HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Kihívás

2014.02.23. 19:23 :: Tobber

Az érzelmeimet nehéz lesz ilyen kifinomult stílusban közzéadnom.

Expasi, 7-8 éve csak haver. Pontosan emlékszem, hogy a testi szerelem azon két alkalommal, amikor meg(nem)történt, maga volt a csőd, sajnos. Bármit tettem, segítettem, semmi nem jött össze, gondoltam, már nem fiatal a férfi (akkor lehetett úgy 42, tehát bolondság volt ezt gondolni, már tudom), sőt, hogy is mondjam, lövése nem volt, velem mit is tudna kezdeni, ha már örömet nem tud, de legalább fájdalmat nem okozni. Kész katasztrófa, a második ilyen éjszaka után maradtunk haverok, a humora remek.

Most, immár kb. 50 évesen állandóan azzal jön, hogy neki van három szeretője és hogy havi 50-55-ször szeretkezik velük. Hogyne. Puhatolóztam, hogy gyógyszerrel-e (bár láthatóan színtiszta hencegő hivalkodás és egy szava sem igaz), majd célozgatott rá, hogy mi ketten... Jeleztem, hogy mi nem fogunk megint. Addig pedzegette, amíg elmondtam. Még soha nem mondtam el férfinak, hogy rossz volt vele, azt meg gondolom, maguk is észreveszik, hogy őőő egyszerűen nem megy.

Óvatosan megfogalmaztam, hogy biztos fáradt volt, hogy nem ment. Válasz: tévedek. Ez nem így volt. Ő sosem mondott csődöt. És itt állok széttárt karokkal (pszt!), mi van?

Hát emlékszem, nem sok ilyen teljes csőd volt életemben. Vajon minek tagadja nekem? Ott voltam. Vagy cikinek érzi, hogy emlékszem? Vagy tényleg elfelejtette? De ráhagyom, nincs már jelentősége.

Egyszerűen nem hiszem, hogy most meg szupermen. Nyilván.

Tapasztalataim alapján soha, de soha ne kezdjetek olyan férfival, aki azt hangoztatja, hogy

* mekkora van neki (majd megnézem, ha akarom, és nem a mérete számít, kb. minden más igen)

* milyen jól csinálja (majd én dönteném el, és magamból kiindulva én sem szólok, ha nem volt ügyes)

* mennyiszer csinálja (minőség mindenekelőtt)

* ha a barátnőknek olyan mint nekem volt, akkor rossz lehet azt hetente sokszor átélni

* bármilyen napszakban válaszolok neki, azonnal válaszol a csetemre, vajon közben?

* ennyi mozgás mellett hogy lehet ennyit hízni?

* de főleg, ha elhangzik a mondat, hogy "miért nem akarod, dehát a nők ezt szeretik", akkor menekülj, még a perla babydollodért se menj vissza!

És miért is nem lehet hódítani a jó dumával, humorral, tájékozottsággal, figyelemmel, érdeklődéssel, gesztusokkal, hálával, virággal, ezek már teljesen kimentek a divatból? Aki meg ért hozzá, az mindenfelé alkalmazza párhuzamosan?

Az ilyen harsányan férfiasságot hangoztató férfiak, illetve a hosszan időt húzó férfival sose kezdjetek. Egy igazi férfinak nincsen szüksége ilyen eszközökre. Tudja magáról, nem mondogatja.

Bepasizás, egyes pont. Természetesen csak a bankszámlája ellenőrzése után, ugye, csajszikák! ;) Bááár, ez a pasi gazdag. És szerinte előítéleteim vannak, mert az iráni férfiak jófejek. Jogos, vajon miért hiszem emancipált nőként, hogy egy ilyen ezeréve nőelnyomó társadalomban ők sem? Pedig egy okos, széles látókörű férfi.

Élnek a kicsiny világukban és lövésük sincs, milyen egybitesek.

