HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.10.21. 23:59 :: Tobber

Nem, elméletileg nincsen pms-em!

:DD

komment

---

2012.10.21. 23:27 :: Tobber

Barátaink gyereke aztán mindenféle kultúrát megismer, csak a magyarhoz nehezen jut hozzá. Keresgéltünk magyar dal videókat animációval, remek sorozatra bukkantunk, én ezen még mindig röhögök:

 

 

(Az alatta lévő kommentek meg megdöbbentőek. Ebben nincs rasszizmus és ha esetleg cigány és magyar táncosok egymástól tanulásáról, együttműködésről és egymás elismeréséről akartok bővebben hallani, hívjatok fel, van elég tapasztalatom.)

komment

---

2012.10.21. 23:05 :: Tobber

Segítsen már valaki, fájó lábbal hogyan veszi rá magát, hogy futni menjen?

Ég a pofámról a bőr, hogy ma sem futottam. :(((

Utálom így, egy térdfájás nem lehet kifogás, mégsem bírtam elmenni.

És síelésről álmodtam. Olyan érzés volt, mintha tényleg ott lennék és csúsznék.

Nem tudom, megyek-e még valaha.

Nyilván tilos ezzel a térddel mindkettő és nyilván mindkettőt akarom ettől függetlenül.

Lassan készülök a rekreációs terápiám utolsó gyógytornájára, azt hiszem, ideje abbahagyni, már tűsarkúban is tudnék órákig kitörögetni.

Reggel megyek futni és kész.

komment

---

2012.10.21. 12:22 :: Tobber

- Anyu, az orvos reggelizésre kötelezett, tök hányingerem van tőle, meg még lejjebb zuhan a vérnyomásom.

- Mit csodálkozol? 36 éve soha nem reggelizel...

komment

---

2012.10.21. 05:20 :: Tobber

Ja, még mindig ébren, én ilyenkor vagyok értelmes (a ja-most-már-értem-nappal-ismerjük megjegyzéseket hanyagoljuk), két diplomáig jutottam éjjel kezdett, reggelre befejezett tanulással.

És ezt Anyustól idézem, mert humorérzékem sem sok, de másokét néha még felfogom:

"Ugyanabban a körforgalomban, ahol egyszer láttam tolatni egy zsenit, most előttem valaki BALRA indexelt."

komment

---

2012.10.21. 03:01 :: Tobber

Két elmélet létezik, az egyik szerint a bagolytípus biológiáját képtelenség átállítani pacsirtatípussá, akárhány évtizedig ébreszted korán, a másik szerint csak át kell szoktatni.

Az első az igaz, saját eddigi 36 évemet megfigyelve.

(És a bagolytípus intelligensebb a pacsirtánál.)

Simán ébren vagyok így háromnegyed háromkor, minek görcsöljek elalváson négynapos ünnepen (igaz, délután kettőig aludtam), elég hétközben szenvedni az éjféli lefekvéskényszerrel. Azt mondjuk nem értem, hogy koránfekvő kollégáim erre miért büszkék, hisz ezzel kimaradtak a teljes kulturális életből, ami Pesten hét előtt el sem kezdődik.

Lazításképp csajos dalokat keresgélek a mozgáshoz, de képtelen vagyok elvonatkoztatni az ütemtől, amikor mozgok, így nem sok értelme van. Más hogy a francba tud futni mondjuk egy változó tempójú, vagy egy páratlan ritmusra??

 

komment

---

2012.10.21. 02:56 :: Tobber

 

 

komment

---

2012.10.21. 00:45 :: Tobber

A hülyéje tök álmos, de azért Dresch Mihályt meg Lukács Miklóst hallgat a tévében, mert idén még csak egyszer hallotta őket, akkor ráadásul élőben és Balogh Kálmán is velüktartott.

A hogyan kedveli meg egy kortárskomolyzene-rajongó a jazzt történetünket hallják.

komment

---

2012.10.20. 23:56 :: Tobber

Nem, vagy egy héttel késve érkeznek meg a mobilról küldött posztjaim.

Na mindegy.

Annyit írtam kb., hogy épp tele a tök.

Adtam második esélyt egy srácnak, aki nyáron nagyon velem akart lenni. Mi a fenének???

Annyit mondtam, hogy a síelés a második kedvenc mozgásfajtám, erre rávágta, hogy mekkora hülyeséget beszélek.

Hát, hímsoviniszta világunkban hiába van önálló véleménye egy kétdiplomás, nyelvvizsgás, művészetkedvelő, irodalom-buzi, több nép néptáncait ismerő nőnek, aki magát nem tartja különösen okosnak, de hogy hülyeség, csak mert ezt gondolja...

Aztán kitalálta, hogy nekem csak a gazdag pasik jönnek be (nem látott Ess-sel, vagy Gével, még fűtésünk sem nagyon volt). Volt még pár megjegyzése, leugatott, ha vicceset mondtam, na kösz, nem.

