HTML

-

2009.11.23. 10:06 :: Tobber

Csütörtökön egyetlen (3 óra!) próba alatt megtanítottak nekem egy új koreográfiát lépésestül, térformástul, kéz-, fejtartásostul, mert két nap múlva fellépés, öh.

A péntek esti táncházban megkértem az egyik lányt, hogy a folyosón járjuk el párszor, de az első után azt mondta, hogy ez már megy nekem, ezért csacsogtunk inkább TCsV-stül, majd Ba értemjött, bevontuk.

Szombat délelőtt felléptünk ezzel és még egy ritkán gyakorolt koreográfiával. Nagy meglepetésemre rajongóink, szüleim, ismerősök mellett megjelent a közönség soraiban Ess, az előző exem. Végignézett minket, gratulált a szüleimnek majd elment, később írta, hogy gratulál. Jé.

Szüleimmel megebédeltem, néztünk nekik autót, majd estétől Ba-val, aki másfél tepsi húsos sütit vágott be. A maradék alapanyagból tegnap sütöttem még egy adagot, hogy szülőknek átviszem, abból sem sokat hagyott!
Tegnap bemutattam apukámnak (Anyukám már ismeri), megtalálták a hangot. Aztán még elcipeltünk mindenkit táncházba és ő is beállt, már 5-6 táncfajtát tud velünk táncolni, az a fél estét kiteszi.

TCsV külön smsben fejezte ki, hogy gratulál a kemény munkához, klassz voltam a színpadon.

Több táncostól pedig megkaptam, hogy nagyon ritka, hogy valaki ennyire gyorsan megtanul bármilyen mozgást, táncot mint én és már régóta csodálkozva figyelnek, hogy bármi megy. Köszi.

komment

süti beállítások módosítása