És itt kitérnék apámra, aki sajnos most belelóg az életembe, ilyenkor jobban látom, mitől menekültem depressziós étkezési zavaros tiniként az első srác karjaiba, aki kedvelt egy kicsit is, miért tűrtem mástól fizikai és lelki erőszakot, mert az is jobb volt mint hazamenni. Most megint lecsap, mert rászorulok a fuvarjaira, hangsúlyozza, hogy debilség, bármit csinálok, nem érdekes, amit mondok, agresszív, döntéseket akar kivenni a kezemből és addig ordít amíg meg nem teszem, pedig illogikus a gondolkozása és kb. három perc észérvekkel sarokbaszorítani, de már ez sem szórakoztat mert következetlenül zsidózik, politizál, magyarkodik és szól bele mások életébe magát szentnek tartva (csakhogy én is ismerem és Anyu is mesél, ezért tudom az igazságot), kötözködik, akadékoskodik, hímsoviniszta és egyre gázosabb vénember, gusztustalan, higiéniátlan és megalázóan viselkedik Anyuval, velem, szomszédaival, haverjaival, lejárat minket és rongyként bánik hős Anyuval. Szeretném megint távolról elkerülni, akkor kapcsol néha.

Majd mesélek, ezt nem tudom most.

Ilyen férfiakkal körülvéve és Anyu sorsát tekintve érzem, hogy jó így egyedül élni.


letöltés (3).jpgEz olyan magyarázkodós, de a kifinomultságomhoz ez illik. De igazából ezt érzem a pasikkal mostanában, főleg Cukorfalat végletekig feszített korlátdöntögetései után:

images (1).jpg

komment

Sport

2014.02.23. 13:56 :: Tobber

Drágáim, tényleg felmerül a kérdés, hogy miért nézek jégkorongot? Mondjuk egy ok Zach Parise:

letöltés.jpg

letöltés (2).jpg

letöltés (1).jpg

images.jpg

Egyébként a sport is szép.

És ő most szomorú, tessék menni lányok, és megvigasztalni! (USA kikapott, negyedikként, érem nélkül megy haza az olimpiáról.)

komment

Zen

2014.02.23. 12:31 :: Tobber

A színház előtt még fontos egyeztetésem volt, Bétől akartam engedélyt kérni, hogy az ő parfümjével fújjam be magamat, de aztán maradtam a jól bevált Chanelnél, a lányok legjobb barátja a gyémánt után.

Bár nem vagyok bölcsész végzettségű, az irodalmat, komoly színházat nagyon szeretem. De tegnap ültem három órát, szívtam magamba a darabot, és egyszerűen nem értettem, nem fogott meg. A téma érthető volt, a karakterek szépen kidolgozottak, tetszett a minimalista miliő, mégis csak ültem kívülállóként és nem vonzott be magába az eseményfolyam. Azt hiszem, így még nem éreztem színházban. Nem bosszankodtam, nem unatkoztam, nem taszított egy szerep/szereplő sem, csak ültem egy üvegfal mögött (nem, nem az Üvegfal mögöttet láttuk) és nem értettem, mit akar a rendező mondani, hová akarunk kilukadni, milyen következtetéseket kellene levonnom.

A közönséget sem értettük, a mi oldalunk drámai arccal nézte végig, a másik végig vihorászott. Most sem értem, miért, szerintünk onnan mást láttak, vagy Vajdait nézték a közönség soraiban?

Este ismét a Vichyé, simít, kiegyensúlyoz. Ma reggel korán keltem, kaptam fuvart a közeli plázáig, ott pár dolgot SOS vásárolnom kellett. Meg pár dolgot csak impulzívan. Leárazás volt a Carpisánál, a kedvenc fekete bőrtáskám, amiben elfér a teljes tornafelszerelésem, vagy több kiló gyümölcs, le volt árazva mályvás bordó színben. Tudom, hogy gyenge nő vásárol csak leértékelt árut, remélem, nem fogják megtudni az utcán szembejövők! Drogéria, ahol a vásárlásommal egy középkategóriás púdert nyertem, de én olyat elvből nem használok, új kapszulaválogatás a kávéfőzőmbe a kiegyensúlyozott reggelek jegyében, frissen facsart kivis narancslé, biobolt diétás édesítőért, gyümölcs, az elmaradhatatlan avokádó, szolárium, és néhány anyagot is vásároltam lenyűgöző tornászomnak, kért egy kis ajándékot magának.

Próbáltam minél kisebb távot megtenni gyalog, hogy az ara csizmám és a térdem ne kopjon nagyon.

Hazaérve kiültem a tetőteraszomra kabátban, feltettem pihenni a lábamat, élveztem a napsütést, figyeltem a fejem fölött repkedő szarkákat, a kékes kontúrú budai hegyeket és délre már kicserélődve, megújulva indulok főzni a következő napokra. Tudom, hogy a popsinak nem lesz örömére, de főzök egy kis gm kukoricalepényt grill csirkemellel, aztán bűnözök, és lehet, hogy egy egész szelet csokoládét is elfogyasztok hozzá.

