HTML

---

2013.02.24. 17:33 :: Tobber

Tényleg nem volt még véleményszavazás a Velveten arról, melyik kellemetlenebb:

o kontaktlencsében aludni marhasokat

o merevítős melltartóban aludni marhasokat

Mindkettő hosszú órákkal később is nyomot hagy a testen.

De a szempillám tökéletes. Allergiás-könnyezős-proof.

Képtelen voltam ébrenmaradni, a tévé távirányítója is a nappaliban maradt, úgyhogy csak a médiaboxot némítottam le.

Durva.

komment

---

2013.02.24. 14:55 :: Tobber

Annyira ciki, ha nem magyar anyanyelvű haverunk olyan magyar szavakat ismer, amiket mi legtöbben sosem hallottunk!

komment

---

2013.02.24. 14:49 :: Tobber

De az sem jobb, ha elmegyek táncolni, mert hajnalig tuti megfájdul a térdem, belebonyolódok olyanba, amibe egy harmadik sodort, és nem tudok most vele mit kezdeni, pedig kellene.

És fáj a fejem, aludtam kontaktlencsében és sminkben, amit sosem szoktam, de azt 15-16 órán át, ha valakit érdekel, ezzel jócskán sikerült tesztelni egy szempillaspirált, tényleg nem kenődik el (aminél nem sok gusztustalanabb van a sminkelésben)... :)

És remek listám van, milyen jó kis programokat hagytam ki így, hogy szarul vagyok.

És gondolom, nem a válasz, de erotikázott már valaki úgy, hogy nem volt benne biztos, partnere az ő nemére bukik-e?

komment

---

2013.02.21. 21:15 :: Tobber

Ezt tanítani kellene. Munka után hazaájulok, kontaktlencse ki, gyorsan pár dolgot lejegyzetelek, lerajzolok, megválaszolok, kiválogatom az anyagokat a tanfolyamra, beveszek még egy Saridont, mosok.

Visszateszem a kontaktlencsét, felfrissítem a sminket, kifésülöm a hajam, elpakolom a csatokat, igazolványt, kocsikulcsot, felveszek egy kényelmes szettet, két sál, dzseki nyakig behúz, visszajövök pénzért, háromnegyed kilenckor elindulok a lépcsőn. Az udvaron hideg van és sötét, sietek az autó felé, ami deresre fagyott ablakokkal pihen.

Aztán lassulnak a lépteim.

Hát tényleg át akarok én autózni náthásan a város egész másik végébe, hogy táncoljak egy órát, közben esetleg összeszedjek valami újabb cseppfertőzést, a lábam sem heverte még ki a roppanást, a fejem is sajog?

Úgyhogy az autó mellett hátraarc és visszajöttem a meleg lakásba, hajatmosok, varrok, összedobok egy kis kaját és lefekszem olvasgatni.

Tankönyvbeillő feladás.

komment

---

2013.02.19. 22:17 :: Tobber

Családnak szétküldtem a képeket és lementettem a mástól kapottakat, megszerkesztgettem valamit, válaszoltam reményeim szerint minden levélre az elmúlt napokból, hogy ne junioroskodjak (forrás: Bé), kivéve Tének, aki ha gyorsan válaszolok, hajlamos hülyeségekkel nyúzni, ill. facebookon nem válaszoltam jaj hogy is hívtuk itt 4-5 évvel ezelőtti szeretőmet, hz-t, help valaki!!, na ő hivogat ebédelni, meg Szap is, rá sem érek rá, mert bent káosz van, összeomlott a rendszer, amit már ősszel megjósoltunk, ugye, mindenki hülye (az összes felhasználó kollégám bicskája beletört eddig) csak a fejlesztők és oktatók nem, idézném: ilyen hiba nincsen. Két típusú kollégám van, aki meg akarja oldani és addig balhézik, amíg beleőszül, de akkor sem megy, meg aki napi egy óra próbálkozás után feladja (-helló, hibát ír a rendszer, mi a teendő? -javítsad ki és akkor nem fog, ez mai párbeszédünk, nyilván ha hibát ír ki, előbb javítom, de nem hibáztam, értsd az igazgatóm nem jogosult gazdasági tranzakcióra a program szerint), és most én is szépen hivatkozom arra, hogy ha nem kapnak jó adatokat, akkor előbb oldják meg a sw gondokat és akkor kapni fognak.
Aztán a héten két dolgot sóztak végleg rám, ami nem dolgom és nem felelősségem, aztán határidők vannak, tegnap négyen mondták a folyosón, hogy elegük van és a felmondást latolgatják. A multi nem igazán a lélekről szól.
Ma elugrottam éves céges alkalmassági vizsgálatra, azzal fogadtak, hogy akkor új belépő vagyok januártól. November de bő hat éve, apróság.
A magánklinika ajtaja nehéz és olyan széles fém küszöbe van, ami az eső miatt csúszott, hogy az ajtót tolva szépen megroppant és kibicsaklott a rossz térdem, anyukátok.
Kint van az allergiám nem tom mire és torokgyulladásom van és Keanu beteg és ettől függetlenül komolyan mondom, minden okés.

komment

---

2013.02.19. 21:36 :: Tobber

És akkor az úgy van, hogy az életben rendkívül nagy számú 15-25 közötti srác talál meg ajánlatokkal (36 vagyok, csak úgy említem), most már a neten is, ma épp kettő. Nem tudom, ki terjeszti nekik, hogy akár havernak is csípem a korosztályukat, de jól tudják.

Azért a generációmban is van próbálkozó, ma a múltszombati randim (nevezzük mondjuk Keanunak) tesója járt próbán, és egyik táncostársa csörgött pont abban az időben. Gondoltam, terjed az infó a szünetükben és rá akar kérdezni.
De nem terjed, csak kitalálta, hogy én magánban tanítsam őt főzögetni*. Hát, ez egyedi variációja a felmehetek-e hozzád témakörnek...

*Pont én, aki azt sem tudta, hogy amikor konfitál, azt konfitálásnak hívják, nagyanyáim még nem nevezték azt másképp mint sütés.
Jó, mondjuk főzni pár dolgot főzök.

komment

süti beállítások módosítása