HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nagyi rulez!

2009.03.08. 20:58 :: Tobber

...ó igen, Nagyit felhívtam, még délután kettőkor is aludt. :))) Méghogy az öregeknek kevesebb az alvásigénye!

komment

Utazás

2009.03.08. 20:51 :: Tobber

Németországban jártam öt napot. Szép városok, gazdag emberek. Srác hívott magához, ő most itt él pár hónapja. Hétközben dolgozott, hétvégén jött velem.
Láttam Düsseldorfot, Kölnt, Aachent.
Kölnben mázlim is volt, a hatalmas dómban elcsíptem egy orgonahangversenyt.
El tudjátok képzelni, hogy micsoda élmény a percekig visszhangzó orgonaszó Németország legnagyobb templomában? (Ami az eiffel-toronyig a legmagasabb is volt Európában.)
Viszont esett végig, én meg már itthon is náthával harcoltam, úgyhogy próbáltam minél többször meleg helyen szárítani az átázott ruhadarabjaimat... :S
Elfogyasztottam a méltán híres német gyógyszeripar pár termékét, most vegyetek bayer-részvényt, hatalmas profittal zár idén! :D
Ezenkívül szórakoztattam őket a némettudásommal. Namost vagy nincs humorérzékük, vagy csak értékelték az igyekezetemet. :)

Srác precíz. Már hetekkel előbb aggódott, pontos leírásokat küldött, linkeket, tömegközlekedős térképeket. Aztán várt rám, ott átadott egy német mobilt, hogy azon tartsuk a kapcsolatot, mert olcsóbb. Lakáspótkulcs, ha külön mennénk fel. Naponta kétszer felhívott, hogy mizu.

Sütött nekem reggelit. Elvitt sörözni, vacsorázni. Kényeztetett. Én is főztem rá, kicsit összedobtam a lakást. Igazán jól éreztem magamat. Pedig valami baja van, de nem beszél róla. De aggaszt.

komment

2009.03.06. 10:30 :: Tobber

Isten éltessen sokáig drága hiperaktív Nagyikám a 91. szülinapod alkalmából. :)))

Még alszol, később hívlak! ;)

 

komment

2009.03.05. 07:06 :: Tobber

Jön az utált tavasz. Bezárt a jég, valszeg 1,5 évre. Nyáron tánc is alig van. Hát hogy legyen így az embernek jókedve?? :)

komment

2009.03.04. 20:05 :: Tobber

Ma nem megyek kedvenc táncházamba. :(( Ezért nem sok minden kárpótolhat...

 

komment

2009.03.04. 19:32 :: Tobber

Vettem mini és csili-vili fényképezőgépet, nyakbaakasztót.

Szép?

 



 

komment

2009.03.03. 23:58 :: Tobber

...a dianetikai tanácsadás szónak kellett volna gyanússá válnia. Pontosabban annak, hogy gőze nem volt a körülötte keringő botrányhegyekről.

Azt hiszem, nem teketóriázok, kidobom. Ma egy frok volt. Rövid volt és jó. Idáig.

komment

Szalonna a leleten

2009.03.03. 17:53 :: Tobber

Hát felesleges volt a félelem. Három óra tömegben várakozás után bemehettem félelmetes Adjunktus úrhoz. Mogorva, mint mindig. Kérdi, mizu. Mondom a 12 kg fogyást.
Végigmér. Azta!
Akkor nincs is értelme vérvételeknek, mert így fix, hogy sokkal jobbak az eredményeim, hogyan csináltam. Végül már a néptánctól a diétáig mindent megbeszéltünk (bevallottam, hogy az 1 200 kcal-os diétáját kicsit megváltoztattam 1 600-asra ennyi mozgás mellett, csak megvonta a vállát).

Majd megkért, hogy egy kilóval ne merjek tovább fogyni. De én még szeretnék! Nem, ez így egészséges. Naaa, csak egy kicsit! :) Dehát így jól néz ki (bokorugró kisszoknyában mentem) és a mellére is vigyázzon, az tetszik a pasiknak. Na jó, mennyire mehetek le, amennyit még orvosilag engedélyez? Még max. 5 kg, de ha le mer fogyni, én biza meghívom magát egy nagy adag abált szalonnára! Tudja, mit? Legyen 6 kg, és akkor egy kg visszajöhet a szalonnával, de szaván fogom! Jó, dokumentáljuk

...így került az orvosi leletemre egy "abált szalonna" megjegyzés, és röhögve kijelentette, hogy nem hagyhatja le róla, hogy milyen elégedett velem, ezért kapok egy piros pontot is.

 

 


 

komment

2009.03.03. 17:35 :: Tobber

Hát felesleges volt a félelem. Három óra tömegben várakozás után bemehettem félelmetes adjunktus úrhoz. Mogorva, mint mindig. Kérdi, mizu. Mondom a 12 kg fogyást.
Végigmér. Azta!
Akkor nincs is értelme vérvételeknek, mert így fix, hogy sokkal jobbak az eredményeim, hogy csináltam. Végül már a néptánctól a diétáig mindent megbeszéltünk (bevallottam, hogy az 1 200 kcal-os diétáját kicsit megváltoztattam 1 600-asra ennyi mozgás mellett, csak megvonta a vállát).

Majd megkért, hogy egy kilóval nem merjek tovább fogyni. De én még szeretnék! Nem, ez így egészséges. Naaa, csak egy kicsit! :) Dehát így jól néz ki és a mellére is vigyázzon, az tetszik a pasiknak. Na jó, mennyire mehetek le, amennyit még orvosilag engedélyez? Még max. 5 kg, de ha le mer fogyni, én biza meghívom magát egy nagy adag abált szalonnára! Tudja, mit? Legyen 6 kg, és akkor egy visszajöhet a szalonnával, de szaván fogom. Jó, dokumentáljuk!

...így került az orvosi leletemre egy "abált szalonna" megjegyzés, és röhögve kijelentette, hogy nem hagyhatja le róla, hogy milyen elégedett velem, ezért kapok egy piros pontot is:

komment

2009.03.03. 17:34 :: Tobber

komment

2009.03.03. 07:59 :: Tobber

Még mindig nem érzem lelkileg közel magamhoz az új liezonomat, de ma éjjel is itt aludt, azaz hajnalig lassúztunk a kedvenc zenéire. Jútyub bármikor.

Ma megyek vissza a rettegett dokihoz kontrollra. November 17-én ijesztett meg, hogy fogyjak, mára 11,9 kg fogyásnál tartok. Kíváncsi vagyok, mit mond.

komment

2009.03.02. 13:04 :: Tobber

Mikor menjünk görkorizni? :)

http://weburbanist.com/2009/02/26/skateparks-around-the-world/

komment

2009.03.02. 10:54 :: Tobber

Hétvége pörgős, 1,5 kg lement. Tánc, kori, tánc, kezdődő románc, aminek azt hiszem, hamarosan véget is vetek. Ezenkívül nem nagyon ettem, mert nem volt időm (csak a saját sütimből), szal a gyomorom is fáj és köhögök. A kedvem jó.
-11,7 kg
Állapotjelentés vége.

komment

süti beállítások módosítása