Micsoda tartalmas nap!

20080814_BudaiHegyekKozott1_800.jpg

http://www.schefferj.ps.hu/Hungary_AerialLandscapes.htm

komment

Harmónia

2014.02.22. 16:07 :: Tobber

Az egész hetes viszontagságok után mára nyugalmat kerestem, hogy a jin-jang harmóniám a helyére kerüljön. Ebben a kérdésben kicsit bizonytalan vagyok: ha jégkorongmérkőzést nézek, akkor a férfias oldalamat erősítem, hisz férfisport, vagy a nőiest, hisz annyira tyúkanyós érzelmekkel izgulok a szegény fiúkért, nehogy nagyon a palánknak lökjék őket és megsérüljenek. Segítsetek eldönteni! Esetleg tervezhetnénk egy olvasótalálkozót és ott megvitathatnánk a kérdést, tudtok elegáns helyet a városban, ahol zártkörű rendezvényt tarthatnánk, egy pohár pezsgő és némi lazac mellett beszélgetve? Az a kedvenc halam, tele omega-3 zsírsavval, egyetek, hogy sokáig szépek maradjatok, mert az a legfontosabb!

Ma feltettem végre A pakolást, a bőröm harmatos és üde. A hajamra most Toni&Guy Nourish Intense Moisture kondícionáló került, bár a kényelem érdekében estére copfot tervezek, de így sem árt az egészséges hajvég! A fekete-fehér-arany szetthez letisztult frizura szükséges, hogy ne essünk túlzásokba, ki nem szeretne úgy kinézni mint Kiszel Tünde?

Telefonált TD, hogy van a lábam, ajánlotta, hogy felugrik, de nem voltam szalonképes állapotban és nem volt tíz percem sminkelni. Elhívott egy wellness-hétvégére, találtunk is időpontot. Ha van előkelő helyszínre ötletetek, kérlek, osszátok meg velem mihamarabb, ideje lefoglalni.

Holl-lal a tervezett külföldi út lehet, hogy nyárra marad, akkorra már szervezzük a lelki társaimmal a közös tengerparti elvonulást is. Illetve Péfia is szeretne menni valahová, de az további szervezéseket igényel, így bizonytalan még.

Ma még lelket öntöttem a Föld másik felén bolyongó magányos utazóba, akinek izgatottan követem az útját, nem is értem, hogyan bír ennyi ideig egyedül barangolni járatlan utakon, hegyeken! Varázslatos, személyiségépítő út lehet, de aggódom az épségéért, veszélyes világ az.

Lassan viszont ideje készülni, ma igényes színházunk igényes előadását tervezzük megtekinteni igényes közönséggel, oda kell tennem magamat, nemsokára érkezik BéZséje, hogy elvigyen minket. Alig várom a színházi áhítatot, ahogy moccanás nélkül, lélegzetvisszafojtva, egy emberként isszuk a rendező mondanivalóját.

Legyen a harmónia veletek is!

Bolsoj.jpg

(A fenti is mind igaz, csak giccsesítve, kivéve az igényes közönséget. Azt ismerjük. Ja és nem a Bálsojba Bolsojba megyek, de szép ez az épület.)

komment

Mosoly a ködben

2014.02.20. 22:33 :: Tobber

Tudom, hogy ilyen ködös-szürke időben mennyire vágytok a napfényre, hát meghozom nektek, írok egy posztot!

Elmesélem, mennyi élet, vidámság, vágy és szeretet rejlik egy-egy esős téli estében, micsoda élmény a világ legszebb férfijának égkék szemébe nézve felnevetni, micsoda gátlástalan bátorsággal mer nézni, ahogy a harisnyámat a piros csipkebugyim felé húzom!

Dolgom végeztével* a lámpák fényében csillogó tócsák közt vártam elégedett mosollyal a taxit a következő férfival, aki elvitt egy családtagomhoz, ő volt a tegnap esti sofőröm. A gyermekei is nagyon szeretnek, megállíthatatlanul skandálták, hogy aludjak náluk. Sajnos nem tehettem, a másnapi munkámhoz új bugyi kellett. Éjjel a városon át lelkiztünk egyet, majd belenéztem a népek harcába, szép havas tájak, bátor sportolók, minden tiszteletem a küzdésükért, majdnem annyi munkájuk lehet benne mint egy-egy szebb stílusfotóban az Il bacio di stile-ben, aminek reklámarca... de hisz tudjátok!

