HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.07.16. 22:24 :: Tobber

Hát jó. Eddig tartott. Mármint az El-lel járás. Mondtam, hogy nem fog sokáig!!! :-(

Volt ma idilli kedveskedés, meg isteni ebéd, meg szép helyen sétálgatás, meg gyönyörűséges El legtrendibb ruháiban. Aztán este nyolckor telefon, valami idióta mesével, hogy a volt feleség hívta, hogy elugrik orvoshoz, a mostohaapa az alkoholista rokonát ápolja, El ugorjon át EGY órára a gyerekre vigyázni. Én mosoly, hogy akkor ennyit az együtt töltött éjszakáról, kb. fogadkozott, hogy tényleg visszajön. Hát, a főrabbi jézusistenítését könnyebben beveszem. És mit ad isten? El eltűnt. Azóta nem jött vissza (ide 5 percre laknak az exék), és nem veszi fel a telefont, nem hív, a megadott idő óta egy óra eltelt, egy kanyi sms nem sok, annyit nem küld, hogy akkor most várjak-e egyáltalán.

Hát igen. Ennyit Elről, hazug rohadt dög, aki közel visz egy kiadós alkoholizmushoz. Már elkezdtem inni, nem tudom, meddig fogom ma este folytatni, mert az szent, hogy ide ma nem jön, és napokra eltűnik és sunnyog majd.

Bé, ennyit a drágalátosról. Ha te ezt tűrnéd, akkor járjál vele te, nekem ez megalázó, nem először.

:-(((

Nem baj, legalább nem kell leépítenem. Még eggyel kevesebb. Ha így haladok, akkor nem lesz pasim, még átmeneti sem, de ezekből a férgekből nem kérek. Ennél azért többet érek, jó?

 

komment

2006.07.15. 18:54 :: Tobber

Sms: 

Jól áll az öltöny!

Köszönöm! Már azt hittem haragszol rám, olyan morcos voltál :-) Minden rendben?

Csak K-ra irigykedtem.

:-)

 

komment

2006.07.15. 17:21 :: Tobber

Ha az ember lánya elcseréli a szombati kiruccanást El-lel egy péntek esti randira és egy vasárnapi kiruccanásra, és mivel szombaton lehetőleg ne menjek a jég közelébe (majd délben kiderül, hogy mégis mehettem volna...), akkor is egyértelműen a legjobb választás mind közül a csavargás és soppingolás! Főleg megfelelő társaságban, egymást veddmegveddmeg ösztönözve mind elkölt átlag minimálbért és még nincs vége a napnak... :-)

Van:

Douglas: Kenneth Cole - Black parfüm (nagyon én illatom!!)

H&M: három franciabugyi

Etam: két gyönyörű csipkebugyi

Zara: őszi-melegtéli 3/4-es mogyorószínű kabát (!!!)

Zara: gyönyörű csipkebetétes elegáns szűkszoknya tárgyalás-színház esetére

Promod: bordó gyöngyös szoknya-nyári vidámkodáshoz

C&A: két tunika-aki már látta a feketémet onnan, u.olyan kék és paliszander színekben nyami

C&A: két fehér blúz a két szoknyához

konyhai eszközök

ingyen mekifagyi, cserébe, hogy 2 percet várunk és leszbikust játszunk.

Most még összefutottam Szomi+néhanőjével (ilyen szandált sztem 10-15 éve nem lehet kapni, az tuti!), Szomi próbált kedveskedni, de nekem kicsit sok volt a csütörtök esti néhanőszapulása, úgyhogy nem volt képem az arcukba nézni...

Tegnap este még kokettált velem Szomi (én erkély, ő tetőablak), miközben a szobában El hallgatta (nomeg El végighallgatta Pincsi telefonját a nyaralásról is), aztán 5-6 órában győzködött (mármint El), hogy jó lesz vele járni, én felsoroltam kb. harminc okot, hogy miért nem, és ez őt is nagyon szórakoztatja!!!! :-) Aztán szájhúzva és feltételekkel beadtam a derekamat, min. vasárnapig. Tovább úgysem fogom bírni!!! :-DD

Persze anyámék épp a ház előtt voltak, mikor El becsöngetett, és anyu nem hagyta ki, hogy sms-ben kommentálgassa őt. Asszem, egyforma ízlésünk van anyuval!!! ;-)) (Apámnak Pincsi tetszett, amikor tavasszal látta.)

