HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ízlés

2014.02.09. 16:39 :: Tobber

Sokszor mondják nekem, hogy ez vagy az a pasi a típusod, olyan mint az ízlésed, aztán leesik az állam, annyira nem bejövős. Jó, leginkább a negyvenkörüli piperkőc, körszakállas juppiktól ráz ki a víz, és külsőről beszélünk, hát nesztek, a lenti típus jön be nagyon.

Magas, gyönyörű alkatú, szép bőrű, szemű, szájú, gyönyörű arccsontozatú és száz százalék, hogy semmi közös témánk nem lenne, de külsőre nagyon bejövős.

vv6 kri.jpg

VV6, Krisztián

Minden hasonlóság Cukorfalattal a véletlen műve.

Ja, akkor most megyek izgulni, holnap d.u. 4 felé tessék szorítani, smsekre, csetre lehet, hogy nem válaszolok egy darabig ébren nem lét, vagy bódultság miatt. Fosok az újabb fájdalmas hetektől, a nyűgtől, a körülményes tornára-, munkábajutástól, munkától, és a fájdalomtól, három éve a fájdalomról szólnak a mindennapjaim.

Kicsit még kiélveztem ezeket a napokat, házibuli, színház, kajafesztivál és bandázás, táncok, farsang (nyertünk!), újrabedöglött, ideiglenesen működő autóval diétás kaja felkutatása, alig volt maradék már, de ide nyolc percre van a remek hely, szeretem ezeket a meleg, ködös, csendes téli napokat, megnyugtat és nem tolja az arcomba magát mint bármelyik évszak napos, harsány világa...

komment

Újraéledő szerelem

2014.02.08. 11:44 :: Tobber

Néztem a tükörben.

És elővett a régi érzés.

Újra szerelmes vagyok a testembe.

Az új cuccokban késztettem is pár szelfit.

komment

Jó érzés

2014.02.05. 21:18 :: Tobber

Levelezzél fél napot Békával a tiszta és rendes lakásról és lemondod az esti táncot, hogy inkább rendetrakjál az egész kéróban!

---

Ma vettem két ruhát. Mindkettőt ki tudtam mosni 3-3 dl vízben.

komment

Morzsák

2014.02.05. 16:29 :: Tobber

Próbálok nem bosszankodni: január 28-án már mehettem volna a műtétre, de alkalmazkodtam Kollegina mai rövid műtétjéhez, ezért átkértem a jövő hétre az időpontot.

Erre ma hazaküldték, hogy taknyosan nem műtik. :( Én meg már rég túllehetnék rajta!! :(

Tudom, barom voltam.

Mi lenne, ha vigyázna az egészségére, meg a családjáéra? Fiatalabbak nálam. El is kezdem írni magamnak, mennyit helyettesítem.

---

A wasabit más is érzi a tarkójában?

---

A lenti poszthoz még tegyük hozzá Macskást.

---

A korábbi, honnan jön és mit mutat a nagyvilágnak fejtegetésemhez meg is jött a remek példa: a régi liezon fiú ingyen él egy haverja lepukkant belvárosi lakásában, mert albérletre sem nagyon telik közel negyven évesen, ám csak Hilfiger meg még márkásabb inget vesz fel, és sosem hiányzik a mandzsettagomb, ugye, na most síelni volt és a luxusmárkapezsgő teraszán fotózkodott. Banyek, albérletre nincs pénze, annyira röhejes! :(

---

Nagyjából egyetértek ferivel a VV6 elmélkedése kapcsán, belenézek és nem érzem cikinek.
Reggel, miután kiolvastam a hírportálokat és a friss posztokat, és sminkelek, meg vasalok, meg öltözöm és készülök, és akkor ugye nem tudok olvasni, hát lejátszom az este boxra rögzített adást. Beletekerek, mert Lilu irritáló sokat uncsi. De úgy érzem, hogy épp eleget adok az agyamnak, és még a hobbijaim is kultúra, annak is magasabb ágai, úgyhogy ennyit engedhetek az igénytelenségnek. Helyén tudom kezelni (és béna reggeli műsoroknál jobb és ha csend lenne reggel, visszaaludnék délig), és engem is nagyon szórakoztat az egyébként szellemi nulla csúcsán álló kollégák hőbörgése. Ja és szórakoztat Chat Géza a hogyvolt-on. Szóval hajrá... őőőő... nem szurkolok senkinek.

http://monster-division-annoyance.blogspot.de/2014/02/en-meg-reszben-pont-azert-szeretem.html

komment

Érdeklődés

2014.02.04. 16:38 :: Tobber

A mai érdeklődők száma számtalan:

Nyári liezonom, Csinikolléga konkrétan felajánlkozott, hogy töltsem vele valamelyik estémet akár szórakozóhelyen, vagy menjek át hozzá egy éjszakára, vagy ő jön hozzám.

Bé által Görögistennek nevezett csetel és csak ruha nélküli ajánlatai vannak

Ismét parkolópályára állított Őszhalánték érdeklődik a mikor felől

Egy exkolléga bejönne hozzám látogatóba

Egy táncos hívott ma, leráztam

Cukorfalat felől ma még nem hallottam

komment

Másféle boldogság

2014.02.04. 15:57 :: Tobber

Bridzsitdzsonszék hívják pöffeszkedőcsaládosnak azt a kategóriát, aki hajlamos bosszantani a nem A Rend szerint élők életét. A hangsúly a pöffeszkedőn van. Nem a családoson.

