HTML

---

2013.01.13. 13:27 :: Tobber

A lenti cipő csak a blogban látszik.

Ha már minden vicces anyuka (Lustanyu, Gazpömpöllérék, Bakkáék, lucia, Nono, tintarajta) hanyagolja a blogírást, vagy végigolvastad anyus már megint a gépet bsztatja összes zseniális posztját, akkor érdemes még rákeresni fakirma írásaira, kommentestül.

http://blogleany.blogspot.hu/2012/02/ez-egy-veszelyes-hely.html#more

Vajon miért olvasgatok sokgyerekes anyukákat, amikor nekem valami szinglihordás hogyan fogjunk férfit kéne? Vagy a körülöttem lévőket eszembe sem jut megfogni?
Mai két jelöltünk két régi ismerős, a majd-elmegyünk-egyszer-randizni típus, egyik most délben(!) hívott, hogy épp megy haza a buliból, a másik tök lehetetlen édes pofa, de bekiszámíthatatlan, viszont nem tudom, milyen női lehettek (egy exét ismerem), hogy ha felhívom, akkor kinyom és visszahív. Azért ilyen rosszul nem állok anyagilag, de kedves.

Átcsoportosítottam a pénzeimet, kedden utalódik, mehetünk Thaiföldre Svájcba. 30 000 Ft alatt van oda-vissza jegy, vagy Szomi is felajánlkozott fuvarral.
Már csak a lakását kéne megszerezni, rendszerint bombázom az ajánlataimmal.
Nagyon kéne egy világos kreatív szoba óriási asztallal, textilraktárral, fonalpolcokkal, esetleg gardróbnak is.

komment

---

2013.01.13. 12:12 :: Tobber

195 Font a fekete és a bézs, és van belőle mustársárga vagy pinkes! :)
http://www.lkbennett.com/shoes/courts/CCSLEDGE808PATENT

A pink, szilvakék épp leárazva 110-re!!!! :)

komment

---

2013.01.13. 11:53 :: Tobber

Ó, de szép ez a cipő!!


Katalin hercegnő mindenhol ezt hordja, megértem.
http://velvet.hu/trend/2013/01/13/a_celebek_is_ragaszkodnak_kopott_cipokhoz/

http://www.lkbennett.com/press_archive

komment

---

2013.01.12. 17:50 :: Tobber

Morzsák:

Gondolkozom blogtageken, de nem tudok rendesen kategorizálni. Ha viccesnek érzem, akkor néha odaírok egy szmájlit, pedig aki ismer, úgyis tudja, mikor vagyok cinikus, önironikus, vagy szimplán hülye.

Gondolkoztam a kommentelés lehetőségén, de senki nem írna mindenki csúnyákat írna mert vicces leveleket kapok reakciónak, de nem bírnám cenzúrázgatni szerintem.

Gondolkoztam ismét 30 cm-nyi hajvágáson, de szeretem ahogy csiklandozza a hátamat a 60+ banda dicséretei megváltoztatták a véleményemet.

Fáj a hátam, kétnaponta egy darab mydetont engedek meg magamnak. A torna és a tánc segít. Más mozgástípus ellenkezőleg.

Blokkokat varrunk technikák szerint a tanfolyamon, kitaláltam, ha otthon is gyakorlom, akkor kétszerakkora terítőt-takarót-mittoménmit készítek a végére.

Állítólag nagyon szép a kézi varrásom, a csoport előtt megdicsértek. Ahány kilométert én kézzel megvarrtam!

Ha minden sorozatban ugat egy kutya, gondolkodj el. Hogy a szomszéd kertben lévő ugat.

Apuék rendezvényén odajön egy pasi, hogy helló! Csókolom. Nagyon jók voltatok. (Éééén? Másfél éve nem jártam színpadon.) Szerdán ottjárt egy tházban, és videózott, és többször visszanézték a felvételt, onnan vagyok nekik ismerős. Hát, nem volt kölcsönös.

komment

---

2013.01.12. 11:13 :: Tobber

Péntek reggel elindítottam a gyereket iskolába CBA-t munkába, majd berohantam a céghez élvezni a káoszt és próbáltam nem növelni.

Aztán beugrottam baconös-csirkés-ranch szenyáért, ahol egyik táncházas arcba futottam, megkérdezte, hogy ott leszek-e vasárnap a monstrebulin A agglomerációs városkában. Nem, mert B agglomerációs városkában lesz. Úgyhogy tíz percig derítgettük, hová is kell mennünk, még nem derült ki. De jó, hogy összefutottunk!

Aztán elrohantam igazi relaxálós-színes-kisvirágos-pink-lila varrótanfolyamra, ahol átölelt a tanárnő, hogy mennyire örül, hogy jöttem, aztán is tök cuki volt velem (felajánlottam, hogy túljelentkezésnél én ráérek tavasszal is, de ragaszkodott hozzám, hogy már most menjek).
Tele energiával hazarohantam, majd el Anyuért, akit kivittem apu és kb. százötven cimbijének az éves bulijára.