Azért az álmom egy áttetsző menyasszonyi ruhában, amint kocsisgeri mellett lépdelek... Mmmm.

 

komment

2006.07.14. 11:24 :: Tobber

Bének olyan elképzelése van, hogy a széles skálából hozzám El illik a legjobban. Nos, őt épp most akartam leépíteni (már ha épült egyáltalán, mert 4 hónapja csak udvaroltatok magamnak és semmi nincs cserébe, csak a szórakoztató társalgásaink), de El ismét meggyőzött arról, hogy ő okos (a szépsége meg kétségbevonhatatlan), és mivel értelmes férfira elég nagy igényem van (hihetetlen sok buta férfi vesz körül!!!!!) (és ez nem vonatkozik Megre, Jatra, Alesra és Samra hálistennek!), ezért Bé jó irányba lobbizik.

De egy kiskanál vízben meg tudnám fojtani. Ő meg engem egy selyemzsinórral, de mivel abból a waxos, mentolos fajtát pártolom, neki meg csak a klasszikus középkori van, ezért erről még egyezkedünk. Addig élve hagyom.

És inkább ma találkozunk és vasárnap csinálunk egész napos kimegyünkavárosbólt, és holnap lehet lánysoppolni, ebédelni fontos lélekelemezgetéssel, és még Jatot is szivesen látnám, ha a háremja elengedi...

 

komment

2006.07.14. 10:55 :: Tobber

Ja, nekem a nyár a rossz passz, ma már voltam hnyni a mosdóban...

Most épp a nemszeretsenki nóta megy...

Pincsi hazajött tegnap, de nem hívott
El tegnap nem vett fel (nem első eset, de azóta sem hívott fel, ergo holnapi móka törölve, viszont korizni sem mehetek most ki ugye Jat miatt)
Tüzi eltűnt
Uji telefonját tegnap hiába vártam
Még volt egy utóhulláma Kékszeműnek smsben
Meg nyaral
Szomszédnőci úgy hajt Szomira, hogy inkább ráhagyom
Ales lecsúszott a listán, úgyhogy következő tisztogatásban benne lesz, már úgyis túl régóta...
Néha jólesne, ha valaki megkérdezné, hogy vagyok
Nincs hétvégi programom és mindenki magasról rám...

...és még MA meg kell szervezni az időpontmódosítással járó teendőket.

 

komment

2006.07.14. 09:28 :: Tobber

Tegnap este szépülés után sütöttem sajtos rudat, nyolckor átjött hozzám Szomi és Szomszédnőci és éjfélig iszogattunk, győzködtük Szomit, hogy hány jó nő van a világon és hogy mik az új trendek a férfiszépítkezésben, ők szokás szerint kikritizálták a hozzám érkező hímneműeket (és toronymagasan Meg vezet a jópasik között), van egy meghívásunk Horvátországba Szomszédnőcitől, egy Göteborgba Szomitól, és szép az élet...

:-)

 

komment

2006.07.14. 09:11 :: Tobber

Zidane
Forrás: szinesbulvarlap.hu
Gyuribá
Forrás: jegsport.hu
:-)))

komment

2006.07.13. 16:42 :: Tobber

Nem is mesélem apám legutolsó lecseszését? Hétfőn meg mertem említeni (óvatosan, mert tudtam, hogy beleköt), hogy vettem egy új korcsolyát. Hát kb. leordította a fejemet, hogy ő látta a régit és annak semmi baja, és mennyi volt. Bevallottam a harmadát, amiért lehordott, és aztán nem is állt szóba velem utána.

A kori a havi fizum kb. 15%-ába került, az előző korim, aminek heti tizenórában kell a bokám és az egész testem épségét biztosítania, tizenöt éves. És tényleg ahhoz képest jó állapotú, csak szerettem volna, ha az egyetlen sportra ennyit rákölthetek. Nem, nem apám pénzéből élek, és nem kellett volna elmondanom...

(A múltkori lecseszését említettem, amikor ösztönzőleg annyit mondott (akkor) 17 kg fogyásomra, hogy ez jó, de azt tudom-e, hogy még sok van hátra...) Mondja ő a száztíz kilójával.

Ja, az indulat most azért jött belőlem elő, mert elég nagy a kontrasztja egy jó apával szemben, akit most dícsérgetek...