Kicsit szégyelltem magamat a múltkori Valentino-fiaskóért, Béká jelezte is szerényen, hogy rosszul esett neki, ezért figyeltem, hogy ma Chanelt fújjak a tökéletes, férfias eleganciájában nőiesen szexi outfitem fölé. A fuvarozásért cserébe élvezhette, hogy csillogó hangommal elárasszam a reggelét, igaz, voltak pillanatok, amikor az volt az érzésem, nem figyel rám eléggé, nem volt meg a szemkontaktus, ismeritek azt a pillanatot, ugye.

A cégnél sok kihívást teljesítettem és így is maradt holnapra, de akadékoskodó és dolgozni nem szerető informatikánk annyira felbosszantotta zen buddhista lelkemet, hogy - és most sokkollak titeket! - elindultam egy szál cigivel az utcára, hogy szívok egy kis füstöt a napsütésben. Majdnem elgyengültem, képzelhetitek, mit tettem volna a héten peelingelt bőrömmel. A sors felémküldte CsinosMunkatársat, aki nagy sportember és divatszakértő és mélységesen ellenzi a dohányzást, így elszégyelltem magamat, letettem, és csak táncostársamat hívtam vissza az utcai napsütésben. Elmesélte, tánctanárunk hogyan hagyta ott az éjszakában, szegény külföldivel nem lehet ilyet tenni, ejnye!

A munkaidőm végére rendeltem oda a sofőrömet, amikor CsinosMunkatárs ismét kereste a társaságomat, sajnos nem tudtuk élvezni egymás kommunikációját, láthatóan csalódott volt, ki kell engesztelnem majd. Ő sokra értékeli a házi készítésű süteményeket, talán kisütök neki valami egzotikus finomságot. Lefotózom nektek, ígérem!

Közben a világ legszebb férfijáról kiderült, hogy vissza is él a külsejével, fájón hallom, milyen csélcsap életet él, mélységesen megvetem a liberális gondolkodású életmódjáért, főleg, hogy kimaradok belőle, nagy szívfájdalmamra.

Ma megtanultam, hogy más forgalmas utakat is meg lehet tisztelni, illetve a sofőröm feljött hozzám és végigkutatta, hogy milyen ennivalót lel. Néhány gm alapanyagon túl sajnos semmit nem talált, amíg lábadozom, nem főzök, csak nyersanyagok, hús, gyümölcs, zöldség van a konyhámban.

Most már nyugalom van, megittam pár lédús spanyol narancs levét frissen facsarva, aztán nekiálltam, hogy kiszanáljam a sminkkészletemet, minden lejárt szavatosságú festéket dobjatok ki, lányok, a bőrötök többet ér! A maradékból felmértem, mi hiányzik, főleg egy stabil alapozó, ami bírja a rendkívüli kihívásoknak kitett bőrömet, egy bronzosító és talán egy-két szebb rúzs, de tudjátok, még én sem vagyok tökéletes, nagyon kevés rúzsszín áll jól, úgyhogy abban elbizonytalanodtam. Ti mit ajánlanátok? Kérlek, pontos márkamegnevezéssel és színkód megjelölésével küldjétek a tippjeiteket, hogy könnyen beazonosítsam majd a drogériában. A megmaradt sminkeket kipróbáltam az arcomon, melyik mihez illik, természetesen tíz perc sem kellett hozzá, de ne haragudjatok, most nem sikerült elfogadható szelfit lőnöm.

Felteszek egy pakolást, relaxálok, próbálok a mókuskerék sodrásából kicsit kiszakadni, vigyázzatok a lelki békétekre!!

(*Nem, nem vagyok luxusprosti.)

nhbvg.jpg

http://unica.md/frumusete/masaj-facial-de-milioane-cu-lpg-cellu-m6/

(És megjelent az első szkeptikus, aki bizonyára irigy, hogy nem élheti az én életemet, ezért kéri, hogy térjek vissza a régi énemhez mert vájflájfot sem bírta, dehát nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni. Na jó, ő paródiának tartja a blogomat, nem is értem. Talán zavarja, hogy még nem szerepelt a megújult blogomban, erre hamarosan sort is kell kerítsek. És soha ne vegyetek arckezelést full make upban mint a fotón szereplő lány teszi!)

komment

Különkiadás

2014.02.19. 21:54 :: Tobber

Az osztatlan siker ellenére kééérlek titeket, csak egyetlen poszt erejéig hadd kapcsoljam ki a modoromat!!

