HTML

Hétvége

2015.06.14. 21:52 :: Tobber

Pénteken elmentem festeni egy instruktorral és sok rozéfröccsel, irtó jópofa lett a kép, hazafelé I-nek mutogattam örömmel. Szombaton ki kellett vennem az életemből fél napot, mert a terasz totál gazos és sáros volt, a lakás futott, nem volt tiszta ruhám és a hajam szalmaként áll égnek, valamikor ezt is meg kell oldani.

Elmentem TCsVexkolleginával színházba, reméltem, hamar hazaérek, de ilyen forró nyári éjszakában adott volt, hogy egy padon narancslevezve pasikról dumáljunk még két órát a sétálóutca közepén. Mondjuk a hasgörcseimtől majd' leájultam a padról, de megérte.

Megmutatta a tindert, hogy is működik.

Hát ezt nem kellett volna.

Nekem.

Így is el kell lavírozzak ennyi érdeklődő helyes pasi közt irl, le kell ráznom sok tapadós barmot (és ezt vegyétek komolyan, nem én finnyáskodom, tényleg beteg barmok). Nem az én habitusomnak való egy csomó harmincas nőt kereső helyesarcú fiú, mert nehezen állok ellen, ez az app durva.

Ma reggel TCsV-nél a szertartásos kávé, irány a tó Tével, I-vel. I csak 2-3 órát akart maradni (lásd még a múlt heti kisvendéglőzés, aha!), alig bírtuk elkergetni, mert lekési a fővárosi programját.

Lebegtem a langyos vízben, ragyogott rám a nap, figyeltem a hullámokat, a nádat, a gyerekkorom óta ismert dombok kontúrjait és elfelejtettem minden gondot, csak a madarakat hallottam. Söröztünk, aztán a fiúkkal ismét a kedvenc kisvendéglőben kötöttünk ki, kedvenc pincérünk szórakoztatott minket, ettünk egy tonna salátát sok hússal és csak csacsogtunk, nevettünk, sztorizgattunk. Mi hárman igazán sok élményt éltünk át együtt eddig is, nyitott vagyok újakra...

Átmentünk a kedvenc cukrászdánkba is, itt elhajlottam, bevallom, de már irtóra szédültem. Írtunk onnan üdvözlő üzenetet szüleimnek, most ők nincsenek arrafelé.

Hazafelé meghallgattuk tucatszor az Apa zenél Barátom a KDNP helyreigazító dalát, felelevenítettük és énekelgettük az eredetit, meg tanulgatjuk már az angol, idegeneknek szóló újat is. Hát, rég vihogtunk ennyit.

 

Update: Na jó. Regisztráltam a tinderen... De csak nézelődöm... Így sem aktuális a következő hét semmire, szerda reggel Őszhalánték akart jönni, délután Jóképűújkolléga, lebegtetem Fülbevalóotthagyóst (fogalmam sincsen exek itteni nickjéről!), én meg jelenleg csak a görcseimből tudom, hogy fiú vagyok-e, vagy lány.

komment

süti beállítások módosítása