HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Libanap

2015.07.26. 12:46 :: Tobber

Ma eddig három jeges kávét és ezt a frizurát dobtam össze. Pontosan így is néz ki formára, színre, textúrára. Tetszik.

Ezenkívül kizárólag főzni akarok, mosni, rendberakni magamat, a lakást, és senkit nem akarok látni, hallani, beszélgetni, csak hallgatni a csendet, a madárfüttyöt, a szél súgását, a szomszédok ekcájgcsörgését, olvasgatni és felkészülni a következő hét idegbajaira.

Péntek este tizenegykor egy szabadtéri szórakozóhely közepén éreztem azt, ha a héten még valakivel cukiskodnom kell az ezer zsibongó ismerős körében hullafáradtan, kánikulában ugrálástól átforrósodva, akkor hisztirohamot kapok, úgyhogy utolsó erőmmel elköszöntem, megölelgettem a kedvenc zenészemet és hazavezettem. Tegnap meg korán elmentünk Cs-vel a tóra, hozott nekem darabolt gyümölcsöt, finom pogácsát, kesudiót, olvasnivalót, csajos napot tartottunk és törzshelyen ebédeltünk, majd az esti buliból már kivontam magamat, egész héten minden nap munka után volt valami extra és már nagyon-nagyon-nagyon fáradt voltam...

http://www.blog.luxyhair.com/blog/2015/7/21/3-lazy-hairstyles-for-lazy-days
Jó-jó. Az enyém kicsit rövidebb, de a lánynak hajhosszabbítása van.

komment

Morzsák

2015.07.23. 17:12 :: Tobber

Ja igen, Zének elmondtam, hogy nem szeretnék zűrös dolgokba belemenni, ezért a hétvégét is ejtettük. Nem akarok monogám kapcsolatban lenni, ugyanazzal a pasival szeretkezni életem végéig, nem akarom, hogy ott éljen bárki nálam, és főleg nem ismerek olyan kapcsolatot, amiben ne lenne boldogtalanabb a nő nálam. Amennyi örömmel jár, annyival több kötelezettség a párkapcsolat, a megnövekedő házimunka, az elvárások, a számonkérések, baxtatások, folyamatos készenlét, mindig naprakésznek és jófejnek kell lenni és miért zuhanyozom aznap más másodszor, miért vettél cipőt, van már értelmetlen kérdésekre válaszolgatni. Egyszerűen sokkal szarabb lenne az életem úgy.

Igen, létezik 1-2 férfi, akik nem ilyenek, de tényleg csak 1-2 és én nem ismerem őket.

---

Párbeszéd a gazdasági vezetőnkkel:

T: -De jó nektek, jó nyaralást! Én meg itt sz.pok…

GV: -Gyere velünk.

---

Sokat dolgozunk mi szelfikirályok a megfelelő csoportszelfin, mindenkinek előnyös legyen és ne lógjon le. Egyébként az asztalnál még öten ültek mellettünk.

---

Utálom, hogy minden tárgy koszos körülöttem az irodában, hogy hozzáérek mindenféle tárgyakhoz, amit más is megfog és más nem mos annyit kezet, pl. mosogatószivacshasználat után, vécé, kapaszkodók, pénz. Undorító. Szeretem, ha tiszták a tárgyak körülöttem, és más nem nyúl hozzájuk, csak akinek ismerem a személyes higiénéjét. És igen, fázik a lábam a cégnél 22-23 fokban nyári semmi ruhában, zárt cipőben. És irtóra fárasztó úgy dolgozni, hogy még akkor is beszél valaki hozzám, amikor már megkértedm hogy menjen arrébb, hisz ezer munkám van, és még ha hisztisen fel is fogja (nem szokták), akkoris 2-3 percen belül jön a következő, és megint egy és megint és megint és megáll és beszél kérdés nélkül és érdektelen butaságokat, ami nem érdekel és nem érek rá, és a jobbja felfogja, hogy dolgozom, ezért „csak” bámul a pofámba, értitek, úgy dolgozni vagy telefonálni, hogy bámulnak az arcomba, meg akik kijönnek az irodákból, hogy senkit(?) ne zavarjanak a telefonálásaikkal és kihangosítják a telefonkonferenciákat, a fejem fölött, egymástól négy méterre, ergo kiabálva beszélnek át, ha telefonálok éppen, akkor hangosabban is, mert nem hallanák egymást, és a tárgyalóban is 10-12-en röhigcsélnek, majd állnak meg előtte még kvaterkázni és a takarítónőnk feltűnési viszketegségében ordítva és hosszan közöl semmiségeket és képtelenség naponta változó 30-40 embert minden nap megkérni arra, hogy kussoljon már, és kilincshasználat nem ment a tanyán, ezért bebaszogatják az ajtókat és egyszerűen szétrobban a dobhártyám, összerezzenek az ajtócsapkodó falremegésektől és elpattannak az idegeim, elmenekülök a mosdóba hogy lenyugodjak a pisilés közben egy kis csenddel és három fokkal melegebben, de ott is becseszik az ajtókat és nem, nem vagyok pszichiátriai beteg, ennyi ingerben képtelenség egyszerre több munkára is precízen figyelni, számolni, könyvelni, grafikonokat készíteni, szervezni, fogalmazni, ellenőrizni, megérteni az ezer folyamatunk naponta változó szabályzatrendszerét és még jó arcot is vágni ennek a sok figyelemkicsikarós és másra tojós majomnak, sikítani fogok.