:-))))

komment

2006.07.13. 15:35 :: Tobber

Papírkutyákkal lehet értelmes eszmecserét folytatni és ez nagyon jó.

És mivel ma le lettünk tiltva Béká magánéletéről, így az enyém került napirendre. Érdekes meglátások. És egyre jobban félek az elkötelezettségtől és a gyerekvállalástól... :-))))))

 

komment

2006.07.13. 13:56 :: Tobber

Eztet találtam egy wiwes fotói között. Szép. És mivel nem látszik az arca (és u.az a neve, mint Kékszeműnek), ezért berakom ide, amig el nem jön a tél végre... :-))

komment

2006.07.13. 12:12 :: Tobber

Ha a blikk.hu-n egy oldalon szerepel a Paris Hilton szex nélkül él és Paris Hilton anya akar lenni, akkor adjunk hálát a jóégnek, hogy ennek a nőnek nehezen lesz gyereke.

---------------

(Az illető Léderer Ákos, aki nézte a focivébét itthon, az sajna hallhatta is őt...) :-)
:-)))

komment

2006.07.13. 11:32 :: Tobber

Szomit szétszedjük darabokra köremailben, hihihi... Kell neki nem otthon töltenie az éjszakát. Gondolta, hogy nem tűnik fel nekünk?? :-D

Ma este nálam iszogatunk a szomszédaimmal, az jó lesz.

Új kolléganő szórakoztató, kedves és nagy katona rajongó, úgyhogy színház a téma, hurráá (meg az, hogy beosztása szerint executive, ergo kivégző, ezért fekete alapon foszforeszkáló denevéres névjegyet szeretne, ahol a betűkből vér folyik)!!

:-))

Nohát, exfeleségek féltékenyek rám, amikor csak barátok vagyunk? :-((( Ez gonoszság. Javítok, fingom nincs, hogy mit gondolhat egy anya, de ha rosszat sejt, akkor téved.

 

 

komment

2006.07.13. 11:19 :: Tobber

Izé, ünnepélyesen rájöttem, hogy nekem kevés, ami most van. Nem, nem lelkileg, vagy szórakoztatásilag, és mindent nagyon élvezek a mostani életemben, de kicsit túllendültem a portfóliótisztogatásban, és így most számszakilag kevés, ami van. :-))))))))

Ja igen, most járt itt a cégnél Öregcsávó (45), és kifejtette, hogy ő velem szivesen újrakezdené... :-)))

Hirtelen vagy hat bókot is kinyögött, ez nála rekord... (De jól néz ki a szélben szálló szoknyám magassarkúval, fehér blúzzal, fejen napszemü.) Megjegyzem, ő is nagyon jól nézett most ki...

(Csak ő nem tudja, hogy El és én tudjuk, hogy ő a hátunk mögött szervezkedett ellenünk, úgyhogy felejtsen el.) Azért jót szórakozok, mindjárt hívom Elt, őt is felvidítja az ilyesmi. :-D

 

komment

2006.07.12. 19:43 :: Tobber

Mielőtt valaki félreértené Bét, nem, nem akarom, hogy kicsit is rubintr-ra hasonlítson, kb annyi írtam neki, hogy irigylem, mert olyan alakja van, hogy kevés munkával rrvá válna, de isten mentsen tőle... :-))))

No, én most itthon szépülés után, már harcra készen, vagy mi.

Elegem van ebből a köcsög melegből (mármint az időjárásról van szó), remélem, hamar jön a és sokáig fog tartani.... :-))))

 

komment

2006.07.12. 15:36 :: Tobber

Olyannyira karbantartás, hogy nem lehett írni ide.

A portásunk mindenkit gyönyörűmnek vagy barátomnak hív. Jön be (férfi) főnököm, beszélgetünk a portásról: no, megyek beszélni "gyönyörűmmel"... :-) téged is így szólít?? :-DD

 

Izé, anyám jófej akart lenni, átvállalta a légkondikarbantartás váromotthonaszerelőt feladatát. De azt nem mondta, hogy mára beszélte meg velük!!!! Felmentek. Mi viszont reggel a nagy rohanásban a lakás kb. minden pontján hagytunk óvszercsomagolásokat, szétszórt csipkecuccokat...

De NAGYON ciki!!! :-DDDD

 

komment

süti beállítások módosítása