Ez a férfi annyira gyönyörű, csak arra tudok gondolni vele kapcsolatban napok óta, ááá! Én ilyen szépet még nem láttam a korosztályában!!! Attól féltem, hogy ma hivatalos beszélgetés közben kicsúszik a számon az összes profán gondolatom, egyetlen comme il faut sem volt közte.

Nehéz a decens női lét!

Na jó, egész válogatott szavakkal mondtam el a lényeget, fejlődök.

Tegnap egyik kollégám, talpig úriember ötvenes férfi masszírozta meg a vállamat, ilyen szépen sem fejtették még ki, hogy nem a stressz miatt fáj a hátam, hanem más hiányosságok miatt. Nekem mondja?

Cukorfalat lekopott, tesója szerint otthon gubózik depressziósan, az ő korában én is az voltam, Őszhalántékhoz semmi kedvem, lekoptathatatlan empátiátlan nem kéne, mindig csinos Csinikolléga ajánlgatja magát ismét pár hete, de annyira röhejesen csinálja, és a nyári emlékeim alapján, őőőő... kösz, nem. Jótestű Macskás akart tegnap bizalmaskodni, de időben észrevette, hogy ott van Kollegina a szekrénynél, pedig emlékeim alapján mmm. Újkollégának (már nem is kolléga) ma megírtam válaszul, hogy ne hitegessen, köszi. A lent említett magas barna érik.

Nem, mensi után vagyok, én sem értem magamat.

Cukorszirup mód visszakapcs! Puszika!


4231d.jpghttp://www.dvdtalk.com/dvdsavant/s4231love.html

komment

Mily elbűvölő nap

2014.02.19. 10:31 :: Tobber

Természetesen még nem éltem át a házasság érzését, de hasonlóan felemelő lehet ahhoz, ahogyan a Vichy 3in1 purete thermale lemossa az arcomról a maradék sminket, a nap porát! Üdítően felszabadít az érzés, lányok, ne hagyjátok ki! Utána egy kis micellás víz (én a Garnier micellás vízre esküszöm), és a bőröd újjászületett!

Érzem, hogy szerintetek sokat foglalkozom a külsőmmel, ezért elmesélem, hogy éjjel az óriási és igényeim szerint készíttetett ágyamon a vasalt pamut ágyneműn fekve tudományos cikkeket olvastam, főleg genetikai érdekességekről, de némi történelem is vegyült bele. Ugye, hogy milyen okos és szép lány vagyok? ;)

A reggelemet toni&guy szórakoztató nevű, ám remek hatású hajsrpayével (toni&guy sea salt texturising spray) kezdtem, a hajam vágyva szívta magába a tápláló sókat és tükrözi azóta is csillogó ápoltságát.

A mai outfitemről is essék szó, hiszen ezért követitek a blogomat: végre nem fáslizom, csak egy szélesebb kötés maradt a térdemen, ezért bevállaltam egy olasz 50 DEN-es harisnyát (remélem, a selyem ragasztószalagot nem veszitek stílushibának, ezért ne töröljetek az iPhoneotokból!), kis fekete ruha, és military stílusú kisblézer, de nyugodjatok csak meg, a gombokhoz illő antikolt réz színű filigrán fülbevalóval, nehogy az utcán kinézzenek az emberek.

A napirendemben még este nyolckor is szerepel program és előtte felszabadult két órám, viszont a járással még adódnak nehézségeim. A helyszínek között ezért taxival járok, de lehet, hogy egy közeli és meghitt belvárosi étteremig elsétálok, és az ínycsiklandó ételeik mellett elokostelefonozgatva töltöm majd a felszabadult időmet, ha van kedvetek, csörögjetek akkor rám, a pincérfiúk nem csak a látványomat imádják, hanem a csillogó hangomat is isszák, napokra felvidítom őket így!

Ismét egy optimista és vidám nap elé nézek, sok és változatos kihívással, emberekkel találkozom és finomakat fogunk enni itt a Budai Vár látványában fürdőzve, legyen nektek is varázslatos a mai napotok!

