HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2009.02.03. 19:42 :: Tobber

Na jó, tisztázásul, két dologról van szó.

1. November 17-e óta diétázom. Ésszel. Semmi szélsőség. Berosáltam, hogy tönkremegy az egészségem, ez most erős kardként lebeg a fejem fölött, baromira félek, hogy beteg leszek!!!
A diéta kb. 1400-1700 kcal, kevesebb szénhidrát, hat után nem nagyon eszem. De nem szedek semmit, nem sanyargatok, nem hánytatok.
Sokat mozgok. A mai étrendem: vajaszsemle tejeskávéval, ebédre fajita és kevés mákos nudli, d.u. kefír, vacsira vékony szelet kenyér krémsajttal, szalámival, paprikával. Van még sok narancs, kivi. Sztem normális.
A hat utáni nemevés viszont nem csak fizikailag fáraszt, amikor 3-4 óra táncot viszonylag kevés szénhidráttal ugrálom végig esténként és utána meg nem ehetek reggelig. Ekkor elég nyűgös vagyok, de ki nem. Tegnap M-et fárasztottam vele. Talán ennyi rosszal jár, de már nem tart sokáig. Remélem. :) -8 kg.

2. A múlt héten bekaptam a hányós-hasmenős vírust, ami alatt nem sok maradt bennem. Ez elmúlt, egyes pont visszatért. :)

És azért szeretek lejárni ebédért, mert mindig összefutok min. két kollégával, aki rég látott, és hüledezve megdicsér. Ösztönző ám.

komment

süti beállítások módosítása