HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nyári zavar

2021.07.03. 17:51 :: Tobber

...és akkor táncon odajön a legcsinosabb ismerősöm csak hogy elmondja, most is mennyire szép vagyok. Mint mindig.

:D

Köszönet:

-M.A.C.

-Estée Lauder

-Bobbi Brown

-Benefit

-Pupa

-Luxura szolárium.

Jól van na, megjött. Hisztizni járok ide.

(De tényleg sok meló kell a nullapont eléréséhez.)

 

komment

Nyári rasszizmus

2021.07.02. 10:52 :: Tobber

Azt meséltem, amikor pár éve egy céges tréning után (értsd copf, no smink, farmer, bőr bokacsizma, kis tunika, meg egy kisebb sporttatyó a váltóbugyi/felső-fogkefe-töltőnek) elsétáltam az Árkád H&M-be, és a biztonsági őr megfenyegetett, hogy ne merjek bemenni ezzel a táskával?

Megkérdeztem, hogy miért is, meg szívesen megmutatom, mi van benne. Nem, ezzel a táskával nem mehetek be, mert ne tudjam meg, mi lesz, amikor kifelé jövök. Megkérdeztem, akkor letegyem-e valahol, azt mondta, ilyen nincsen, hogy is képzelem!

Engem sosem néztek bűnözőnek, meg totál kis balek vagyok és lenyelem az ilyet (joga van a boltnak nem beengedni, mondjuk talán nem a kinézetem alapján), úgyhogy elcsukló hangon telefonáltam Anyunak, aki szőke-zöld szemű és persze őt beengedték a boltba, hogy jöjjön ki, nem tudok csatlakozni hozzá. Tanúja volt még a friss tinderes Létra, aki épp arrajárt, én meg leforrázva elkullogtam és azóta is a bőgés kerülget, ha eszembe jut.

Ja, írtam a H&M-nek, hogy ez nekem elég furcsa, választ nem kaptam.

Na ezt csak azért írtam, hogy ha egy nap nem foglalkozom a külsőmmel, akkor lepukkant cigánybűnözőnek néznek.

Ezt a privilegizált széplányok soha az életben nem fogják megérteni. Nekem, meg hasonló előnytelen külsejű társaimnak a napi magammal foglalkozás NEM HIÚSÁG bakker, hanem a NULLÁRA FELTORNÁZÁS.

Nullára.

Napi piti Magyarországunkat olvashatjátok.

komment

Nyári morzsák

2021.06.30. 16:47 :: Tobber

Anyuék (egyik) tornaköre megtanulja a Jerusalemát.

Csitt. Cukik. <3

---

Végre nyitnak, mennek Sopronba meg a Mátrába, meg Anyu a csajokkal kávézik egy teraszon, ma velencei kertipartin táncikálnak a másik csapatával, MüPában voltak, könyörgésemre taxival. Örülök, hogy belelendültek, bár apu sokat veszített az energiáiból.

---

Én már minden nap bejárok, találtam egy árnyas parkolót, elég gettó környék, de 12 perc gyalog, tudok árnyékos oldalon jönni. Jó sok ember közt lenni, szokatlan, meg néha azért nagyon ingerdús, amikor a nemnagy konyhánkban egyszerre huszan örömködnek egymásnak. De üdítő, meg közel van a kedvenc kávézónk az új és isteni jegeskávékkal. Nincs egy rongyom, mit hordtam tavaly(előtt) nyáron??

---

Ma este nyári hangulatú képfestésre költöm a SzÉP-kártyámat, párezer elment cipőkre, kontaktlencsére, a maradék elég lesz egy ideig a céges méregdrága (és rossz) menzára. Ha van jó ételházhozszállítós tippetek kisétkű, válogatós SzÉP-kártyázóknak Budapest belvárosában, megírjátok?

---

Macska cuki. Kócos cuki. Hokis jönne. Nem jöhet.

---

Kidobtunk egy ágytakarót a nemkicsi teraszra, rá két nagy párna, belátástakaró a korlátra, függöny fölénk csiptetve, ledsorok mindenhol, kész a kinti kuckónk netflixezni, társasozni. Mindenféle Azulok-okra bukunk, órákig elvagyunk, közben beszélgetve, megszakítva ezzel-azzal...

komment

süti beállítások módosítása