Ma ide is ellátogatok, milyen gyönyörű hely feltöltődni, ugye?

 

 

bek.jpg

 

(És igen, tényleg ezek történnek velem ma, tényleg megyek ide, tényleg ennyire kafa életem van, és annyira egyszerű csak a giccsre fókuszálni és kifelejteni az egész történetből az élet sava-borsát. Szeretnétek olyat, hogy leírom a napom a fenti stílusban és a szokásosomban IS?)

komment

A napom

2014.02.18. 20:19 :: Tobber

Finoman indult a reggelem. A pirkadat fénye bepislantott az ablakomon és megcsillant a kőris parkettám selyemfényű lakkozásán. Már évekkel ezelőtt fontosnak éreztem, hogy az igényes helyen lévő lakásom berendezését igényes anyagokkal alakítsam ki. Egy ideje tervezem, hogy vásárolok egy nagyobb ingatlant, nagyobb terasszal, hogy kényelmesen elférjen egy asztal két fotellal, grillsütő és maradjon hely a szabad levegőn napozni, tornázni és ott már egészen más stíluselvek alapján alakítanám ki a tereket. Ki is néztem egy csodát, de büszke vagyok, hogy önerőből, családi támogatás nélkül vágjak bele, és a hitelről, magtakarítások felbontásáról előtte konzultálni szeretnék egy kockázatelemzővel, nem felélni szeretném a tőkémet, hanem gyarapítani.

Félálomban végignéztem a luxuskencés újdonságos dobozomat, mit használhatok fel a mai, különleges napra, így egy art deco sminkszer és egy Valentino parfüm került rám a meglepetések közül.

Aggódtam, hogy a tökéletes szettben, piros gyapjú kabátban, autóskesztyűben és napszemüvegben az autójában váró Béká megbántódik az illatválasztásomon, nehezen hagyom el a vájflájfsztájl is használta Chanel Mademoiselle narancsos-pézsmás varázsát, mégha a bergamott, a rózsa és a jázmin ebben is elkísér. Fontosnak tartom ragaszkodni a hagyományaimhoz.

A high tech presztizs irodaházunkhoz érve hálából megmutattam barinőmnek az egyik céges példaképemet, a nő varázslatos közvetlenséggel tartja a kapcsolatot a beosztottjaival és micsoda vonzó teremtés, hálásak lehetnek a férfiak, hogy küllemével elvarázsolja a világot! Így külön gyönyör, hogy szépséges barinőm és ő egy helyen tartózkodott, kell-e a női szépségnél fontosabb egy reggeli utcaképre?

11 órakor jelenésem volt az igazgatónknál, értékeltük az eddigieket és új, ösztönzőbb célokkal vágunk neki az idei évnek, alig várom, hogy ismét maximálisan bizonyíthassam rátermettségemet mint tavaly tettem! Aztán egy hobó író novelláit osztotta meg velem, tudta, hogy nagyrabecsülöm az irodalmat. Később segítettem a családjának orientálódni, remélem, hasznát veszik sokéves tapasztalataimnak és helyismeretemnek a témában.

A lebilincselően vidám, még masszázzsal is színezett nap végén szüleim jöttek értem, rutinos meglátásait hetekre megjegyeztem apámnak, útközben még a világ legédesebb Keresztfiának anyjával is elbeszélgettem a testvér továbbtanulási terveiről. Én mindenképpen ösztönzöm őket, az igazán magas szintű felsőoktatást már idegenhonban kezdje el, hisz ott is született.

Most a hangulatvilágított kanapémon élvezem a napi zsongás lecsengését, kikapcsolódásként két nagy sportnemzet összecsapását figyelem a saját kezeimmel gyúrt süteményt ropogtatva, végiggondolom a holnapi napot, ezzel zárva a mai tartalmas órákat.

Legyen nektek is szép álmotok!

parfüm.jpg(Igen, a fentiek mind ma történtek velem, pontosan dokumentálva. Ugye, hogy bármit fel lehet turbózni giccsessé?)

komment

Szofisztikált élethelyzetek*

2014.02.18. 19:27 :: Tobber

Egyensúlyra törekvő lelkünk hamar megbékél a dicső kihívással, pár napig modoro rózsaszín felhőn lebegv fennkölten fogalmazzuk meg a nálatok magasabban szárnyaló gondolatainkat, de azt hogy a pic fenébe csudába írom le líraian, hogy büszke vagyok barinőmre, amiért nem kaksizott a járdán a Podmaniczky utcában?

