HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nem prűdnek való vidék

2017.04.23. 15:23 :: Tobber

Nyilván nem bírja a nyitott kapcsolat tudatát, vagy hogy nekem lenne valakim. :D

Ez az ultimátum: ha ezekután ő megcsal, akkor én is.

Ő körbeugrál, de nagyon durván. Beijedt.

Én meg megelégeltem a monogámiát, meg balekségemet és lebeszéltem Hokissal, meg egy bakancslistát teljesítővel is, csak nem nálam.

Így is túl sokat adtam, ha ez volt a hála...

Tegnap remek hokimeccset néztünk, fura volt tévében, kommentárral! Jobb élőben. Vagy csinálni.

Főzött ebédet nekem.

Átjött a legédesebb cimbije, imádom, nagy kedvenc!

Aztán Bével palacsintáztam a belvárosban, majd megnéztük kedvenc magyar kortárs íróm darabját színházban.

Utána irány a külvárosi kocsma, ahol Judós3 cimbijeivel folytattuk a megkezdett iszogatást. A kedvenc rám is nyomult finoman.

És akkor felvetettem Judós3-nak, hogy vegyük be harmadiknak.

Elgondolkozott, a részletekről kérdezett. Még sosem csinált hasonlót. És nagyon vonzó fiatal fiú, szőke, kék szemű. Szép kontraszt a dús, hollófekete hajú Judós3 mellett, huh! Bevallom, nagyon tetszenének. És láthatóan ők is nyitottak rá.

De elvetettük végül, nem is ittam többet, 10 tömény csúszott le az este folyamán így is, bevállalóssá tesz. Még jó, hogy nem vagyok ivós...

Mi hajnalban hazamentünk, a kedvenc cimbi is nálam aludt, megágyaztam a kanapén, reggel esett be berúgva. Megszabadítottam a felsőruházatától, de jókislány maradtam.

Ma meglepi reggelit kaptam fiss péksütivel, virággal, kávéval.

Judós3 ma tanul, én olvasok a napsütötte nappaliban.

Ha nem pihenem ki magamat, kikészülök, a színházban volt pár perc, hogy a levegőtlenségtől ájulásközelben voltam.

Be kéne vezetni a 6-8 óra alvásokat, de a jövő héten lesz 2×2 óra spanyol, rá tanulás, hokinézés, egy színház a régi spanyolos bandával, fogorvos, kondizások, a titkos dolgok, egy buli még hétvége előtt, és havi zárások vannak a cégnél.

Pff.

 

komment

Profi

2017.04.21. 13:34 :: Tobber

Majd ismét zseniális időzítéséről tett tanúbizonyságot Hokis, most hívott fel, hogy randizzunk már. És akkor ne nálam.

Habozok. Az egyetlen pasika, aki bunyó esetén nem maradna alul Judós3-mal akivel nagyon szívesen találkozom bármikor.

komment

Na

2017.04.21. 12:34 :: Tobber

Na, az ilyen helyzeteket kezelem másképp, mint az átlag.

Nem hiszek a monogámiában. És nem hiszem, hogy ha félrelépek, kevésbé szeretnék valakit.

De most nem én léptem félre. Hanem Judós3.

Este nézte a telefonján az általam összerakott önéletrajzot, amikor felugrott egy női név a messengeren és furán kezdett viselkedni. Felfejtettem. Vele márciusban volt (korombéli) egyszer. És amikor eltűnt ugye azon az emlékezetes szombaton, az is egy részegen felszedett (másik) nő miatt volt.

És ami igazán zavart, hogy új nőre kezdett nyomulni, amikor már hozzám akart költözni. Az első kettő alatt szeretők voltunk, meg engem nem a félrelépések zavarnak, hanem a hazugságok, de ez az utóbbi, amiből nem is lett semmi 3 hete, ez nagyon bánt.

