HTML

Ribi

2018.08.14. 09:55 :: Tobber

Hát, mit ne mondjak. Gazdi, meg az állata. Ez a macsek az összes huszonéves sráccal remekül kijön. Tegnap Nemszeretemamacskákat Hokis vakarászta, dobálgatta, húzogatta, ő meg rohant vissza hozzá további dögönyözésekért.

Szegény Hokis nem tudta elkerülni, hogy zuhany után összeszőrözze a lábszárát a nyolcasozásaival. :D :D :D

Egyetlen ötvenes nőt nem bírt (a cica, nem a Hokis), Anyu régi takarítónőjét, aki elvitte a fél dzsungelemet anno. Félt tőle, sem előtte, sem azóta nem futott be a kanapé mögé és elő sem lehetett csalogatni. Mondjuk nem segített, hogy kiabálva hívogatta a csaj! :D

Na ő ma megy ablakot pucolni hozzám (egyesek felmosás után szeretnek az ablakon tapicskolni). Kicsit tartok némi konfliktustól, de mondjuk a cica jól elvan a hűvös fürdőben is, látván az alomkavics nyomokat a kádban, meg a véletlenül nyitvafelejtett wc-ben. Nem. Nem akarok belegondolni. :D Inkább lecsukom.

Annyi kérésem volt, hogy kapcsolják rá a légkondit, mert felforr a cica leengedett redőnyök mellett is, pláne ha felhúzzák, én meg éjjel érkezem*. Látszik, hogy havasokból érkezett, hidegkedvelő állat, pont a légkondi vonalában alszik, pihen, játszik.

*Kidobtam a bizsuim (bizsujaim???) 90%-át, merthogy negyvenes nő elvan pár gyöngy, meg féldrágakő ékszerrel. Szóval most nincs ékszerem, amit felvegyek.

komment

süti beállítások módosítása