HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Szöszke

2016.01.03. 17:08 :: Tobber

A nyári szeretőm tudtommal valami korban hozzáillő lánnyal kavargás miatt szállt ki az életemből augusztusban, nem is baj, éljék csak a fiatalok az életüket.

Hittem eddig.

Szöszke pár napja lájkolta egy fotómat, gyanús volt, nem szokott. Ma írt.

És nem azért tűnt el, mert a lány miatt lett bűntudata.

Hanem azért, mert én sokkal jobban... érdekeltem és megijedt ettől az érzéstől... Értem.

Szeretné újrakezdeni.

Hát, vegyem bóknak?

26 éves, fotókon irtóra hasonlít exPasira, akivel az ő korában együttéltem. Ez nem pozitív. Ettől függetlenül bírtam, bár nem olyan vidám, önfeledt, csacsogós, mint a mostani három négy, megfontoltabb, csendesebb, sokat elmélkedő szépség volt, emlékszem, mennyiszer csodáltam az arcát, az alakját, a stílusát.

És ennyi.

Senki sehová nem fér bele az időmbe, ma vége a sorozatnézős-kézimunkázós nyugis estéknek, holnaptól munka, tánc, programok, Újszerzemény, meg a csipet-csapat, ami ha nem szelektálok, tömeggé duzzad, de komolyan, kövér és csúnya vagyok, azt hittem, negyven éves koromra évi 1-2 potyakeksz pottyan majd idősebb pasiktól, de kicsit sok állandósult a rövidre tervezett liezonokból. Melyik ujjamba harapjak?

komment

Újév

2016.01.02. 15:09 :: Tobber

Végre van kávém, megbütyköltem az elromlott kávéfőzőt és újra napi 4-5 finom kávét ihatok, túltolom, amíg itthon vagyok, a cégnél vállalhatatlanul pocsék kávé van, pénzért.

Az volt a terv, hogy háromra átugrik Okosfiú, aki két napja csak nagyon késve tudott volna jönni. Most meg olyan másnapos volt, hogy én beszéltem le.

Fáj a hasam az s.k. lencsefőzeléktől. Nem baj, kimegyek futni. Mínusz négy délután? Nem megyek ki futni. Jó, akkor tornázom a nappaliban. De itthon a külföldön élő alattam lakó srác. Akkor pilates. Ekkor írt Csillagszemű, hogy ő nem bír februárig várni (addig nem akartam rá is időt szánni), át akar jönni. Az estém felszabadult, jöjjön. Hosszan lelkesedett. Jó, akkor nem kell torna, jól emlékszem a vele töltött alkalmakra. Besütöttem a hajamat pici hullámokba*, puha és rugalmas és élmény beletúrni. Majd két órával a randi előtt lecsapott a fránya biológia, úgyhogy ne jöjjön.

Így az új, finom, puha futócuccaimban kucorogtam a kanapémon mozgás nélkül, randi nélkül, hasfájósan és telefonon beszélgettem Csillagszeművel (még nem árultam el neki, hogy utálok telefonálni), kicseréltem a Viberfotómat egy nyári jól sikerült szelfire, amire azonnal reagált TCsVexkollegina és Bé is, előző nem kicsit dögösnek titulált. Horgoltam és a méltatlanul ritkán vetített utolsó két évad Friendset néztem, mert nincs elég sorozat a várólistán.

A programtervezés nagymestere vagyok.

*Olyan ilyenre. (Bernadette Peters, amerikai színésznő, énekesnő, 67 éves.)



komment

süti beállítások módosítása