HTML

Önkormányzati

2019.10.13. 23:34 :: Tobber

Orbán és Tarlós is meglepően korrekt beszédet mondott.

Új startégia, vagy altatás?

Apám meg számolja a szavazatokat és lehülyéz mindenkit.

Talán el kéne kezdeni figyelni másokat, másokra, nem lepődne meg. :)

Élvezem a választási elemzéseket, úgyis valami dübörgő bulitól (választási?) zajos a város.

Vagy megint Rammsteint nyomnak a Puskás hangosítástesztelésén... :D

 

komment

Lázadás

2019.10.11. 16:22 :: Tobber

Vááá, eljött az idő cégünknél, hogy orrba-szájba Lölö-s poénokat lődözhetünk, legutóbb egy száz fős skype-ban. :D

További kavarás az utazásnál, szóltam, hogy nekem mindegy, kivel, mikor, hogyan, majd jelezzék, hogyan akarják, hozom a jogsimat meg a fogkefémet.

I (pasi) felhívott egy órára, hogy miért nem sikerül Gével (nő) a kapcsolata. Spoiler: nem egymást keresik. Dehát ezt ugye nem illik kimondani, megértően alákérdezgettem. A ventilálások remek befogadója vagyok. Egy időben azt hittem, ez a barátság. => Sokat estem pofára.

(Hozzáteszem, I a barátjának szokott aposztrofálni. :D)

Munka után hazaesve jöttek is a cimbik, hogy társasozzunk egyet, két óra csacsogás, főzögetés után realizáltuk, hogy neki sem kezdtünk. Mindegy, ránkfért némi nevetés, éjjel mentek haza.

Mondjuk a macskát felzaklatta annyira, hogy hajnali öttől a hálóajtó előtt vonyított és az ajtót kaparászta.

Vagy csak a fogyókúrája miatt éhes.

A kollégáknak is hoztam egy hatalmas adag szőlőt, na AZT nem szabadna ennem, este kuktáskodtam TCsV-nek, aki szimplán egy zseni, ott is bekajáltunk, hulla vagyok és nagyon tele. Ma takarítás, műkörmözés, bealvás.

Elbúcsúzott az egyetlen IT-sunk. Akit az esetek tizedében legalább lehetett nyúzni és szívességet kérni, nagyjából ennyi is volt megoldva a gondjainkból. És azt mondta, hogy nagyon szeretett hozzánk járni, mert mindig mosolyogunk. Szerintem is a legvidámabb barakk vagyunk a cégnél, ami nem nagy érdem, amennyi karót nyelt alak dolgozik itt. :)

(Most olvasom, ötödik a régi gimim az országos ranglistán. És ez nem vidám, régen minden jobb volt.)

komment

Morzsák

2019.10.09. 18:05 :: Tobber

Két exkolléga megtalált, három átpályázott írt rám, kapkodom a fejemet, mit akarhatnak.

Meg Anyu lánykori exe(!), hogy letiltotta, de ugye jól van.

Meg egy exem tizenévvel ezelőttről. Hogy szép emlékek, jönne újra, blablabla.

És szép kapcsolatban él, de.

Hát fszom.

A nős pasikkal alig lehet időpontot egyeztetni, akkor is csak kevés időre érnek rá, maximálisan alkalmazkodni kell hozzájuk, váratlanul lemondják, vagy szimplán nem jönnek, de érzelmi töltetet várnak, kompenzálandó az otthoni sérüléseket, amiből csak én jöhetek ki rosszul, nomeg zűrös az egész.

Röviden: nem. Háromszor írtam le, most nem válaszolok. Mekkora hernyók vannak, a nem nemet jelent, nem szórakoztató játszmázást. Azt folytassa asszonnyal.

 ---

Anyuéknak végre lezárult az örökösödés, így több, mint negyed évszázad után eladhatták a mini részüket kb. féláron.

Leráztam, mert akart ebből a kevés pénzbőla pénzből utalni, én meg nem fogok egy (két) nyugdíjastól pénzt elfogadni, amikor az almán spórolnak, alig működik a cirkójuk.

Van saját keresetem, megtakarításom.

Elintézzük a banknál, hogy hozzányúlhatunk egymás számlájához baj esetén, de ezt apám is elintézte velem anno. Sosem nyúltam az értékpapírjaihoz (sem).

Fene megbízható gyerek vagyok.

 ---

Jövő heti világvégi elvonulásra megegyeztünk egy hajnali indulásban, erre most kitalálták, hogy mehetek másokkal, ahogyan akarok, Kollegináék lemennek előző este. Ő, akinek a család szent, sosem hagyná őket ott egy estére, életében először meggyőzhető volt. Nyilván nem én, hanem egy kullancs fonódós csaj. Elképesztő, hogyan vezeti. Egyébként sincs kedvem menni, főleg nem másik autósokhoz bekönyörögni magamat ötödiknek, de tegnap 60 km utazás után volt olyan ordas hányingerem, hogy ültem a metróállomáson egy padon és negyed órát csak arra koncentráltam, maradjon bent a hányás.

Az elvonulás vidám volt, elképesztően alázatos, okos és bátor emberekkel dolgozunk együtt. Nyilván, aki maradt, válogatott csapat.

komment

Hétvége

2019.10.07. 16:49 :: Tobber

Takarítás, Kócos, főztem carbonarat (a kanyarban nem volt a rómaihoz képest), majd öncélú kreatívkodás.

Nem alkottam semmi izgalmasat, új technikákat akartam kipróbálni.

Ja, meg netes nyomozgatás Borkai nőcskéi után... Épp jókor, reggelre töröltek mindent. Nem is a tény zavar, hanem, hogy álszentek a fidesz politikusai. Úgy szeretnék egy olyan világban élni, ahol őszintén fel lehet vállalni a gyengeségeinket!

Ma Műegyetemista, holnap vidéki elvonulás, szerdán Anyuval intézek hivatalos dolgokat munka után, csütörtökön nálam lesznek a cimbik este, pénteken gyors epilálás-műköröm-takarítás-stb., szombat reggel vendégségbe jön a cicám kis megmentője, aztán Kócos, majd vasárnap választás után bemegyek a városba fancy kávézni délután.

Azon héten kvíz, messzi vidéki elvonulás, aztán irány Bécs, aztán héten két színház. Jaj, ez sok lesz.

komment

süti beállítások módosítása