*Egy hétig szórakozásból próbálkozom ezzel a stílusbloggal, van giccse izgalmas minta előttünk**, és ugye mostanában úgysem írom le ide a kekszkalandjaimat, egészen konszolidált lettem. Itt. Nem röhög.

**Gyanítom, a nőiességem csipkerózsikás kiteljesedéséhez nem sokban járul hozzá, hogy bugyiban és fásliban a kanapén ülve s.k. sós rágcsát vacsorázva olimpiai jégtáncot hokimeccset nézek. Többet vártam a szlovákoktól, így xar a meccs!


hockey.jpg(http://hkydude17.blogspot.hu/2010/12/romantic-side-of-hockey.html)

komment

Napok

2014.02.17. 22:54 :: Tobber

Mesélhetnék az elmúlt napokról, új magas-izmos-barnáról, lábadozásról, elhalmozó szeretetről és nekem készített sós gm sütemények tonnáiról, vérré váló vérnarancsról, vagy Sajtossüti érzelemkifejezéseiről (hihi), az átugrok félórára, minimum 2-3 (5) órát nálam hesszoló haverokról, kisgci Cukorfalatról, vagy apámról, ahogy reggel munkábafuvarnál Pest egyik legforgalmasabb utcáján megállt pisilni egy fánál, mert kell és kész, hogyan vitt el egy másik autóból egy darabot megállás nélkül, vagy megy 45-tel a körgyűrű belső sávjában, ordítva, hogy hová sietnek a barmok (Bp. reggel fél kilenc!), hogyan körülményeskedett, hogy akkor mikor jöjjön (kb. annyi volt a kérés, hogy ötkor végzek, ergo ne előbb, utána bármikor, ezt nehezen értelmezte, és már fél ötkor oda akart érni, de reggel is a nyolcra jövünk azt jelentette, hogy 45-kor telefonáltak, hogy induljak el lefelé), hogyan akart rávenni, hogy aláírjak egy politikai papírt, bár gyűlölöm a pártját, "dehát az apádért tennéd" <-> "nekem meg vannak elveim". Vagy hogy a térdműtétem után 15 órával letottyant a kanapémra (a személyes higiénéről gyomorforgás miatt nem beszélnék) és megkérdezte, hogy milyen forrócsokit fogok neki csinálni. Mondtam, hogy én most lefekszem és köszi, de ne fárassza magát, hogy nekem csinál. Nem is csinált.

Mesélhetnék Kollegináról, azért nem műttettem januárban, mert ő utánam jött volna, de én nem tudom helyettesíteni, rohangálni rossz lábbal, halasztottam februárra. Úgyhogy megvárta, amíg egy napot bent vagyok tp után, akkor kéredzkedett el fél napra holnap. Látta a főnöke, hogy robbanok, holnap tehát helyettesíthetem, amikor nem tudok ugrálni, jelenésem van a főnökömnél és így előbb kéne bemennem. Nem fogok, de közel állok egy borításhoz az igazgatóknál. Akiből a kisebbik elhívott egy versenyére nyáron, még sosem láttam olyat, megyek. És hogy szervezzem már a kollégás hosszúhétvégézést, nehogy lemaradjunk májusban. Jó.

A többi szép, csonthártya nyugodt, nem látok csillagokat, sőt, eddigi egyik térdműtétem sem ment ilyen flottul eddig. Sőtsőtsőt.
Kontroll, torna, tánc.

Megérkezett a kence-ficés dobozkám egy óriási csalódással és sok örömmel, illatos és szép, és régtervezett és kedvencmárkáim, találtam egy parfümmintát, ami abszolút nem én vagyok (vanília? tubarózsa?), rajtam maradt, és szagolgatom (szamóca, jázmin, oh!), egyszerűen kezdek beleszerelmesedni és a neten utánaolvasva pont így érez mindenki vele, néztem híressminkest pms-smink videókkal és pont az én púderomat használja, és megdöbbentő, hogy a régi, szépséges bőröm ilyen öreg, fáradt, pattanásos és kezelhetetlenül ronda lett, pedig a szép bőr volt a névjegyem vagy hogy.

komment

süti beállítások módosítása