HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.05.26. 09:27 :: Tobber

NAUGYEHOGY MEGMONDTAM!! :-) Pasi az oka minden sportvereségnek!! Ha néz egy sporteseményt, akkor a kedvencei veszítenek...

Tegnap BL döntő. Pasi a Liverpoolnak szurkol. Persze emiatt(!) a Milan húz el 3-0-ra a félidőben. Uram morogva elhúz aludni. Mire a második félidőre kiegyenlít a Liverpool!!!!!!!! Szólok neki, ébredjen már, most kezd izgalmassá válni! De már nem tudtam felkelteni. Sztem ennek köszönheti a Liverpool, hogy ők nyertek! Ha pasi nézte volna, tuti a bukta...

Igen, ebből is levonható a nemiszerep-felcserélődés nálunk, ő alszik, én meccset bámulok...

komment

2005.05.25. 10:31 :: Tobber

Reggel. Pasi odamotyog, hogy ne ijedjek meg, ő most beindítja a turmixgépet, eperturmixot dob össze. Jó.
Alszom tovább, a reggel zajaira már nem izgatom magamat.
Később kelés, zuhany, öltözés, mobilbekapcsolás.
És akkor jött egy sms! Pasitól. (Aki épp melletem állt.) Feladás ideje: 5.46 perc Szöveg: "Jó reggelt, futni mentem, puszi"
Dehát itt áll mellettem!!! :-)
Sikerült végigaludnom Pasim fél napját...

 

komment

2005.05.25. 09:50 :: Tobber

Elkelt a Tiziano. 140 millióért. Plusz jutalék. Én is szivesebben jutnék így váratlan pénzhez, mint mondjuk lottóval. Meg nem lottózom...

Kineziológus barátosnő (M) egyik héten ki akarta oldani betegségéből Bé-t. De Bé nem volt itt, ezért engem hívott át, az én testemen keresztül oldotta ki más betegségét...

Nodemivel én a legkevésbé sem hiszek az ezoterikus dolgokban, (sőt, kinevetem, de ezért jön majd a kövezés!) ezért megbeszéltük egy szintén hitetlen barátosnővel, hogy ha varázslás, akkor kiszedjük a lottószámokat M-ből. :-))
Nagyon figyeltem, és minden számot megjegyeztem, ami elhangzott! Este megtettük, és NEM nyertünk!!! :-))

De Bé jobban lett a távoldástól...

 

komment

2005.05.25. 09:03 :: Tobber

Törölközőnap van ma. Én meg elfelejtettem törölközőt hozni magammal... :-((((

Kimentem a cégnél a fürdőbe és törcsikből egy emlékoszlopot emeltem. Remélem, ha valakinek szüksége van rá, csak elemel egyet. Lehet, hogy délután én is stoppolni fogok???
http://www.towelday.kojv.net/hungarian.html

komment

2005.05.24. 14:51 :: Tobber

Kaptam egy bókot, amiről a bókadó nem tudja, hogy nekem bókolt, sőt, hogy közöm van bármihez:

Pasi úgy sms-ezik feldúlt anyukájával, (aki most mártírkodik a miniunoka miatt) hogy anyós feldob egy kínszenvedős sms-t, mire Pasinak bediktálok (azaz én is pütyögöm be) egy olyan választ, ami talán kimozdítja anyóst az önsajnálatból. Ezt játszuk pár napja... Vasárnap telefonál anyós Pasinak, hogy milyen hálás a fiának, hogy vissza mer szólni, és helyrerakja, ha elvesztené a kontrollt!! :-))))

Ha tudná, hogy ilyenkor nekem köszöni... :-))

 

komment

2005.05.24. 14:44 :: Tobber

Rejtély, hogyha Pasival esetleg gyermekeink születnek, hogyan fogják megtanulni a helyes nemi szerepeket. Példának vegyük mostani hétvégénket:
Szombat Ladik csárda. Én szokásos cigánypecsenyémet kérem, amit nem osztanak szűkmarkúan, sőt, kb. 30 dkg szalonnával is megfejelik. Míg Pasi egy grillezett zöldséges tálat rendel. Én végzek a hússal 20 perc alatt. Pasi nyammog, majd kb. a felét elcsomagoltatja, mert már nem bírja megenni.. Sztem a pincérek azt hitték, viccelünk, és stikában kicserélgetjük egymás ételét... :-)