És akkor este kilenctől volt némi sírás, ajtócsapkodás, pakolás, hajnali egyig hallgattam, ahogy könyörög, hogy bocsássak meg, és mióta összeköltöztünk, nem csinál semmit (megmutatta a messengerét és ezalapján tényleg), mert fontos vagyok és nagyon szeret és ösztönzöm és megszakad a szíve, hogy így lát.

Hallgattam. Jeleztem neki, hogy ha megcsalnak, vissza szoktam csalni (és közben a telefonomon öt(!) exszeretőm jelentkezett be sorban, mintha éreznék!), miközben azon agyaltam, hogyan vezessem fel neki, hogy a hűség szerintem faszság nem kell kötelező legyen és az ösztöneinkkel ellentétesen van ránkkényszerítve, ezért ha egyikünk sem akar, akkor ne legyünk azok, éljünk nyitott kapcsolatban. Akár havi egy hétvége, akár kéthetente egy nap. Teljes döbbenet volt az arcán, ő még ebben sosem gondolkozott. És nem biztos, hogy elviselné, ha mással vagyok. Pár hete beszélgettem egy így élő párral, ők úgy oldják meg, hogy bevesznek harmadikat, negyediket, és addig is együtt vannak. Hát nem tudom. De nem bánom, hogy ez így eljött.

Kaptam ígéretet hűségre (nem hiszem) és nyitott telefonra, bármikor megmutatja, mi van benne (ezt eléggé gáznak érzem, nem akarok nyomozni).

Volt egy pillanat, hogy összepakolt, taxit hív hajnalban, de neki csak 3 órája maradt aludni, ma megbeszéljük.

Ahogy pár napja itt összefoglaltam, nem a pasimként tekintek rá, hanem egy nagyon szórakoztató játszótársként. Úgyhogy ebből én ki tudok jönni jól, ő nem hiszem, de jó lenne vele maradni. Azért még átrágjuk kicsit, főleg a hazudozás részét. És tudom, hogy a legtöbb nő nem így reagálna, de nem az én életemet élik.

És nekem ott a több tucat jelentkező, nem vagyok rászorulva és nem félek az egyedülléttől sem, ha másként alakulna. Na majd meglátom, mi legyen, ne terjesszétek azért.

komment

Grr

2017.04.20. 16:05 :: Tobber

Tegnap este két órát ültem elázva, hullafáradtan a nyelvórán és szétrobbant a fejem, alig fogtam fel bármit is.

Fél nyolckor találkoztunk Judós3-mal a plázánál, bevásároltunk, most ő fizetett. Tökölt is a bevásárlólistával a boltban, már alig álltam a lábamon.

Néztünk kisállatkereskedést, ő úgy szeretne közösen valami madárkát. (Kuss!)

Fél kilenc után estünk haza, 15 perc gyalog a hidegen ömlő esőben, átázott nadrágban, neki a cipőjében is tocsogott a viz, plusz két fok, áááá! Hiányzik a mensimnek, szétfagytam.

Kitalálta, hogy előbb együnk, aztán zuhanyozzunk csak le. Édes volt, hozott finom kaját meglepetésnek, nem mondhattam nemet, de csak a zuhanyra vágytam. Egy jégert bedobtunk, mert remegtem átfagyva. Kitalálta, hogy üljünk be a kádba. Hát az pont nem tenne túl jót a hasgörcsnek, hagyjon inkább egy gyors zuhanyzásra, hajmosásra, mert elájulok. És akkor beszélgetni akart, meg írjak neki önéletrajzot és én nagyon fáradt voltam és elpityeredtem, menjünk már aludni. Ő még odadobott egy tésztát, megígértette velem, hogy leszűröm, amíg zuhanyzik, amit el is felejtettem, sminklemosás, arckrém, bealudtam. Reggel sem ébredtünk az órára. Én irtó fáradt vagyok. :/ Tolom a maradék húsvéti csokikat magamba, hogy legyen energiám.

Ma munka után kondi, aztán főzök valamit, este lehet, hogy jönnek a cimborái dárcot nézni. Mondjuk ők cukik.

komment

Insta

2017.04.20. 11:59 :: Tobber

Szeretem az instát, metrón hazafelé átlapozom.

