HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Izgi

2019.02.15. 13:51 :: Tobber

Az ablak alatt húzott el nagy mennyiségű rendőrautó nagyon gyorsan, el is kapták a pasast.

---

A cimbik ma is bemennek estére a városba, de a hétre már kimaxoltam őket. Kedden hívott is I, aki aztán nem a panaszkodás bajnoka, hogy tök elege van T despotizmusából. Én fel sem veszem, apám ugyanez az alkat.

És még lehet, hogy vasárnap este is találkozunk.

Ennyire azért még én sem vagyok szociális. :D

---

Megyünk újra Katonába!!! :) Hónapokig köhögök telente, április végi előadásra mertem jegyet venni. Próbaidőn vannak nálam a Két Korea, Faust I. és hasonló borzalmak miatt, mondjuk őket meg nem izgatja, fél nap alatt eladják a teljes havi ülőhelyeiket.

---

Bejelentkeztem a maradék dokikhoz, ami még elmaradt tavalyról, meg intézem a jogsit, már csak Fityfirity bácsival kéne megbeszélni az újabb lakásátalakítást, de mindig délutánra jut rá időm, ő meg őőőőő nehezebben kommunikál a nap múlásával... :D

---

Pörög az új munkacsoportom. Végre látom értelmét valaminek. Izgalmas feladatok, reális célok.

---

Ja igen, hivatalosan a céljaim közé is bekerül, hogy tyúkanyózhatok a pártfogoltjaim fölött. Amiért egy fillért sem kapok persze, de eddig gerillában csináltam, legyen már formába öntve.

---

Egyik új ambíciózus kolléga kifejtette, hogy velem dolgozna a jövőben, ha saját cége lesz, mert imádja a talpraesettségemet...

---

Egyik elbúcsúztatott vezetőnk bejött szerdán, és hozott bonbont, virágot köszönetképpen a sok segítségemért. Megint pityeregtem. :D

---

Másik vezető rám akarja sózni a jelszavait, nyugodtan intézhetem az ügyeit. Nem igazán szeretném. :D

---

Ma kondi, új fürdőbútor rendezgetése, holnap szépülés, majd Kócos reggelig, némi spanyol, talán tánc, talán kori, darts, majd alakul.

komment

Morzsák

2019.02.13. 17:58 :: Tobber

Tolom a pálinkát ezerrel, hogy fertőtlenítsek. Mindenki felesége-gyereke-ő maga fertőző beteg.

Így mondjuk remeg a kezem műkörmözni, pedig nagyon kéne...

---

Ingyenes profi sminkelést hirdettek ismét, hát lecsaptam rá.

Naaagyon szép lett, pedig annyira egyszerű, letisztult, mintha nem is lenne rajtam. Fun fact: azzal a Paris Berlin alapozóval, árnyalattal, amit lecseréltem, mert túl sápadt voltam hozzá.

---

És állítólag nagyon szép ívű a szemöldököm. Megnyugtattam, hogy abból az összenőtt fekete sávból bármilyen formát ki tudok alakítani, akár cikk-cakkot is.

---

Fekete szemöldököm miatt a színtanácsadó kókl szerint tél színtípus vagyok.

A sminkeslány szerint egy ilyen gyorsanbarnuló bőrű ember kizárólag nyár lehet.

Háááádejó!

Nem mintha jelentősége lenne. :D

---

Egy alig ismert kolléganőm szeretné, ha kölcsönösen vigyáznánk egymás cicájára, ha elutazunk. Mondjuk én nem sokat utazok és a szüleim 2 km-re laknak, Anyu meg szerelmes a macsekba, és liftben néha váltunk öt szót kollegina talán ne járkáljon fel hozzám, szal semmi szükség rá, de én szívesen etetem az övét. Néha. Az mondjuk nem tetszik, ha napi kétszer el kéne oda csámborognom.

És a lány szerint hozzuk össze a macskákat bandázni néha. Hát szerintem az enyém pont bepisil a pániktól, míg odaérünk, az övé ne jöjjön hozzám, mert néhány cicára allergiám van, ne hagyja ott a szöszét, de főleg ők nem kutya alkatok, pont csak területvédeni fognak, inkább hanyagolnék némi bunyót...

Nem tudom, hogyan rázzam le a témát asszertíven.

---

Nem egészen értem, miért fontos, hogy egy facebook csoport teljesen titkos legyen (a kereső a csoport nevét se találja, csak ha meghívnak, látod), de most bevettek egy feministába, meg egy spanyolosba. Mindkettő szívügyem, de miért nem láthatja más is???

komment

Ez most komoly?

2019.02.11. 16:49 :: Tobber

Nahát a hetet komoly fejfájással és némi náthával zártam.

De hogy ne legyek nyugodt a fasza kis immunrendszeremmel, vasárnap hajnalban Kócos tűzforrón ébredt, lázasan, majd bezárkózott a fürdőbe hányni úgy egy fél órát. Elkapta valami vírus. Mi meg fél este csókolóztunk és izélgettünk.

Kafa.

Bejöttem dolgozni: főnököm lánya Rota-vírussal került kórházba.

Este I odaugrik a bandázásra, bár tíz napja beteg. Ő. Mr. Terminátor.

Van még kérdés, miért nem merek babalátogatást ígérni? :( :( :( :( :(

komment

süti beállítások módosítása