Másnap (erős szél): Pasi otthon főzi az ebédet, míg én az állólámpában kicserélem a kapcsolót egy másikra. Mert mint kiderült, a fényerőszabályozós kapcsolóban kiment a biztosíték... (Ha valaki tudja, hol lehet 250 V-os mini biztosítékot szerezni, aminek nem tom a nevét, de a Commodore64-ben is mindig azt kellett cserélni!) az szóljon! Köszi.
Ha ezeket a gyerekek látják majd, honnan jönnek rá, hogy melyik szerep kié?? :-)) (Ami szerintem teljesen lényegtelen, ám kineziológus barátosnő szerint rosszat tesz a kapcsolatnak, ha felcserélődnek a szerepek... Nadehaegyszer Pasi képtelen egy villanykörtét is kicserélni???) :-)))

 

komment

2005.05.23. 15:51 :: Tobber

Más is elgondolkozott már, hogy ha beesemesezős műsorok vannak, akkor a nyertesek nevét honnan tudják meg a tévéshowban???

Szal ha küldök Caramel-nek egy sms-t a Megasztárba/igent a Naplóba/stb, a végén örömmel olvassák fel, hogy kik nyertek laptopmobilhétvégeakármit, akkor a telefonszámból tudják meg a nevemet, városomat?? Hiszen az titokos a legtöbb embernek! Vaaaagy felhívják előtte a nyertest, de akkor meg minek az örvendkedős névbeolvasás, hisz az illető úgyis tudja már??

(Cilike-sztorival adós vagyok Bének, vagy ma este élőben, vagy holnap itt!) :-)

komment

2005.05.23. 15:05 :: Tobber

Juj, micsoda két kép (Kiss Gergő és Vári Attila, akik élőben nagyon jó pasik!)

komment

2005.05.23. 15:03 :: Tobber

Kiss Gergő

komment

2005.05.23. 12:21 :: Tobber

Kikapott tegnap a Honvéd a Final Fourban. (vizilabda)
Pasi az oka. Ha ő néz egy meccset, akkor tuti, hogy veszteni fognak a mieink. Most is: kicsim, kapcsoljál el, mert nem lesz jó a vége. Elkapcsol, gólt dobunk. Visszakapcsol, ellenfél lő gólt. Végül Pasi végignézte. És vesztettek! :-(
Azért szeretünk, Kiss Gergő!!

 

komment

2005.05.23. 09:13 :: Tobber

Napi bölcselet: ársványvízben nem lehet virslit főzni.
Pénteken csőtörés volt a környéken, ezért nem volt víz otthon. Viszont ásványvíz igen, így négy decit felforraltam, hogy egy gyors ebédet bekaphassak (pasitesóék előtt, akik váratlanul pisztránggal vártak minket). Viszont a virsli két perc múlva megkeményedett a forró ásványvízben!! :-)) Kicsit gumicukor állaga lett, de biztos egészséges a kikristályosodott ásványok miatt!!

:-)

komment

2005.05.23. 09:03 :: Tobber

Ha már pasik: rájöttem, hogy döntően melyik színész befolyásolta a férfitípusom kialakulását tinikoromban. Mr Tom Selleck. Aki minden Magnum részben sortocskában rohangál gyönyörű izomzattal, mmmmm... A mai férfitrend vékonyabb, sápadtabb, csupaszabb férfijai nem tetszenek. Csak az a fránya bajusz ne lenne!!

:-)

 

komment

2005.05.23. 09:01 :: Tobber

Kedves Bé! Az a tény, hogy ma ÖTÖDSZÖR nézzük meg egy hónapon belül Fekete Ernőt a színházban, igazán feldob. :-) Remélem, szerepel a darabban másik jóképű harminc körüli színész, hogy én is rajonghassak végre...

 

komment

2005.05.23. 08:59 :: Tobber

Közelít a szülinapom, ennek örömére évente egyszer megnézem a horoszkópomat. Jé, ezt írja: "Ha magánéletedben van olyan vonzó ember, akit régóta meg szeretnél hódítani, akkor most itt van az alkalom, minden bizonnyal sikerrel jársz majd." Juj, van ilyen...
;-)

 

komment

süti beállítások módosítása