Egy általam nem ismert (engem minősít) magyar énekes kezdett apuka-gyerekek blogot és meglepően vicces, magyar vonalban határozottan szórakoztató.

https://www.instagram.com/really_small_gang/

Hasonló ehhez, rajta nagyon röhögök:

https://www.instagram.com/father_of_daughters/

 

komment

Jó hír

2017.04.20. 08:50 :: Tobber

http://pompoller.blog.hu/2017/04/19/korszakvaltas_182#comment-last

:))

 

komment

Havazás

2017.04.19. 13:49 :: Tobber

De akkora pelyhekben, másfél órán keresztül, mint télen sem.

Ezt kaptam a tegnapi napomért ajándékba. :) :) :)

komment

Jaj!

2017.04.19. 10:22 :: Tobber

...és amikor azt hiszed, innen már csak jobb lehet, 4-6-osoznod kell. Amiről elfelejted, hogy nem visz a metróig. Nem volt kedvem átszállni pótlóra, inkább sétáltam a körúton, gimis emlékekbe feledkezve.

...és amikor azt hiszed, innen már csak jobb lehet, rádöbbensz, hogy a pasid reggel szó nélkül elvitte az EGÉSZ bacont!

Háború lesz!

...és amikor azt hiszed, innen már csak jobb lehet, este nyolckor telefonál a pasid, hogy elindul a szüleitől. Anyukája(53!) hazahozza, és akkor már fel is ugrana bemutatkozni! :O

Van HÚSZ percem a Nagy Bemutatásig! Én szürke és nyúzott a fogorvostól, hajam drótkefe, a lakást nevelési céllal úgy hagytam, ahogy Judós3 széthagyta reggel, miután ebédet főzött magának. A fürdő tele a fehér mosással.

Bakker! Összekaptam gyorsan, már mosolyogva fogadtam anyukáját.

Elsőre láttam egy ellenséges tekintetet, két perc múlva már vigyorogva nézte meg a kecót, kilátást, itta a koffeinmentes kávét a kanapén és békésen csacsogtunk. :)

Cuki, okos, csinos nő, és kicsit (ezektől függetlenül :D) tényleg hasonlítunk, na.

20 perc múlva Judós3 lekísérte, állítólag aranyos és mosolygós vagyok és nagyon szép a lakás. :))

Túl vagyok egy infarktuson.

 

 

komment

Hero of the day

2017.04.18. 17:51 :: Tobber

Merész vállalás volt mensi alatt fogorvoshoz menni.

De az is, hogy nem rohantam haza, amikor bentről egy sírva jajongó női hang hallatszott ki. Feltételeztem, hogy a nő a hisztis, cukidokim mindig profi, huszonéve ő kezel.

Nem ez a nap fénypontja.

 

 

komment

:)

2017.04.18. 15:09 :: Tobber

Képtalálat a következőre: „control freak”

komment

Control freak

2017.04.18. 15:07 :: Tobber

Gyerekkoromban semmibe nem lehetett beleszólásom. Nem lehetett hosszú hajam, rózsaszín ruhám, szivárványpónim, nem mehetettem a vágyott gimibe, majd főiskolára. Nem csavarhattam fel a konvektort ha fáztam, mert apám üvöltve rontott be, lecsavarta, én nem fázhatok. Nem választhattam hangszert és sportot. Nem maradhattam otthon a barátokkal és az unalmas telken sem olvasgathattam a tetőtérben, mert a szüleimkorú vendégeket kellett kiszolgálnom és hallgatni a rém unalmas dolgaikat.

Bele is mentem ilyen kapcsolatba, azt tanultam, hogy majd a(z idősebb) pasi vezet, ő mondja meg, mikor mi történik, én nem változtathatok a kapcsolat dinamikáján, rendeljem alá magamat és örüljek annak, ami van. Ha az időhúzás, ha az megcsalás, ha erőszak.

