HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.01.27. 23:21 :: Tobber

Heti táblafotóm: 

Zárt PARKOLÓ nyílt
:)

(Műjégpálya, szombat, mobillal fotózva)

 

komment

2008.01.27. 21:48 :: Tobber

Köszi, hogy aggódtatok! :D
Nagy szélvihar volt itthon, mi??
Nohát, Ausztriában szintén hatalmas! És mi a síelő elsőszámú ellensége? A szél. Merthogy akkor nem járnak a felvonók. (Gyk: gyalog kuvva fárasztó felmászni a legkisebb dombra is síbakancsban.) :)
Hajnalban taxihívás, olyan autót kérek, amibe befér 155 cm léc. Találka, kiosztott térkép: Semmering/Stuleck. Majd inkább menjünk Sankt Koronába, ott jobb a pálya. Majd telefon SK-ba telepített oktatótól, hogy SK-ban akkora szél- és hóvihar fél napja, hogy nincs áram (gyk: kell a felvonóhoz, ami kell ahhoz, hogy... lásd fent) és házak tetejét vitte le a szél. Akkor irány Stuleck, iszonyat oldalszélben, ömlő havasesőben. Felvonók: zárva. Buszsofőrnek lejárt a max. vezetési ideje, pihi. Addig helyiek nyúzása: melyik felvonó jár: Steinhaus. (Vagy csak azt mondta, melyik házban van a hütte???) :)
Oké, busz felkapaszkodik, tolatgat a hegyi úton utánfutóstul, fák az útra fordulva.

Már dél van. Felvonó tényleg megy. Kiszállunk, és a szél a buszhoz vág minket. De mi okosak vagyunk: majd a pályán nem lesz szél. Meg hóvihar. Volt. Ekkorát én még nem nagyon...
A vizes latyakos hóra esett némi friss, amitől az egész megindul a léc alatt, élvezhetetlen.
A felvonón úgy vágja az arcba a havat, mintha ezernyi jégből készült tű szúrkálna, majd a fájó bőrődre még fúj a szél és az arcodról lefolyó hólé (+alapozó+hajhab) annyira eltakarja a kilátást, hogy azt sem látod, hol kell kiszállni a felvonóból. (Gyk: Ha továbbmész, ocsmány bukta.) Síszemüveg? Azonnal behavazva.
Háromszor végigcsúsztunk a pályán, majd laza kanyarral a hütte elé siklottunk, inkább ettünk.
Akkor már a sapkánk, kesztyűnk, sálunk, pulcsink, nadrágunk, zoknink elázott, mindenkinek vizes mindene, a hajamból csavartam a vizet. Ekkor a szervezősrác körbejárt, hogy ugye menjünk hamarabb haza?? :)
Én még zakóztam egyet a hütte elázott kövén a síbakancsomban, buszra fel, indulás. Őőő, a hóba beragadt a busz, se előre, se hátra. Megtoltuk. A már szárazra cserélt nadrágunk lett csupa víz/sár, a busz nem indul. Osztrák kiabál, mindjárt jövök. És? A ház mögül bekanyarodott egy ratrakkal. :D
Busz kihúzva. Még rendőrök intettek le minket, belekötve minden papírunkba, majd a határon már huss - átjöttünk.
Taxihívás este: - Jó estét, X Tobber vagyok, egy autót szeretnék.
- Dehát ön nem reggel ment el síelni??
- :DD
- Azt hittük, csak egy hét múlva jön! Mi történt??
Még felajánlotta, hogy legközelebb a szitivel menjek Ausztriába, elvisznek szívesen... :))

Jól éreztem magamat... :)) 

 

 

 

komment

2008.01.27. 21:12 :: Tobber

"'Illető' vagy valaki?

Tobbicám, sokat gondolkodtam. Én ugyanilyen makacs és öntörvényű voltam. Nem hagytam senkinek beleszólni a dolgaimba. A Nagypapa megmondta a véleményét, erre én megsértődtem. A Nagyi csak támogatott, hogy bárhogy döntök, Ő mindíg mellettem áll és ez így is volt. Természetesen a Nagypapával is hamar kibékültem, sokat segített, különösen anyagilag. Soha nem kérdezte mire kell, csak azt, hogy mennyit? Én is nagyon féltelek, de nem szólók bele. Nagyon hiányzol. Remélem jól vagy. Tudok segíteni valamit? Taxit hívsz reggel? Vagy Aput kéred meg? Jó szórakozást! Hívjál holnap, ha elindultál! Korán kelek. Millió puszi

                   Anyu"
 
Szeretem az Anyukámat! :)

komment

2008.01.26. 20:22 :: Tobber

Akkor ez itten úgy hogyan is??

A pálya átmegy a csákányos vonalán?
:)

komment

2008.01.26. 15:48 :: Tobber

Este kori, majd eluntam a várakozást, hogy Illető jelezze, mikor és micsinálunk, ezért lemondtam. Majd idegesítő koris-exbarátnője kószált a jég körül az exére vadászva és ránkakaszkodott hülye kérdésekkel. Úgyhogy mikor a taxim odaért, szóltam Koristársnak, hogy jöjjön már, mert elkésünk. Pedig az ellenkező irányba és földalattival ment volna. :D
Azóta nem győz hálálkodni, hogy megmentettem!! :)))
Ma reggel irány IldÖcsi, jég, Atibá és ldm, majd Béká vett nekem hegyessarkú csizmát, most meg pihenek, holnap hosszú nap lesz.

komment

2008.01.25. 14:49 :: Tobber

Megyek síelniiiii!!!! Meg korizniiii!!!!

