HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.09.09. 14:53 :: Tobber

Asszem türelmetlen passzban lehetek, egy ideig megcsinálok mindenféle szivességet a cégnél, furikázok mindenkit táncra, fellépésre, buliba, lehetnek nálam a partik, aztán elkezdenek kihasználni* és akkor elfogy a cérna, és nem értik, hirtelen miért nem ugráltathatnak. :)

De egy kolléganőnek elintéztem azt, ami kábé a feladatom, céges lakáskölcsön aláiratása egy kis nyomozgatással, mire kaptam tőle egy tábla csokit, megköszöntem, erre írta:

"Nagyon szívesen. És nem azért, mert kellett J , hanem azért, mert te egy végtelenül kedves, szivélyes teremtés vagy J És ez manapság nagyon ritka.

Jövő héten indul a lakás-projekt, mindenképpen küldök képet. További szép napot!"
:)

*Értsd több, sokszor vendégüllátott ismerősnél még egyszer sem voltunk sok év alatt, buliknál menjek a kölykökhöz házhoz, akik heti kétszer elvárják, hogy hétközben 22.30 után vigyem el Pestújhelyig és Újpalotáig őket, én sosem ihatok bulin u.ezért, de egy csomó jókedélyű becsípettet vittem már haza, nem mehetünk a telkünkre kirándulni délelőtt, mert valaki sokáig akar aludni, vagy én fizetek benzint-matricát (soha senki nem ajánlotta fel, hogy belead pénzt), de azért a ingyenes és retkes strandra járjunk, ahol parkolás+ pár mosdóhasználat= a 800 Ft-os belépőjű fizetőssel, ahol nem mennek át a wakeboardosok előtted. Nem csak táncosokra morgok ám.
Most épp szívességből viszünk valakit egy hétvégi fellépésre vidékre, és akkor én kiszorulok a céges (=ingyenbenzines) autókból és mehetnék egyedül egy 11 éves kölcsönKa-val, sajátbenzinnel, éjjel fáradtan meg vezethetek haza onnan. Hát nemet mondtam, jöjjön egyszer más autóval, nekem most betelt a pohár.

komment

---

2010.09.08. 22:14 :: Tobber

Na jó,

 

 

Hogy ki vagyok?Hol Don Quijote, hol a préri magányos hőse. Talán legjobb ha Barátaim véleményt írom ide:
"Szellemes, intelligens, széles látókörű, könnyed és igazán szórakoztató társaság,
aki mindenhez hozzá tud szólni.A sors azonban kíméletlen éleslátással, maró gúnnyal és alkalmasint kegyetlen őszinteséggel is felruházzta.Humora inkább csípős és groteszk, semmint könnyed, de mindig eléri a kívánt hatást.Hangsúlyozottan közösségi érzelmű, szociálisan fogékony,és demokrata. Tökéletes barát, szeretni valóan gyarló jelenség,briliáns vitapartner,nagyvonalú, és mindenkit egyenrangúan kezelő kolléga."
Ha már idáig elolvastad köszi, még néhány gondolatot engedj meg kérlek...
Mint majdnem mindenki én is szeretem a"földi jókat" értsd: jókat enni,inni kirándulni, sportolni. de ezeket leginkább Valakivel szeretném csinálni. Na hát ezért vagyok itt!

komment

---

2010.09.08. 21:21 :: Tobber

Tegnap kiakadtam a próbán. Őszhalántékkal elintéztük fél órában, merthogyugye a szent próba, nem késhetek. Majd 19 h helyett 19.40-re ért oda TCsV, aki hozott még három táncost, akik nála kajáltak előtte. Senki nem bírt telefonálni, smsezni? Ketten vártunk ott türelmetlenül.

Rákérdeztem, hogy gondolták, mire TCsV volt flegma, hogy addig is gyakorolhattam volna, ami vicces, mert zene nála, a tánc megy, a térformák lett volna így a fellépés előtt, azt meg nehéz ketten. Egy bocs elég lett volna, úgyhogy szó szót követett, én eljöttem. A csajok elkaptak az öltözőben, majd TCsV is utánam jött és olyan igazi genya férfiként rákérdezett, hogy menstruálok-e. Közel sem, de nehezen tűröm, ha semmibe vesznek, nomeg Őszhalántékkal dupla időnk lett volna, ha én nem lennék ennyire lelkiismeretes. Aztán visszacsaltak próbára, de kicsit elment a kedvem az egésztől.

A Másfélévekezdőt meg kirúgta TCsV. Most én vagyok a legkezdőbb lány.

Utána már kedveskedett TCsV, félti a hátam, elvisz egy helyre, főz ebédet, de. Akkor is férfi, miért vagytok ilyenek?? :(((

Ma meg szerelmi tanácsokat adok 17évesnek (aki nem igazán szerelmes, ha most is egyes számú vagyok a khömmlistáján). És feljöttem erős 9/10-re, igen!!

Éééés azzal szórakoztunk, hogy megkerestük Ba-t a randivonalon. És kielemeztem a bemutatkozó sorait, amiben egyetlen őszinte jellemzés nincs, majd heccből elküldtem neki, hogy furán látja magát. :D Dög vagyok? Ja. :DD

komment

---

2010.09.06. 21:09 :: Tobber

Elíznéni megdicsért, a fejem meg annyira fáj, hogy hazahúztam, aludni fogok, igen!!

komment

---

2010.09.06. 21:08 :: Tobber

:)

 

komment

---

2010.09.06. 19:28 :: Tobber

Ha ma megnéztem magamnak Drprt, elhúzok Elíznénihez, majd táncot is beígértem és az új munkarend miatt 6.30-kor kelek, akkor mikor a fenében akarok aludni?? :(

És pasizni?

A szitu jelenleg annyi, hogy pasik nincsenek, Őszhalántékkal össze-összejárunk, EK meg akar izélni, meg egy zenészsrác is (ő lehet, hogy többet is akar), 17éves állandóan felajánlkozik, a fiúk szerint másik tánccsoportban táncoló srác is meg akar szerezni, szerintem meg nem, de semmi komoly jelentkező, aki agyilag elérné a minimális elvárásokat. Ez röviden.

komment

---

2010.09.06. 10:08 :: Tobber

Tegnap reggel TCsV ébresztett telefonon, ideje is volt indulni a fiúk négy órás hétvégi próbájára, ahol egyedüli lányként demonstrálhattam a lányok helyét a koreográfiában, meg egyik fiút megtanítottam az egyik táncra.

Aztán untam magam, így megtanultam a fiúk szólóját, ha már ott vagyok. Aztán TCsV-vel bejelentkeztünk Anyuékhoz lángosra, a két pasi jól elcsacsogott, persze megint nekem kellett vezetni TCsV autóját.

Aztán műkörmözés után nem bírtam a fenekemen és átrángattam 17évest táncházba, ott most rólunk pletyálnak éppen. De lemozogtam a sok kaját.

komment

süti beállítások módosítása