Aztán amikor már nagyon elnyomtak, kitörtem. És a saját vágyaim, elvárásaim szerint élek, nem, vagy nehezen módosíthat külső tényező, család, társadalom, stb.

De ez egy időben teljes kontrollt jelentett. Mindenről tudnom kellett, és zavart, ha valaki máshogy csinálja a dolgait, bénább, vagy nem ért hozzá.

Ezt mostanra elengedtem nagyjából, sokat dolgoztam rajta és sok energiát megtakarít, de mégis. A párom dolgait szeretem tudni (szerintem mindenki, nem?), a régi félrelépések bizonytalan érzése bennem van. Birtoklás? Nem hinném, nem az zavar igazán, ha megcsal, az zavar, ha hazudik róla. Bizalomhiány? Ez nálam joggal merül fel a pasikkal szemben, mindenki hazudott nekem régen is, partner, apám, kolléga. Majd' kétszerannyi idős vagyok, mint Judós3. Nyilván tapasztaltabb vagyok, rutinból jön, ha kijavítom. De nem akarok a főnöke, vagy a pótanyja lenni, bár valamennyire igényli, tanácsokat kér, támaszkodik rám. Na majd vigyázok, ne essek túlzásba.

komment

Judós3

2017.04.18. 12:40 :: Tobber

Nyilván senki nem tökéletes. Nagyon mérlegeltem, mit is akarok tőle és mit kell, hogy elfogadjak.

Kontra:

Nem bízom meg benne. Imádják a csajok, el is jár az éjszakába, van, hogy megyek vele, van, hogy nincs 40 évesen túl sok energiám hajnalig inni.

Volt, hogy már kamuzott, mit is csinált, mert később mást állított. Feltételezem, ha nem járna tiltott utakon, nem kamuzna (azaz pasi, néha akkor is kamuznak, ha nincs okuk, ááá!).

Az egyetlen huszonéves, akit annyira nem érdekel az okostelefon, hogy van egy összetört retro darabja, amin nem képes fogadni és indítani hívást, sem smst, net csak wifiközelben van. Ergo elérhetetlen, ha ő nem akarja, persze ezt egyébként is meg tudná oldani, de így irtó idegesítő. Nem vagyok nagyon control freak, de hadd érjem el már, ha szeretném.

Tegnap vitáztunk, hogy heti 6x a munkahelye környékére akar kondizni járni, míg én 3x járok az én környékemen, tehát akkor sem lennénk együtt munka/suli/barátok után. Nyilván nem tetszik. Bár egyelőre mindig a nyakamban lóg, imád velem lenni, jönni-menni, akár bevásárolni, vagy a haverjaimmal társasozni, főzést, mosogatást átveszi, csak beszélgessek vele. De az hat estét jelent külön... Nyilván nem kell mindig együtt tölteni a szabadidőt, de nem bízom benne.

Nagyon rosszul bánik a pénzzel. Engem nyilván a szakmám miatt idegesít a dolog, de segítséget kért, beosztottam és felcímkéztem neki, miket hogyan osszon be. A rezsi felét a beköltözés napján odaadta, így egyeztünk meg, ma övé a nagybevásárlás és a kávébeszerzés. Nem állítom, hogy nullára jövünk ki, mert irtó sokat eszik és főtt ételt kíván vacsorára, én meg két szelet sajtot magokkal és facsart naranccsal, ezen még agyalunk.

Pro:

Nagyon szép szeretetnyelve van. Én ilyen pasit, de hasonlót sem láttam soha, nemhogy velem járna. (Igen, állítólag járunk.) Nincs óra, hogy ne mondana valami szépet, köszönne meg valamit, vagy fejtené ki, hogy mennyire imád velem lenni. Mondja nekem, mondja a szüleinek, barátainak is. És ez látszik is rajta. És érint, és bújik, és puszilgat, és folyton a kedvemre tesz, egy nap alatt annyit kényeztet, mint az exélettársaim egy hónap alatt sem. Ha csak olvasgatunk is a mellkasán kell feküdjek (jaj, de szép az neki! :D), bújós kiskutya, mondom én.