Igazi retrófíling, 60+ közönség, harsány nevetés minden egyszerű poénon. Apám villogott velem, mindenkinek bemutatott, dicsekedett és büszkén híresztelte, hogy a meghívott (tényleg) nagyon színvonalas nép/világ/popzenészcsapat az ismerőseim.
Ez igaz, remek bulit nyomtak, kb. egy órával tovább is játszottak mint leszerződtek.
(Én jártam utána, a szervezők szeretik a zenéjüket, oszt hát a Pista lánya valami néptáncos, csak ismeri őket, és igen.)

A hangulat a topon, apám a szociális topon, Anyu is meglepően laza, Anyu havernő magyaráz pecsvörköt, apucimbik jöttek nosztalgiázni, hogy 15 éve láttak, akkor mi tanítottuk be nekik a szatmárit, amivel felléptek, és tényleg, Ger-rel, jöttek a poénok, hogy majdnem mószerolták aput Anyunál, hogy fiatal pipivel van, ahogy ez kell.

És még mindig szép vagyok és jól áll a hosszú haj. Na.

komment

---

2013.01.10. 17:21 :: Tobber

Felmerült a kérdés, hogyan szervezem az életet így, hogy mindezekre jut időm munka, gyógytorna, család, barátok mellett.

1. alig jut idő valamire a jelentkező friss husik a terveim közül

2. szerintem egy kétgyerekes anyukának sokkal több szervezésre van szüksége, én tök szabad vagyok

3. van két multifelsővezető főnököm, folyamatos ötcsillagos nehézségű logikai rejtvény a két úr közös- és különprogramjainak sakkozgatása, hogy minden beleférjen. És a durva, hogy mindezt irtóra élvezem.

komment

---

2013.01.10. 17:03 :: Tobber

Akadozott a vonal, párszor szétkapcsolt, amikor CBA felhívott ma mobilon. Amikor negyedszer hívott, beleszóltam, hogy maga telefonbetyár!

Döbbent csend, majd elkezd magyarázkodni, hogy nem-nem, ő CBA!

Hát igen. A generációs árkot szélesebbnek látja, mint amilyen öreg vagyok valójában. :D

komment

---

2013.01.09. 23:56 :: Tobber

Őszhalánték már a vicces könyörgésnél tart.

Ma táncoltam, holnap éjjel CBA alszik nálam asszem, pénteken tanfolyam, majd koncert, szombaton tánc és Jr, vasárnap monstre buli agglomerációban, ahol esélyes a lentiek közül a másodikba botlani, úgyhogy testőr srácokkal megyek, taktikusan heterókkal, a melegeket nem mindig veszik komolyan.

Ja, és Ess több év bunkón nem köszönés után most odajött köszönni, szinte meghatódtam.

komment

---

2013.01.08. 21:25 :: Tobber

Bizonyára hullámokban jön, de megint betelt a türelemláda, kukába ment hehe-csináljunkvalamit-találdkite-majdmeglátomaznap-depisvagyok-e, illetve elfelejtek odamenni majd hívni majd na mizu-smses pasi is. Első kettypartner, második komoly lehetett volna, sok reményt fűztem hozzá.

Őszhalánték nyugtalan, de ő most parkolópályán.

komment

---

2013.01.08. 21:11 :: Tobber

Három neves dumaszínész szerepelt a jegyen, arra nem gondoltunk, hogy nem egymás után, hanem egyszerre jamelve adják elő a standupot.
A mi huszas asztalunk nevetett leghangosabban.

komment

---

2013.01.07. 22:52 :: Tobber

Annyira értek a forma1-hez, hogy nem fogom fel, miért örülünk Szujó kommentátori kinevezésének. Hát eddig nem mindig ő közvetítette???

(Látszik, hogy a pasik mostanában inkább az éjjeleket töltik nálam...)

komment

---

2013.01.07. 00:16 :: Tobber

Azért lenyomtam egy óra deréktornát. Apu rosszul volt karácsony körül, így megkapta a maradék cataflam-megtakarításaimat, most nézek a neten varázsszert gyulladáscsökkenteni.

Nem értem, hogy a cataflam 50 mg miért vényköteles, amikor a voltaren dolo 25 mg pedig nem, tartalma a bevonat utsó molekulájáig ugyanaz a kettőnek.

Mondjuk fajlagosan háromszorannyiba kerül a recept nélküli. De influenzaszezonban nem járunk sztk-ba receptért, nem ér meg 1 800 Ft-ot* egy esetleges fertőzés, na.

*És nem is kell 20x50 mg, egy doboz v.d. tartalmaz 20x25 mg-ot, tehát akkor 945 Ft doboznyi c. helyett 1 359 Ft-ot fizetnék 10x50 mg diklofenákért, fele is elég...

komment

süti beállítások módosítása