HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.09.26. 20:33 :: Tobber

Van három hetünk felkészülni az Éves Nagy Megmutatkozásra.

Idén a terv, hogy összeáll (jövő idő?) négy tánccsoport krémje és a négy nép táncaiból egy egyveleget táncolnak.

-nak. Gondoltam én. Mivel a legkésőbb érkezett lány vagyok, úgy gondoltam, ebből kimaradok. Erre a tőlünk jövő négy lányba TCsV beválogatott, merthogy nem én vagyok a víkeszt link. Szerinte. Mamám, még ennek a népnek a táncaival is óvatosan kezdek, na jó, még kettőét táncolgatom táncházban, de a négyeske teljes homály!

Három hét, mondom. Négy nép táncaira.

És egyelőre a fejem helyén egy bomba van.

komment

---

2010.09.26. 17:05 :: Tobber

Hát az úgy van, hogy legyengültem. Felfáztam, megfáztam, erőtlen vagyok, még ma is nagyjából alszom. Végül KáPét is lemondtam pénteken torna után, mert ismét csak elaludtam volna, szombaton végig aludtam, este mentem csak el TáncosO lakásavatójára, amin majd' elaludtam, a mai napot szintén végigaludtam, nincs erőm a MüPába sem menni TCsV-vel a bérletünk első előadására (Lohengrin, Kékszakállú), úgyhogy beszervezett mást, most vitte el a jegyeket. Meg öltönyben a konyhámban előadott egy botolós táncot két fakanállal adva a ritmust. :D

Megyek vissza az ágyba. :(

komment

---

2010.09.23. 12:27 :: Tobber

Betegen megengedtem egy kis luxust magamnak: felbontottam a Görögországból kapott mézes mogyorót szezámmagba forgatva és megettem egy egész zacskóval.

Megettem egy egész üveg nutellát, ami nálam a tiltott élelmiszerek között van, mert nagyon hízlal.

Aludtam. Ez a legnagyobb luxus, amit megengedek magamnak.

Cserébe ma rendbehozom a népviseleteket, mert rájukfér egy kis varrás, a pénzesláncra egy új csatot hajlítok majd rézből, új pertli a kötényekhez, hímzések kiegészítése, sok apró munka.

Egy ékszerkészletet is meg kéne SOS tervezni, de lusta/fáradt vagyok ülni, rajzolni, meg előkaptam a régi kedvenc szatén-csipke tunikámat, amibe visszafogytam (még a nutella előtt), azt átvarrom kicsit.

Az olvasás még mindig túl nagy luxus, nincs rá időm. :(

Viszont elhívtak két helyre is különböző amerikai táncokat táncolni, az egyik helyen profi srác lenne a párom, én meg valszeg nemet fogok mondani, mert lehet, hogy ennyi tánc túl sok energiát kivesz belőlem, hiába magyarázom, hogy a szombati népviseletes tökigázás miatt vagyok gyenge.

komment

---

2010.09.22. 12:59 :: Tobber

Most néha eltüntetem a blogot, mert Kollegina nyomozgat, de vagyok, leszek, nekem ez a legjobb terápia! :)

Kicsit meguntam TCsV bizonytalankodását Párizs miatt, KáPéban nem bízom annyira, hogy elmenjek vele, úgyhogy maradok inkább.

Még 16 nap szabim van, amiből most sem fogy, mert táppénzen vagyok 2 napot, sikeresen felfáztam a tréningünkre indulás előtt, a tréningre végül összesen négyen mentek el a húszból.

Kapni fogok még érte, de Siófokig nem bírnám az utat bakker!

Már tegnap kipurcanás, pedig a próba elmaradt (ez akkor derült ki, amikor TCsV házához értem, hogy induljunk, ő meg glancban sétált ki a házból, hogy megy szaunázni (aham), ja hogy nem olvastam smst.) Kápé átjött, de végül nem főzött, én meg tíz perc kedvesség után elaludtam sminkestül, szaténköntösöstül. :D

Néha eszembejutott, hogy ott van, mert betakargatott. :)

komment

---

2010.09.21. 16:56 :: Tobber

Tegnap munka után értemjött Kápé, nevezzük így, átvitt hozzá egy kis pármai sonkáért, aztán nálam végül nem főztünk. Ma próba után értemjön, főzni fog rám.

Már csak a krónikus alváshiányomat szeretném pótolni.

És egyik táncoslány babát vár, 3. hónap. Már két hónapja nyaggatom, aszonta, csak nekem tűnt fel, ergo pár hetes terhesen rájöttem, hogy valami nem stimm, azaz ponthogy stimm! :D Örülök neki, és segítünk, de nagyon bátor banyek.

komment

süti beállítások módosítása