HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.02.21. 13:21 :: Tobber

Finom muszakát betömtem, megint ez jön:

http://www.nosalty.hu/recept/toltott-padlizsan-6-fustolt-tarjas

Nem diétás, mert még fáj a fejem, addig eszem, irtó laktató és nagyon nyami!

Bekerül a recepteskönyvembe.

És ha egyszer errejárna egy aranyhal és csak egyet kérhetnék, nem tudnék dönteni, hogy a hányingert szüntesse már meg (ez független a kajától), vagy hogy legalább néha-néha ne ébredjek fel az éjszaka közepén a váratlan fájdalomtól. Kialvatlan vagyok ettől...

A szobabicaj nem megy, annyira még nem hajlik be a lábam, ma megint megpróbálom a gyógytornász iránymutatásával, hátha.

A gyógytorna még mindig jó. A lányka kemény, de vicces, a bordásfal-sorstársakkal végig beszélgetünk, gyorsabban elmegy az idő. Meg bíztató, hogy a legtöbbnél nekem jobban megy, kevésbé fáj, pedig én vagyok a legfrissebb műtött.

Juj, nagyon fáj sokaknak, főleg a csonthártya amit megtépünk minden tornán, meg a gyakorlatok megfeszítik a kapcsok körül, meg a fel-felszakadó letapadások, a csontbafúrt lukak sem gyógyulnak hamar, ez az időjárás sem tesz jót állítólag a gyulladásos betegeknek.
Az meg gyulladni fog pár hónapig, amíg szépen helyrekerül minden. És már csak harmadöklömnyi a bemélyedés a combizmom helyén, bíztató.
Nézegetem a neten, hihetetlen a szervezet, a beültetett szalagot mostanra már be is fonta erecskékkel, van benne-körülötte vérellátás. Izgalmas. :)

Közben beindult a szociális életem, élvezem, csak még nem sok erőm van hozzá. De kafa!

komment

süti beállítások módosítása