Azt pláne nem értem, hogy miért nem fogadta el sok férfi az életemben, hogy az orális szexnél milliárdszor jobban szeretem a szexet magát. Mert Manyi és Juli nem így volt vele??

Na jó, nem húzom fel magamat, a tegnapi poszt-sms arról szólt, miért is mondtam le szomorú szívvel az esti házibulit, mert ha úgy bőgve autóba ülök, tuti fára csavarodok:

Két halálhírrel kellett megküzdenem, aztán apámnak intéztem egy kis protekciót a vágyott banda fellépéséhez, mire még ugyanebben a telefonbeszélgetésben reggel nyolckor sikerült kifejtenie, hogy milyen rossz gyerek vagyok (nem vagyok az!), kollégám bunkó volt amikor szívességet tettem neki mindent félretéve, erre a főnöke hibájáért engem talált meg, kisfőnök lekezelően lecseszett, hogy rossz a sorrend amikor a sorrend jó, az ő meglátása nem, a napok óta tartó bélgörcsöm már vérrel párosul, a térdem lüktet, Pf-nek nem kellettem (nem dráma, utálom a hazugokat), Őszhalánték nem volt a toppon, a cégnél előbb a fele emeletnek fizetőssé tették a kávét majd kijelölik a mi konyhánkat, ahová bespájzoltunk saját pénzből, majd konkrétan nem engedtek be minket az ingyenkávésok, mert ők ott buliznak, a tegnap vett drága krémsajt rohadt volt, kiköptem, így dobhattam ki a drága egészségeszsemlét is, a netem egy hétre behalt, a médiaboxom állandóan lefagy, így tévét sem láttam.

Hát, röviden ennyi.

Apám észre sem vette és megint erőlködik cuki lenni, kollégát bemószeroltam, mert hat éve tűröm, nyitott fülekre találtam a főnökénél, kisfőnöknek megcsináltam a magam sorrendjében és gyorsabban kész voltam vele mint hitte, a gyomrom jobb, a férfiak a testüket leszámítva nem igazán hiányoznak továbbra sem, Őszhalánték kapcsolatunk 5,5 éve alatt ritkán csinál ilyet, ingyenkávésokat nem hagyom annyiban a főnökeim előtt, sajt nem baj, úgyis diétázom, már csak 3 kg-ot akarok leadni, de azt lassan, a netem megbuheráltam, a médiaboxot a szolgáltatóval frissíttettem.

Indulhat a holnap.

komment

---

2012.10.17. 16:55 :: Tobber

- Őszhalánték nem vett észre SEMMIT, amikor nálam járt.

- Szeretem ezt a férfitípust, ilyenek mellett lehet béna a hajam, vagy híznom egy kicsit, neki úgy is jó. :D

- Ajánlott egy ilyen rokiknak is jó sportpályát, ahová mehetnénk együtt futni (na vele talán nem).

- Ha ma mindkettőnknek egyszerre fáj a térde, akkor azt jelenti, hogy egy kor után maradjunk a snóblizásnál akrobatika helyett.

- És Kim K-t szétfolyottnak tartja. Engem meg nem. Sztem Kim K. a leggusztább nők egyike, igaz, én a miss bumbum idei mezőnyét is örömmel bámulom! :D

komment

---

2012.10.17. 16:39 :: Tobber

A tegnapi nap a csacsogós orvosoké.

Új endokrinológust választottam, neki az a híre, hogy nem töm hormonokkal és ez igaz, még a nem-hormont sem akarja adni, elég a mozgásmennyiségem és a diéta szerinte.

Azt hitte, azért mentem hozzá, mert tudom: a régi orvosom meghalt a télen. :'((((

Nem tudtam, nyugodjon békében, bírtam a fickót, meg tudtam nevettetni, ami nála nagy szó volt.

Aztán ha már témánál vagyunk, elkottyintotta a Papírkutyák Hivatalos Nőgyógyászáról, hogy ugyanide és ugyanezzel a betegséggel járt hozzájuk. Ami jó, mert orvosként a legjobbat választja nyilván, a rossz, hogy a diszkréció hááát nem tökéletes.

Aztán a metrónál láttam kiírva, hogy véradás arrafelé, elugrottam, nyáron nem volt nálam a taj-kártyám, ideje bepótolni. No, ott meg a doki egyrészt leszidott, hogy a műtét után 2-3 hónappal tavasszal hogy mertem vért adni, másrészt kiakadt, hogy ilyen szép nő ne szedjen antibébit, hanem szüljön sokat. :D

Azt meséltem, hogy kétszer lehetek benne a Vörös Kereszt rendszerében?

Mindig más szám szerepel, hogy hányszor adtam vért, volt olyan, hogy nem is voltam a rendszerben, pedig... Remélem, a vérkészítményeket precízebben kezelik.

komment

süti beállítások módosítása