HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2018.09.18. 17:40 :: Tobber

Az én cicám:

Végre eszik a kezemből! :) A tenyeremből még nem, és a hosszúkás kaját sem értette, miért nem teszem a földre, de benyammogta. Olyan cukin eszik!

Szereti a macskakolbászt. Lehet kapni a Rossmannban hosszúkás jutalomfalatot, de mivel nem képes felfogni a jutalomfalat fogalmat (a töltött falatkákat meg sem eszi!), így azt kap, ha hazaérek. Kolbász. Én cicám.

Kurvasokat beszél. Mindenféle hangszínben kommentálja a világot. Cukika, de este a szopránja órák után rém idegesítő. Akkor van csendben, ha a kanapén olvasgatok és a lábamnál üldögél, vagy a támlán szunyókál a karomnál. Ha a hálóba megyek, és az ágyra ugye nem követhet, pofázik, hogy menjek már szórakoztatni.

Futásból szabályosan oldalra vetődik egy TJ Hooker bukfenccel, ha rátámad egy papírfecnire. A fecni mozdulatlanul a helyén marad, de irtó látványos.

Nekifut szemből az ajtófélfának, magasraugrik, két oldalt elkapja, majd a félfát ölelve csúszik le. Ezerszer is, ha árnyékot lát. Nagyon látványos show-elem!

Kanapétámláról beleborul a gyomromba.

Szekrényt nyitogat.

Fiókot húz ki és a zoknijaimon pihenget, vagy alóla leselkedik ki.

Kijön mellém az almon üldögélni, ha a mosdóba megyek.

Eljátssza, hogy tiltakozik a szőrkefélésen, közben meg a kefe alá mászik, ha abbahagynám. Aztán hátravetül és pofozgatni kezdi.

Nem lehet zizegő bármit fogni, mert hörögve odarohan, hogy tasakost nyitok!

Véééégtelen óvatossággal, gyengéden a pici rágófogai közé veszi a kezemet, ha unja a hasvakarást, és arrébbpakol. Újrapróbálom, megint. Kipróbáltam, hogy rám haragszik-e, vagy csak unja a babrálást (habár nem megy arrébb mellőlem). Odadugtam neki az ujjamat, hogy harapja meg, de összeszorította a száját és behúzta a fejét, dehogy fog ő bántani, hát hülye vagyok? :D Édeském.

komment

süti beállítások módosítása