HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.02.12. 11:32 :: Tobber

Ha kopogtatócéduláját az X pártnak szeretné leadni, de nincs módja a lakóhelyén felkeresni képviselőjelöltünket, kollégáink megkeresik Önt a megadott elérhetőségén. Telefonszám...

No, ez egy értelmes kezdeményezés, nem tudom, van-e ilyen a többi pártnak. Bár az én kopogtatócédulám anyámékhoz érkezik. Van-e joga nekik odaadni az enyémet bárkinek?? Ha igen (bár sztem nem!), akkor az én cédulám tuti olyan helyre megy, ahova nem szívesen adnám, bár valszeg a támogatásom nélkül is lesz rájuk érdeklődés.

Ha még valakitől meghallom, hogy ő biza nem adja oda senkinek (utoljára a pénteki taxisofőr mondta), pláne ha azt mondja, hogy ő azértsem megy el választani, akkor az felém legyen szíves a következő négy évben befogni és egy szót sem panaszkodni, ha nem úgy alakul a gazdaság vagy a kórházi ellátása, ahogy ő szeretné.

Erre felhúzom magamat. Ha már egyszer előző generáció kivívta a demokráciát (aminek létjogosultságát rendszerint megkérdőjelezem, de még nincsen jobb), akkor éljünk vele. Vagy ha nem, akkor csend!!

"Fszom akar hazamenni a kocsmából éjszaka, amikor az asszony otthon sodrófával vár, vagy min. kielégületlen..."

Érthető??

 

komment

süti beállítások módosítása