Ez a csoport szerintem erősen közös halmaz az M7-esen középső sávban döcögőkkel.

---

Cs szerint egyedül én tudom lecsillapítani a civakodó Té és Pét, rám mindig hallgatnak, és állítólag egy tőmondatomra abbahagyják a balhézást. Szerinte úgy hallgatnak rám mindketten, mintha az anyjuk lennék.

Nekem már fel sem tűnik.

Úgy tűnik, ha nem folyamatosan feszítik az emberek az idegeimet, akkor jól kezelem őket.

komment

Tudja még követni valaki?

2015.07.22. 16:52 :: Tobber

Zé irogat. Fülbevalóotthagyós dettó. Nem akarok velük találkozni, pedig aranyosak, jóképűek. Egyikük járni akar, másik még szeretőnek is megbízhatatlan. Jóképűújkollégának csak a szája volt nagy, most furán viselkedik és megjátssza a bosszúst, amiért sok a munkája és nem tudunk összehozni egy találkát. Tegnap negyed hatkor biciklizett el mellettem hazafelé. Végülis a 15 perc is túlóra, nyilván ide nem férek már bele.

De épp lebukása perceiben hangzott el az év poénja egy kollégám szájából, úgyhogy hiteltelen sértett voltam a könnyesen röhögésemmel! :D

Este átjött Szöszke és szép és szerény és iszonyú guszta fiú és nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá és kimondottan jó ránézni. Ittunk, erkélyencigiztünk, reggel narancsot facsart nekem. És felvetette, hogy ő szívesen randizna velem gyakrabban is, mint heti egyszer, de nem akar zavarni a sok programomban. Hát, nekem így ideális, remélem, azért ennyivel is beéri. Megdicsért, hogy milyen csinos vagyok mindig, még neglizsében is. Használja ezt a szót bárki negyven alatt? :O

Szerinte okosan élek, hogy nem mosok, főzök, vasalok egy kanapén tévéző részeg férjnek, hanem így is teljes az életem. Azért a két véglet között akadnak árnyalatok, de értem, hogyan gondolja. És eljönne velem étterembe, meg akár strandra, imádom, hogy nem szorítja be a képzeletét a szokásosan elvárt idősebb nő-fiatal naiv fiú kapcsolatba.

Hullaálmos vagyok az irodában kókadozva a hétfő éjjeli buli+rendrakás, a tegnap éjjeli 26 éves és az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt, úgyhogy ma inkább elmegyek a cimborákkal romkocsmázni meg streetfoodozni, meg koncertre.

komment

Meglepi

2015.07.20. 23:39 :: Tobber

És aztán Té azt írta, hogy még mindig nem tér magához, köszön mindent és nem csoda, hogy szeret velünk lenni.

Velünk nem kell alakoskodnia, megjátszania magát, a családja nem készül rá ennyit.

Gével összedobtunk egy meglepibulit neki, a párjával külföldön is cseteltünk, ajándékát a facebookról sikerült lelesni, torta, lemaradt süti, finomságok, sok pálinka és kedvenc likőr.

Meghitt négyes fotónézésre számított, a teraszomról még berohantak néhányan kiabálva.

Ezért az arcért már megérte! :D

komment

süti beállítások módosítása