jövevényre. Bár csak az egyik, finnektől elhozott növényke hoz két hatalmas hajtást (és (most már bizonyosan bonsai-)gyompálmám másik hármat), mégis most kb. egyetlen örömöm.

Igaz, egyik kedves barátnőm kidobta a gyereküknek nevezett bazsalikomát a konyhájából, na ja, azért az nem teknős... :D

Finnek ma buliznak, hívtak, de nem megyek, Ste után nincs erőm. :D

Kezdek rájönni, hogy mi alapján rendeződtek a hosszú távú férfiak mellém. Valamiért Gert, életem 17-21 kori szerelmét sikerült elküldenem most a fenébe, visszamászott az ablakon. :)) CSAK olyan férfiak maradhattak meg nálam hosszú távon, hihi.

Lánypofit elküldtem, de nem semmi, milyen bogaras 30 évesen... :))

BCsTLV szórakoztatott tegnap, meg kétszer is koriztam. Este a jégen összeismerkedtem egy ötven éves pasival (azaz ő velem), majd bemutatta velemkorú gyerekeit, és annyira édes családot ismertem meg bennük!! :) Üdítő néha korizni. Meg Dopeman bámult tátott szájjal, biztos megdöbbent, hogy ilyen jó koriban hogy lehet ilyen bénán korizni. :D

(Ő sem korizik nálam jobban, viszont heszmáténak csini a szőkenőcije!)

Az osztályos karivicsi vicces volt ma délben, főnökömmel sztorizgattunk, mintha lenne közös élményünk! :D Csak ne hangzott volna el a mondat, hogy elhavazódtak nélkülem, ezért menjek be minden nap. :((

Most itt szórakoztatott Ste, holnap délelőtt Meg (aki azért ma is hivogat), délután be kell mennem dolgozni, így kori kevés lesz, utána valszeg hollandus. Csütin munka, meg Ales, és lehet, hogy BCsTV, pénteken megint Meg, közte némi kori térdfájással. Aztán még 1-2 havernőnek okos tanácsok a kapcsolati válságukra, hát most komolyan, a legjobbtól kérik!!! :DDD

Azaz röviden összefoglalva a szabim a munkán kívül csak kori-kex. :D Köszi az átvett kifejezésért!!! :)

(Megj.: Vasárnap este sikerült végignéznem EGY EGÉSZ FILMET a tévében (már amennyi még látszik a kaputizáló készülékemen)!! Jó, közben Faludyt olvastam. A mindenki által agyondícsért csakszexésmássemmit néztem meg. Iszonyaaaat!!! Bénél is találhattok kritikát, de ő konszolidált és visszafogott az én bazmegezrohdtrosszfilm véleményemhez képest!! Arról tényleg nem beszélve, hogy miért változna meg egy csányikarakter és lenne hirtelen hűséges hősszerelmes... Na ja, a Hófehérke is a házasság kezdetével végződik, vajh mi lehet a tizedik házassági évfordulójukig egy olyan férfi mellett, aki hullákat csókolgat, majd a nő első gesztusa, hogy leköpi almával??) :)

 

komment

2006.12.19. 16:01 :: Tobber

Hogy mi a xart keresek a munkahelyemen a két hetes szabimon?? Mivel céges ebédkor a főnök kijelentette, hogy kicsit sokan vagyunk egyszerre szabin, ezért oldjuk meg, hogy valaki mindig bent van, én ma lemondtam egy programot és bejöttem. Holnap nem fogok, de csütörtökön és pénteken kell. A kurva életbe!

Ja, ajándék egy szál se! :(

 

komment

süti beállítások módosítása