HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

-

2009.11.13. 17:33 :: Tobber

Azt hiszem, a környezetemben egyöntetűen nem okozott örömöt, hogy a lelassításom heti 2x3 óra táncpróbát, 2x3 óra táncházat és heti egy korcsolyázást fog jelenteni, egyedül Bé írja, hogy végülis a régihez képest ez lassítás... Vagy csak viccel?

Mára szabit vettem ki, reggel masszőrhöz mentem, majd bevásároltam magamnak/szülőknek, végighallgattam a tecsópénztárnál két néni veszekedését "te ávós!" szitokkal, majd szülőknél lángosozás, majd ki akartam próbálni az indavideó új szolgáltatását, hogy ingyen le lehet tölteni pár magyar filmet, de a Pánik 10. percében bealudtam szó szerint.

komment

-

2009.11.12. 13:44 :: Tobber

Nehezen vallom be, hogy kimerült vagyok, ma meg még 3 óra próba vár rám. Vitamint bevettem, echinacea csepp bennem, aleve az izületi fájdalmakra, láb az irodai asztal alatt a kukán.
De 15-étől lelassítok, megígértem Ba-nak, magamnak.
Este nálam járt, vörös rózsával állított be, cserébe vacsorát kapott.
Ő a lelkesebb.

komment

-

2009.11.11. 12:41 :: Tobber

Nekem fura ez a Ba-fiú.

Nagyjából a fél kerületem megnézett a tévében, Apu külön küldött nekem gratula smst, barátok felhívtak (Bé szerint nem is kövérített a tévé meg a buggyos blúz), netről letöltötték, kollégák felhúzták az órájukat, nehogy lemaradjanak, Anyuék szomszédja is meglesett, M. felvett dvd-re, 91 éves Nagyikám hajnali háromtól ébren volt, nehogy elszalasszon (aztán kiment kávétfőzni, és alig csípett el), Drpr el van ájulva tőlem, de Ba nem kelt fel, nem töltötte le netről.

Hát, ő nincs elájulva tőlem. Nekem ez fura.

TCsV az illatomtól igen, majdnem hátast dobtam, amikor az alapján választotta ki a csomagtartójában lévő használt táncoscuccok közül, hogy melyik az enyém, hogy beleszagolt, és aszonta, hogy ez a jó illat csak az enyém lehet. :)

Exem, Dris anyukája is felvett dvd-re, ezt írta anyunak:

"...nagyon tetszett a tv ben. Szép, karcsú. Légies a mozgása. Nagyon aranyos mosolygós a pofija. Milyen magas! Szóval nagyon örültem, hogy láttam. Nagyszerű, hogy ilyen időtöltése van. Gratulálok Neki és Neked az anyukának is, hogy ilyen ügyes lányod van."

komment

-

2009.11.10. 07:58 :: Tobber

Benne voltam a tévében. Élő adásban.

Egy másik népcsoport táncosaival egy harmadik népcsoport(!) táncát jártuk el úgy, hogy az élő adás előtt 2 perccel még két lány nem tudta, mit fogunk táncolni.
Késve érkeztünk, a stáb ránkszólt, hogy van három percünk átöltözni, sminkelni. Hát ez elmaradt. :)

komment

-

2009.11.09. 10:46 :: Tobber

Nohát, szombat este felléptem. Gyomorideget oldotta a szépséges viselet, ami TCsV szerint nagyon jól áll. Próbáltam a fehér hímzett blúz alá olyan melltartót találni, ami dobogós táncnál megtart és át sem látszik nagyon.
Az volt a célom, hogy mindent pontosan lelépjek és a fejtartásom is megfelelő legyen, a stílus másodlagos. Ja és mivel azonnal kiszúrja a közönség azt, aki komoly fejjel koncentrál, merthogy tuti ő a kezdő, ezért végig vigyorogtam. :)
Az előttünk lévő zenekar muzsikájára már a szinpad mögött táncolgattunk, jókedünk volt.

Sikerült letáncolnom, TCsV szerint hibátlanul és tetszik, hogy végig mosolyogtam. Szüleim az első sorban kameráztak és fotóztak, rájuk kellett mosolyogjak, annyira izgulós fejet vágtak!
Utána az öltözőben annyira hangulatunknál maradtunk, hogy a beszűrődő más nemzetiségek zenéjére is roptuk tovább.

És felavattak. Az első fellépésem tiszteletésre mindenki ráütött a fenekemre egy övvel, majd azért megpuszilgattak és agyondicsértek. :)

A családom készített tucatnyi fotót, anyukák hoztak sütiket és nagyon összebratyiztak, mi sokáig ottmaradtunk, TCsV-vel a ház előtti padon cigizgetve kibeszéltük, hogy mi a gondom Ba-val, megbeszéltük a közös szilvesztert, mellettünk meg Makranczi Csodaszép Zalán iszogatott, akarom azt a pasit!

Kis közösségünk meghatározó zenésze is odajött, hogy mennyire jó voltam, juhé!!! Ez tőle nagy dicséret, aki minden táncházban kritizálja valaki mozgását...

Érdekes volt látni az utánunk következő csapatot, azt a csoportot, akihez végül nem mentem táncolni ősszel. Mi jobbak vagyunk.

Elugrottunk még táncházba, hazavittem embereket, majd 12 órát aludtam, hogy vasárnap végül 5 órát táncpróbáljuk az új koreográfiát, ami után még Ba-val elmentünk táncházba és végre beállt velem táncolni! Annyira örülök, mert élvezte, ment neki, jönni akar máskor is. Lassú táncoknál meg lassúztunk, tetszett neki.

Lehet, hogy most már kezdek fáradttá válni...

Viszont fogyok, bár a mérleg ugyanannyit mutat, de a nadrágjaim leesnek rólam, sokat izmosodtam, a morózus főnököm ma egy el fogsz fogyni-val köszöntött (amire egy ugye?-t sikerült kinyögnöm :D), Ba szerint nagyjából 60 kg lehetek, esetleg 1-2 kilóval több és szte ideálisan nézek ki. Az lehet, de 171/69,7 kg-osan. És irigyli a vádlimat. Nohát, pasi ezt még nem irigyelte tőlem.
Dehát Ba illúziókkal teli férfi, szte nekem akár 12 pasim is lehetett már életemben. Aha.

komment

süti beállítások módosítása