De ez a f*szom tél miért nem tud hidegebb lenni????

Bakker, tegnap, január 24-én(!) vékony blúz, nyitott blézerben mentem ki napközben ügyetintézni többször is!!

komment

2008.01.25. 13:26 :: Tobber


Valentino búcsúzik
Neeeee!

komment

2008.01.24. 23:20 :: Tobber

Tegnap koriztam is vagy 20 kollégával.
Reggel a mégtartsuktitokban Illetővel metrózva KÉT közeli ismerősünk állt meg mellettünk. Öh.
Ma pedig színház, léggitár oktatás, Meg és Kedvenc jelentkezése, és főnököm kérdése:
-Le mersz állni a pözsó 607-es bérautómmal a szomszéd parkolóházba?
Őőő, nem.

komment

2008.01.24. 12:32 :: Tobber

Borítékolható volt.
Új hívott, hogy hiányzom, és hogy hallani akar.
Illető jött éjszakára, unom, más is rossz vele, nem is értem magamat.
Pedig jó lenne még "felvállalás" (jövő hétre tervezi) előtt döntenem.
Én a Férfiakat szeretem, negyvenes, nagydumás, magas fickókat. Ő egyik sem.

Nohát, így lesz KÉT lelkes udvarlóból végül megint egyedülálló Tobber.
:)

komment

2008.01.23. 12:26 :: Tobber

Google. Motor dolgozik. Hát az emberalkalmazottat mégsem rúghatják ki, ők ünnepi logókat, és hasonló poénokat gyártanak.
 

komment

2008.01.23. 10:01 :: Tobber

Emailből kopiztam: 
Új jött, hogy ráér reggelig. Hajnalig átbeszéltük, hogy így semmiképpen nem akarom és nem illünk össze. Aztán bújtunk és megbeszéltük, hogy nem jön többet, hívni néha hívhat és majd szóljon, ha elvált.
Kérdezte, hogy várni fogok-e rá, mondtam, hogy nem, de ha amit most érzek iránta, az megmarad, akkor beszéljünk esetleges újrakezdésről.

Úgysem bírja ki, ha tudja, hogy más pasik is vannak/lesznek.
Nagyon sajnáltam, olyan egyedül maradt... Annyi jóérzés van benne, annyi szeretet és szeretetéhség. Most is pityergek...
:(

komment

2008.01.23. 09:05 :: Tobber

Sajnálom a srácot.
Az elmúlt 8-10 évben nem tűnt fel ilyen jóképű fiatal színész a vásznon.
Nem tudom, milyen színész volt, nem járok moziba, tinifilmben láttam régen. Kimagaslóan jobban játszott fél hollywoodnál. Annál nem nehéz. Reméltem, hogy európai filmesek felfedezik maguknak.
:(

komment

2008.01.23. 07:33 :: Tobber

Holtan találták Heath Ledger színészt kedden manhattani lakásában. 28 éves volt, halálát valószínűleg gyógyszer-túladagolás okozta.

 



 

komment

2008.01.22. 16:05 :: Tobber

Ma egy újabb kolléga hívott el kacsintósszmájlival inni, egy írta, hogy imád, kettő marasztalni akart az irodájukban némi kellemes szórakozásra, mmmm, és egy konkrétan elkérte a számomat.

Plusz ott az Örök Lovagom, és két khöm korábban már itt említett... :)

komment

2008.01.22. 15:17 :: Tobber

Nem vagyok valami patetikus hangulatban (nem sűrűn vagyok :D). De.

Arról álmodtam, hogy egyszer egy jóképű, 44 éves, eszméletlen szépszemű, 193 cm magas, izmos, jóhumorú, jódumás, remekül síelő pasi belémzúg.
Minden nap látni akar, hív, jön, meglep. Hoz sok vörös rózsát. Ír levelet. Rajzol szívecskéket az autómra a hóba. Ráakaszt az ablaktörlőmre egy könyvet. Amibe később verset is ír nekem ajánlásul. Közös haverok. Azonnal azonos hullámhossz. Harmonikus érzékiség. Sokszor kimondott "szeretlek", "imádlak", "csak rád vágyom". Ma éjjel már arról beszélt, hogy ügyvéd, költözés és velem akar élni élete végéig. Feleséget akar és gyerekeket. És velem tervez.

És én ma este szakítani fogok vele.

 

Rohadt egy szitu, de nekem az, hogy hanyagoljam a haverokat, barátokat, barátnőket, mert azokat a programokat ezentúl vele tervezzem... :S Nem. Többször átbeszéltük, nem enged belőle.

Görkorizni Békával jó.
Katonába járni Bével.
Hatalmasak enni 'Ja'-val.
Korizni a korisokkal.
Kiállításra, aukciókra családdal.
Semmitsemcsinálni egészeste egylakásban haverokkal.

De a legfontosabb, hogy amikor exPasival 5 év után szétmentünk, akkor ezek az emberek mellettem álltak. Támogattak, tartották a vállukat, hogy kisírhassam magamat, még okosakat is mondtak. Szükségem van rájuk. És úgy gondolom, ha nekik van rám szükségük, akkor támaszkodhatnak. A Társ mellettük kell elférjen. Nem helyettük.
Dris miatt feladtam a saját életemet, társaságot. Szakításunk után ott álltam 24 évesen tökegyedül. Még egyszer nem.

 

komment

süti beállítások módosítása