Ismeritek a típust, akik büszkék, hogy férjnél vannak*, "nekik sikerült" ezzel az életcéljuk és beszűkült gondolkozásuk fel nem fogja, hogy más másképpen boldog. És beleszólnak az életvitelembe, lenéznek, kioktatnak(!), hogyan kéne élnem, hogy boldog legyek. Próbálok nem reagálni és nem ítélkezni fölöttük. Nehéz.

Kollegina egy p.cs-os sorstárssal tud rámszállni, vagy úgy beszélni más egyedülállóról nulla empátiával, hogy megdöbbenek, majd kimegyek. A "neki aztán mi gondja lehet, nem is kell senkiről gondoskodnia" kolléganő egyébként fél éve táppénzen, hetek óta kórházi kezelés alatt, így értsd az empátiahiányt.
Vagy szombat éjjel egy buliban azon röhögtünk, hogy van egy jópasi ismerősünk, aki nem is nagyon titkolja, hogy mit is akar tőlem (és ha nem lenne Cukorfalat, akkor meg is gondolnám), erre odajön a p.cs-unk, hogy fenyegető ujjlengetés kíséretében értésemre adja, hogy ő már megmondta, már megint rosszul választok és így hogyan lesz ebből férjhezmenés. Hát, kimondtam a szót, hogy mit is hoznánk ki ebből. Elnémult. Mindezt egy olyan társaságban, ahol rajta kívül senki nem él hagyományosnak mondott kapcsolatban.

Nem is értem, miért gondolja, hogy amíg meg nem állapodok, ne éljek ilyen lehetőségekkel.

Erősödő meggyőződésem, hogy azért szólnak bele más életébe, mert ők boldogtalanok, hisz ha boldog valaki, eszébe sem jut mást kioktatni, nem? Ezt a boldogságot irigyli talán titkon? Vagy ha nem, akkor miért teszi?

Épp a napokban leveleztünk erről Békával.

Mindenki élhessen, ahogy neki boldogság, rólam mostanában lerí, hogy így jó. Mindent beleadtam én az együttélős-melegvacsorafőzős évekbe is, de századennyi örömmel sem járt. Sőtsőtsőt.

Íme, aki nálam ezt szebben fogalmazta meg:

http://kommedias.com/2014/02/01/egyedul-udvozito/

"elmesélem egy kalandom, mely láthatóan felvillanyozott, hogy csak úgy ragyog a bőröm az endorfintól. Válasz: ó, és mikor fordul komolyra? Jaj, kincsem, perszepersze, de igazán megérdemelnéd végre már, hogy megállapodj, hogy RÉVBE ÉRJ  (anyád), mert hát ez így persze, tök jó, de hát mégiscsak az az igazi. És nem lehet megmagyarázni, hogy jól érzed magad, nem, egyedülállóként nem érezheted jól magad, vagy hát jóóó, lehet, hogy elégedett vagy, de BOLDOG? Az nem lehetsz."

Ismerős, mi? :) Érdemes végigolvasni a posztot. Mindkét/mind a sok oldalnak.

*Vegyünk egy példát. A házas ismerőseim jórésze, kollégák, baráti kör (nem, szigorúan nem írok az olvasóimról, nehogy valaki rájuk értse), ahová belelátok, szinte egyáltalán nem szexel egymással. Értitek? És nem bánják, hányan mondják, hogy nem is öröm a férjükkel. A testiség kölcsönös öröm, amiben feloldódik a világ és egy új alakul és nem hiányzik? :( Vagy csak elfeledték, lemondtak róla, beletörődtek? Vagy van szerető, de akkor miért is ragaszkodnak? És a lényeg: miért állítják magukat követendő példának, miért néznek le engem, aki ezt az örömöt megtalálja, bár nem házasként?
Mérhetetlenül elszomorít, talán sosem élték át ezt teljes valójában, ha nem is hiányzik? Az ő dolguk, ha boldognak érzik így magukat, de miért akarják nekem is ugyanezt az utat? Ne ítélkezzenek pont fölöttem, aki nem álszent és olyan esendőnek mutatja magát, amennyire az engem lenézők tökéletesnek magukat. És megértem sajnos, a pasik legnagyobb része, háááát... nem őstehetség, bár néhány tanítható, ahogy látom, de ehhez ugye pontosan ismernünk kell a saját igényeinket.
És akkor még csak a testiségről beszéltünk. A napokban végighallgattam, ahogy Kolleginát osztja a soviniszta férje egy piszli feledékenység miatt, aztán ott bőgött, de meg nem védte magát. És ő ítél másokat. Én próbálok nem viszontítélni, nehéz.
És még hány tényezőt nézhetnék!

A piszkálódóknak tényleg öröm, ha mást boldogtalanra piszkálhatnak? És milyen bosszúsak, ha nem érik el a céljukat!
:)

lll.jpg

komment

:)

2014.02.04. 07:24 :: Tobber

Nem vagyok hülye! :D

komment

Igen

2014.02.03. 21:13 :: Tobber

Nem bírok elég büszke lenni erre a nőre:

Kiszel 2014.jpg

Cukorfalat tegnapi tévedései bókjai:

* Neked minek van tévéd? Még sosem láttam bekapcsolva!

* Nem vonz a sportos/vékony női alkat (itt megemlítve legjobb alakú ismerősünket), nekem a te formád tetszik nagyon. - És még csak nem is a mellemre néz, hanem a fenekemet kezdi simogatni...

(A lenti témában Pé fia is érdeklődő és lehet, hogy az ő korosztályukban normális magunkról fotót küldeni, én ehhez gyáva okos öreg elővigyázatos vagyok. Eleget bámult már bikiniben.)

komment

süti beállítások módosítása