HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2009.02.08. 13:11 :: Tobber

egon ronay fawlty

komment

2009.02.08. 07:19 :: Tobber

Tegnap késői kelés, süti sütőbe, addig habfürdő, hajmosás, majd kóstoló, délben visszafekvés, alvás családig, ahol pl. nagybácsiktól megtudtam, hogy a hortenzia színe függ attól, hogy milyen ph-jú földbe ülteted, hogy fehér virág vázájába festéket-tintát téve a virág elszíneződik, valaha koleszon nevelkedett unokatesó pedig arról mesélt, hogy minimális alkohol szükséges a berúgáshoz és a hányás is elmarad, ha fülbe(!) csepegtetsz tömény szeszt, vagy még hatásosabb, ha... izé... végbélbe helyezel fel alkoholba áztatott tampont.
Itt már könnyesre röhögtem magamat, plusz az öt éves is végig velem játszott csak. (És reméljük, a fenti ötletekből keveset jegyzett meg...)
:)

komment

herz

2009.02.07. 23:34 :: Tobber

komment

2009.02.06. 10:57 :: Tobber

Igaza van Bének, hurrá! A newyorkerben az M-es felső rámjött!! :)) El sem hiszem! Juhé!! -8,7 kg.
Kikérdeztem még az étkezési szokásait (lévén egy vékony lány (Bé nem tiltakozik!)), hát, azért megdöbbentően kevesebbet (de kicsit sem keveset) eszik, mint én alaphelyzetben. Pölö nem eszik heti 3-4x egy egész bacon-ös pizzát egy tábla milkával éjfél felé... :))))
Van még ugyanolyan új csizmánk, amit Békának is kell venni, hogy hármunknak ugye egyforma legyen. Elvittem most a cipészhez, hogy csúszásmentes talpat tegyen rá, a negyvenes pasi felsikoltott, hogy mennyire gyönyörű darab, nagyon szép bőrcsizma. Tudjuk, azért vettük meg. (És igaz, a cipőboltban felszolgálhatnának kapucsínót, nagyon hiányzik!)
Ahol meg kávé van, ott meg csillogó gombszemű arab stricifazonok, és cipőt sem kapni.

Valahogy ki kéne dolgozni egy megfelelően kombinált cipőbolt-kávézót...

komment

2009.02.05. 10:54 :: Tobber

M hazavitt táncról és hajnalig az autóban beszélgettünk, majd kértem, hogy ne akarjon visszakapni, ha ő bizonytalan.
Merthogy csak akkor akarna tőlem gyerekeket (de akkor nagyon!), ha többet nem veszekszünk. Hát ezt nem tudtam megígérni, olyan kapcsolatot meg nem akarok, ahol az első gondnál apuka meggondolná magát, még ha el sosem hagyna.
Egyedül vagyok, kolleginák lelkesen keresgélnek nekem pasit. De nem izgat.

Viszont kedvelnek, és ez a szeretet, amit ma eddig már hárman éreztettek velem, még mindig meglep itt bent. Vagy a táncon. Jólesik, persze, csak nem értem.

Sok mosolyt kapok mostanában, szeretek is visszamosolyogni. :)

komment

2009.02.03. 19:42 :: Tobber

Na jó, tisztázásul, két dologról van szó.

1. November 17-e óta diétázom. Ésszel. Semmi szélsőség. Berosáltam, hogy tönkremegy az egészségem, ez most erős kardként lebeg a fejem fölött, baromira félek, hogy beteg leszek!!!
A diéta kb. 1400-1700 kcal, kevesebb szénhidrát, hat után nem nagyon eszem. De nem szedek semmit, nem sanyargatok, nem hánytatok.
Sokat mozgok. A mai étrendem: vajaszsemle tejeskávéval, ebédre fajita és kevés mákos nudli, d.u. kefír, vacsira vékony szelet kenyér krémsajttal, szalámival, paprikával. Van még sok narancs, kivi. Sztem normális.
A hat utáni nemevés viszont nem csak fizikailag fáraszt, amikor 3-4 óra táncot viszonylag kevés szénhidráttal ugrálom végig esténként és utána meg nem ehetek reggelig. Ekkor elég nyűgös vagyok, de ki nem. Tegnap M-et fárasztottam vele. Talán ennyi rosszal jár, de már nem tart sokáig. Remélem. :) -8 kg.

2. A múlt héten bekaptam a hányós-hasmenős vírust, ami alatt nem sok maradt bennem. Ez elmúlt, egyes pont visszatért. :)

És azért szeretek lejárni ebédért, mert mindig összefutok min. két kollégával, aki rég látott, és hüledezve megdicsér. Ösztönző ám.

komment

2009.02.02. 18:17 :: Tobber

Mindig rendkívül khöm figyelmes Apám ismét boldogított.
- Remekül lefogytál, gratulálok. De persze nehogy abbahagyd, van még mit. (Adunk-rúgunk játéka gyerekkorom óta biztosítja, hogy soha semmivel ne legyek elégedett.)
- Most, hogy beteg voltam, feljött egy kiló.
- Nem hiszem el! Hogyan?
- Mert a gyomrom miatt csak napi fél-egy zacskó ropi és cukros limonádé maradt meg bennem, szal abból ittam a kiszáradás elkerülésére napi 4-5 litert.
- Te jó ég! Miért nem ittad szaccharinnal a limonádét????
- Mint említettem, kb. mindent kih*nytam, nem mellesleg beteg ember nem élhet napokig egy zacskó ropi energiáján, ami cirka 200 kcal.
- Hihetetlen, miért nem szaccharinnal ittad?
- Mint mondtam...
- Most ezért híztál, miért kellett cukorral?

Áh, hagyjuk. 200 kcal-n egészségesen sem lehet 4-5 napig. Egy kis ízelítő Apámból. Kötözködik, függetlenül attól, hogy hülyeség, amit mond, a válaszra sem figyel, előtte 2 perccel meg még elégedett volt a fogyásommal.

Most -7,9 kg-nál tartok. Pink alapon világoskék excelgrafikonon ábrázolom két hónapja az értékeket. Csini.

komment

2009.02.02. 15:01 :: Tobber

...és van, hogy meg sem kérdez, mégis tökéletes könyvet hoz az antikváriumból:

Robbie Williams sikersztorija, tele óriási fotókkal Robbieról.

Nyami.

 

komment

süti beállítások módosítása