HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.05.24. 23:47 :: Tobber

Volt egy hét visszaesés a térdgyógyulásban, azaz a térd csak fájdogál, de a sípcsontom egészének, meg a combcsontom aljának csonthártyája (vagy mije) úgy begyulladt, hogy bokától combközépig lüktetett pár napig, járáskor, üléskor, alvás helyett. Tudtam, hogy hosszú és hullámzó gyógyulás lesz, de már egy éve fájok és korlátozott a mozgásom, hülyét kapok. Ez visszavetett a mozgásban is, csak a heti három gyógytornát vállaltam be, semmi tánc, bicaj, kocogás.

Ma délután éreztem azóta először, hogy nem fáj. A lábam. Mert a gyógytorna legtöbb gyakorlata előrehajolva marad egyensúlyban (így is tenyerelünk-repülünk nagyokat), magyarul ellendolgozok a régebbi gyógytornámnak, ami a derékdefektek visszatologatására hatott.

Szal leszakad a derekam, most kezdek arra is megint. Áááááá!!

Ennek örömére a tornán ma elkezdtük a rotáló mozdulatokat óvatosan.

Ez megint egy mérföldkő, ez is későbbre volt betervezve. Fstam is elkezdeni.

Ilyenkor jó, hogy többen, több szintről vagyunk a tornán, mindenki megkapja az egyénreszabott feladatait, egyetlen nálam fejlettebb kamasz tornatársam volt a húzóerő. Csak végig csipogott, nagyon cuki gyerek. :)

Két régi tornatársam meg meg akar látogatni tornán, kicsit csatlakozni, ha már ők jól vannak. Hát ez kedves. Meg az ujjongás, hogy holnap egy időben leszek egy harmadik sráccal.

Kb. másfél hónap lehet hátra.

-

Egyéb: bent a cégnél káosz, ma volt egy Nagy Bejelentés, megdöbbentünk. És látjuk, hogy még legalább két hasonló lesz.

Hát, figyelek, és dolgozok szorgalmasan. Csak ez a bizonytalankodás ne lenne. :S
Azért ma is megkaptuk a bókot, hogy az irodaházban a miénk a legkellemesebb környék... :)

Biztos a sok növény teszi, amihez az újonnan felfogadott (leépítési időszak közepén!) cég próbál tönkretenni, harcolnak a növényeink ellen ezerrel, néhány már kidőlt, berohadt, foltosodik, amiket mi évek alatt hoztunk rendbe, és valaki nagyon védi a cimbiket a beszerzésről, mert komikus levelezésekbe bonyolódok hetente, hogy pl. listázzam, melyik növénnyel mi a baj. Én biza leírom egyenként ha kell, hogy melyik növény van túlöntözve, melyik kvázi sivatagi szárad el, hogy 30 cm-es hajtások vannak a 30 cm-es bonsaion... csak feleslegesnek érzem, a takarítóknak sem írjuk ki, melyik pohár kólás, mégis elmossák.

Izé, régebbi főnököm lebuktatott, hogy én is elbőgtem magamat egy újfőnökös őő stika miatt, behivatott. Ilyet sosem tesz, csak teljesítményértékelésekkor ülök le nála. Most is megmondtam, hogy előbb magamban érlelném a problémát, de tudom, hogy már volt, aki elsírta magát nála, hasonló okok miatt, gyanítom, gyanítja az okot.

Nem fogok mószerolni, megpróbálom magamban/hasonló gondú kollégákkal feldolgozni, megoldani.

Úgyhogy régi most Kolleginát faggatja amikor nem vagyok ott, hogy magánéleti-e a gondom, dehát ugye az határozottan nem. (Azt meséltem, hogy vert át egy srác? Mindegy, inkább hagyjuk, még egy pipa a sunyilistán.)
De Kollegina sem mószerolja be, ő sem olyan. Bár hasonlóan érez. Csak neki nem főnöke újfőnök.

Sajnálom, mert normális pasinak indult, sőt, ha nincs stressz, akkor egy udvarias ember.

Napi fagyizással kompenzálunk a szomszédos fagyizóig sétálva. Én, aki régen a boltig nem ugrottam le munkaidőben. Én, aki egyébként nem szeretem a fagyit.

komment

---

2012.05.23. 16:39 :: Tobber

Pihenős estét terveztem, ebből lett egy időben két térdestárssal csetelés plusz szokásos TáncosTével, hogyan szervezzük át a hétvégét, ölemben a notebookkal néztem az Éden Hotel végjátékát, gyorsan átkapcsoltam ha Té szólt, hogy jó a fellépő az eurovíziós dalfesztiválon, éééés… még hímeztem is közben.

Mindegyiket félgőzzel, ugye.

Aztán éjjel jött a vihart megelőző figyelmeztető sms (az elmúlt 24 órában 3x), akkor gyorsan bekapkodtam a könnyebb, nem szélálló dolgokat a teraszról, majd hallgattam a mennydörgést, amitől sosem félek, de most igen, és még Szomi is külföldön van, hogy megvédjen… :)

Úgyhogy akkor inkább hegymászók, mélyszegénységben dolgozó szociális munkás és sztyuvi blogját olvastam hajnalig.

Ennyit arról, hogy kipihenem magamat.

komment

---

2012.05.21. 13:16 :: Tobber

Adtam magamnak egy pihenőnapot.
Eddig a szabi kórházra, kezelésekre, kontrollokra ment, ez az első relaxnap.
Sokáig aludtam (amiben Őszhalánték sem zavart meg, aki azt hitte, h. reggelre várom, de d.u. visszajön), végigjártam a kreatív boltokat és vettem mindenféle kütyüt.
Burekot ebédeltem (l.o.v.e.), kávéztam, lesz még kex, majd elrohanok bőrszépítős masszázsra.
Bár utitársaim sznt így is szexi vagyok (és jó a mellem), de egy éve nem láttak bikiniben. :)
És apám hétvégén megdicsért, h. milyen látványos a fogyásom.
Nem fogytam. Na jó, kicsit izmosodtam lábra-fenékre.
Nyaralásig már max. 2 kg van tervben. Majd burekmentesen kéne...

komment

---

2012.05.21. 09:52 :: Tobber

Tegnap egy valaha úttörőtáborként működő helyen napoztunk, kulturálódtunk délutánig.

Nosztalgikus élmény, de amikor úttörő voltam, utáltam a tábort. Akkor voltam finnyás a poros matracok miatt, vagy felnőttként mást látunk szépnek?

Este kissé untam Haydn Teremtését, már negyed óra után számoltam, mennyi lehet hátra, akárhogy is kalkuláltam, csak hat napi teendő ugrott be. Jó, tudom, gáz, de percekig foglalkoztatott a kérdés, hogy mi volt még. Na igen, Isten a hetedik nap megpihent. Lassan bevillant.

Egyébként szép előadás volt, a darab uncsi.

 

komment

süti beállítások módosítása