És igen, ezért a tulajdonságáért akarok vele lenni. Figyel a mozdulataimra, azonnal utánajár, ha duzzogok, nincs veszekedés, pedig ő is elég hamar felk.rja magát temperamentumos fajta. Anyunak (70) mesélem, felsóhajt, hogy neki sosem volt ilyen.

Nyitott, kompromisszumkész, házias, nagyonis.

Rendkívül szórakoztató pasika. Nem okos. Nem művelt. Nem érti sokszor az életet. De annyira jó humorérzéke van, azonnal poént talál minden helyzetben. Én egész nap röhögök vele. Örülök, hogy velem van.

Hasonló elfoglaltságaink vannak munka után, kondi, olvasgatás, jövés-menés, barkácsolgatás, sorozatok, barátok, család, érdekli, amiket mutatok neki (ehhe).

Csodaszép teste van, ahogy fúrt a teraszomon félmeztelenül, hát mint egy Cola reklám a nyolcvanas években. Helyes a pofija is. Irtó erős, simán felkap, ha lusta vagyok az ágyig elmenni. Vagy felkap, hogy megpusziljon, amikor a haverjával elindulnak valahová.

Bemutatott a cimbiknek, ők is bírnak, cuki huszonévesek. Látom, hogy irogat nekik rólam, fotókat küld, mutogatja nekik, mit kapott tőlem.

De főleg fantasztikus és rendkívül potens szerető (igen, láttam már pár huszonévest. Náluk is jobban). Amit nem is tud, azonnal megtanulja és hasznosítja legközelebb. Hétvégén erotikus monopolyztunk, übercuki volt, a cimbik kaptak a témán és cukkolták, hogy bírja-e az én tempómat és igényemet a változatosságra, elpirult, de állta a sarat. :)

Nagyon kedves fiú.

A kontrákat meg elnézem. Én is könnyen felkapom a vizet is flörtölök szépséges pasikákkal igénylem az énidőt sem vagyok szent. Nagyon nem.

komment

Egy kollégám

2017.04.18. 09:51 :: Tobber

Egy kollégám két hétig táppénzen volt, képbe kellett hoznom. Ezalatt az idő alatt válást jelentett be két kolleginánk férje, elküldték Csinikolléga a cégtől, én összeköltöztem egy 22 évessel.

Csak kapkodta a fejét.

komment

Húsvét

2017.04.17. 17:05 :: Tobber

I szülinapja után elmentek a cimbik. Mire beértem, Judós3 már a hálóban várt meztelenül. Thuglife.

Aztán olvasgattam, megkért, hogy maradjak a hálóban picit. Amikor kimentem, hangulatvilágítás, megterített asztal, pezsgő várt, még a beköltözésére vettem, de böjtölt. Alsóban ÉS nyakkendőben szolgált ki. Éreztem az ünnepélyességet, felvettem a bugyimhoz egy magassarkút.

Hát így élünk mi kettecskén.

Volt még szülőknél bazifinom kaja (a sonkát én szereztem), imádom a húsvéti ételeket, pont amennyire utálom a karácsonyiakat. Este nem mentem bulizni Judós3-mal, legyen csak a fiúkkal.

Ma meg hat autóval indult a nagycsalád Pestről, hogy egy hideg, nem lakott házban gyűljön össze vidéken. Környezetszennyező, időrabló, fárasztó és drága muri.

Szüleim profin kibújtak alóla, inkább Szentendre és birkafesztivál, én meg xarul is voltam, Judós3-mal is inkább vagyok, ajándék jó máskor is, hát visszafordultam a kocsival. Összeszereltük a táblát, bújtunk, eldobtam rokonozni, lemostam a kocsit a menő kézimosóban, ültettem, mostam, pakoltam, tanultam, olvasok, nyugi végre.

 

komment

süti beállítások módosítása