HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.06.17. 08:49 :: Tobber

Naná, teljesen legyengültem. Pedig ma akkor is kori!! :-((

Meg fodrász, találka mindegykivel, aztán Tüzis romantika, Bs és Adit kikérdezése, este pakolás, hajnali 5-kor kelés, reptér, repülés, rohanás Lübeckbe, vissza, este italozás, másnap cégügyek, este vissza, kedd reggel munka... :-//

Tegnap d.u. hívott Lánylelkű, egy órát mesélte, hogy mennyire utálja magát. Joggal, megjegyzem. Ja, neki is megjegyeztem. Büszkén belépett a gerinctelen férfiak körébe. persze azért kiderült a végére, hogy nem bánná, hogy amíg ő próbaidőzik a nővel, én sztendbájban várnám. Gondolhatjátok, mit válaszoltam...

 

 

komment

2006.06.16. 15:35 :: Tobber

Béká szerint terhestüneteket produkálok. Az lenne a meglepetés.

 

komment

2006.06.16. 14:55 :: Tobber

Ja nem, azért heti összesítésben 98%-ot Béká magánéletén ment a filu.

 

komment

2006.06.16. 14:33 :: Tobber

http://www.nlc.hu/cikk.php?id=49&cid=22311 Butaság, de guszták a gyümölcsfotók. Megjegyzem, az összes gyümölcsöt u.úgy szeretem. Most akkor mi van? :-)

 

komment

2006.06.16. 13:51 :: Tobber

Béká megszívta Bé betegségét, ma neki kezdtem nyávogni. :-DDD

Gyógyulj meg, Béééé!!

 

komment

2006.06.16. 13:29 :: Tobber

Hát, a stressz nem tesz jót a mikrovilág költségvetésének (sok-sok cigi, ami viszont udvaron, tehát sok-sok kinyomtatott papír, amit közben lehet olvasni), viszont jót tesz a nemzetgazdaságnak (sok-sok adó a cigiből és fellendülő papírpiac) ;-).

Van már laptop, lehet cipelni. Beállítottuk, működik a Java is rajta, ami felér egy feltámadási csodával.

Mitfogokelfelejteni-mitfogokelfelejteni??? :-((

 

komment

2006.06.16. 10:29 :: Tobber

UTÁLOM A NYARAT!!!!!!

Legalábbis ebben a városban.

:-(((((

 

komment

2006.06.16. 09:30 :: Tobber

Nem győzöm reklámozni, hogy mennyire értelmes a reggeli szennyben a Szélső Közép műsora a Budapest rádión. (88,1 FM) Nem mindig értek egyet, de legalább értelmes, mélyenszántó beszélgetések... Oda írta ma be valaki: Gyurcsány annyira akart Orbán lenni, hogy végül Kövér lett belőle...

:-)))

Bush-ellenes tüntetést szerveznek. Elefántnak szúnyogcsípés?? Felesleges. Nem hiszem, hogy általa másodrangúnak tartott kontinens sokadrangú országának véleménye érdekelni fogja.

 

komment

2006.06.16. 09:03 :: Tobber

Este sürgős magyar egészségügy feltérképezés (az örs nem csinál labort még min. egy hétig SENKINEK, így legyél beteg, ha az vagy) (remélem, én nem vagyok, szűrővizsgálat kell csak!) után sürgős cipővásárlás, de akkor kettőt, hogy ne billenjek oldalra hazafelé...

Kosztüm nincs a városban, csak a nagyis-tramplis féle, vagy a max. 36-osban gyártott. M&S-ben volt egy, de nekem nem áll jól a drapp, és nemjólállószínűre NEM adok ki 35 ezret.

Hát ennyit országunk helyzetéről!! :-(

Kezdek fáradni, és pont most hétvége lesz igazán fárasztó! :-((((( Holnap fodrász után kávézás, majd 5,5 óra korcsolya, majd ott Tüzizés, majd éjjel csomagolás és hajnali 5-kor kelés, indulás Hamburgba. Ott Lübeckbe kirándulás, vissza H. megtekintése, este ivászat, másnap munka, este-éjjel hazatérés, reggel munka.

 

komment

2006.06.15. 16:45 :: Tobber

Béká mai blogos panaszát kicsit kifejteném:

" "Mi van rád nálam rossz hatással??" :D azt nem tudom, de gyanítom, hogy a pasihormonok lerakódnak a falon meg a levegőben vannak, én meg belélegzem...más magyarázatot nem találok arra, hogy a tegnap este után ma is bárkire rávetném magam :)"

(...Béká előzetes engedélyével idézve...)

Ha valaki fehérmájúnak tartana, akkor most már tudja, a falaim az oka. Meg a régi falaim. Meg az azelőtti falaim.

 

komment

2006.06.15. 16:32 :: Tobber

Kifogásoltam Szominál, hogy már kicsit sok a nője, én meg elvesztem az eddigi érdeklődését... :-)

"Dehogyis! De hát Veled már mintha együtt élnék, hallom a hangokat, turmixolok, nézem a korcsolyádat, kölcsönzöm az utikönyvet és eszem a sós sütidet. Hol van szegény Béká még ettől? Félek, ha megnézi a képemet az iwiw-en, el is költözik nyomban Tőled."

:-DDD

(Iszonyat ronda fotó van róla fent!!) :-)

 

komment

2006.06.15. 16:25 :: Tobber

Békát nehéz meggyőzni a kekszuálisan szabados életmód előnyeiről... :-)) Mielőtt valaki komolyan venné, NEM, nem veszem rá őt semmire, nem is befolyásolom, jól menedzseli ő a saját életét.

Szomi persze izgága, úgyhogy megleste Békát a wiwen, és ezt írta:

"Hát, összeszaladtak a hímnemű (és féltékeny nőnemű) kollégák, mikor kinyitottam a képét. A szemetet hánykor viszi le? És sétálni nem megy? Na jó, akkor majd korábban kelek és este 7-kor javítom a bejárati ajtóm zárját. És elbeszélgetnék vele a közös céges ismerőseinkről..."

Hát Béká, jön a nevető harmadik?? :-DD

 

komment

2006.06.15. 15:47 :: Tobber

Nem mellékesen jegyzem meg, hogy ott is sokat eszembe jutottál, Bece!! ;-) Ugye olvasol? :-)) Írjál kérlek, várom a soraidat sok szeretettel... :-)

 

komment

2006.06.15. 12:16 :: Tobber

Miért jó finn cégnél dolgozni? Mert ők szeretnek enni, ergo a déli mítinget a közeli sztárszakács éttermének kerthelységében megtartani, és elhúzni 3,5 órásra. Kellemes környezet, iszogató finnek, soviniszta megjegyzések, alapjában mégis kellemes.

Hogy miért NEM jó finnekkel dolgozni? Mert nem szólnak előre, és épp befejeztem korai ebédemet, úgyhogy nem voltam éhes. :-(

És csontra lebarnultam a napon, amit NEM akarok!!! Alapból is cigány a bőröm, most várhatok több napot, míg megnyugszik a bőröm, és mehetek többször szoliba, hogy a csík a rövidujjú felső miatt eltűnjön. Grr.

 

komment

2006.06.15. 12:12 :: Tobber

Erotikus Könyvek Éjszakája lesz 21-én a bookline-on!!!!

Ha ez érdekel rajtam kívül bárkit...

 

komment

süti beállítások módosítása