HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Műköröm otthon

2008.07.18. 14:23 :: Tobber

Mai netkutatásom: lehet-e otthon műkörmöt készíteni magamnak. A régi műkörmösöm most a bejelentettnél egy héttel hamarabb ment szabira, így körmös nélkül maradtam. Új kipróbálva, ő porcelánt tett fel. Szép is, de 2 órát ültem nála. Ennyi időm nincsen 2-3 hetente. (Gyorsan nő.)

Mi lenne, ha magamnak csinálnám? Kézügyesség van, reszelés, fertőtlenítés, tapadássegítő, rá porcelán, reszelés, fényt kéne még megoldani és akkor nem kell lámpa.
Sokszor sportnál letörik, sokszor nem úgy csinálják, ahogy én szeretem, nem szretem, ha egy hétig hibás egy, ami miatt ugye nem fogok utazni, ott ülni.
A cucc ára kb. 3-4 töltés ára, tehát ha ügyes vagyok, akkor nemcsak nekem tetszőbbet készítek, hanem pár hónap alatt visszajön az ára.
Biztos nem egyszerű, de tíz éve van műkörmöm. Láttam már száznál is több töltést. Csak nem szúrnám el...
Vélemény?

komment

2008.07.18. 10:35 :: Tobber

GörisBével én is keresem az alkalmat: tegnap volt a szülinapja, kénytelen voltam írni neki... :)))

Este Apunál, tévézés. Amit utálok csinálni, de ő lelkesen elmagyarázta a Széf nevű játékot. Hát, régen azért volt miről beszélnünk... :(
Viharban haza, Szomival rohanás be, ő jégesőt is kapott. Segítettem neki felcipelni egy 6x1,5 l-es ásványvizet, majd kifejtettem, hogy jó nevelést kaptam, mert segítek az öregeknek a lépcsőházban felcipelni a kajás cekkereiket. Húú, mit kaptam tőle! :))))))

komment

2008.07.17. 22:01 :: Tobber

Guglin ma a bearing remover kifejezés keresése okozta az izgalmamat. Van már csapágykiszedőm, de ennyi erővel dinnyét is lékelhet, mert nem vagyok előrébb.
Hol egy műszaki??? (GörisBén kívül.)

komment

2008.07.17. 16:18 :: Tobber

Béká: - Nem vetted észre, hogy GörisBé belédzúgott?
T: - Mi vaaaaan??

Hurrá, egy újabb 25 éves!! :)

komment

2008.07.17. 10:18 :: Tobber


 

komment

2008.07.17. 09:27 :: Tobber

Edzést szeretjük, Profiedzőt is, én nagyon. Remek (másfél)órákat tart, nincs unalom, nincs rossz feladat, mindegyikből tanulunk. Jó pedagógus, az óra végén úgy érzem, mintha baromi profi lennék. (Röhögők: kuss!) :)
Még a rosszullétemet is elfeledtem tegnap.
Aztán ha már átugrok csak egy vacsira, és úgyis kocsival vagyok, akkor maradhatnék, hát biza reggel mentem haza, gyors zuhany, futás be dolgozni...
Az az álmom, hogy egyszer mondjuk EGY egész hétig minden nap alszom min. 7 órát.

komment

2008.07.16. 16:17 :: Tobber

Sms: Srác, lécci add meg a privát emailcímedet!
Azonnal csörög: Mi van? Semmi. Akkor miért kell? Mert cégesre nem akarom. Hú, valami fontosat akarsz, mi? Dehogy, csak intim.
Meg szeretném kérni, ha már a szombati hévben elfelejtettem, hogy ne jöjjön azért oda bejelentés nélkül hajnalban, mert bukta lehet, mint volt januárban is.
Túlságosan elkapattam őket és mind azt hiszi, hogy egyedül van... :)

komment

2008.07.16. 08:23 :: Tobber

Tegnap a PeCsa előtt várva figyeltük, ahogy emberek özönlenek a Seal koncertre. Amit áttettek onnan a symába. Szegények. :(
Volt tánc, meg szédülés, meg kaptam ezt, ami megtisztelő. Mármint nem a nyúlbőrbe bújt Csőrike...



komment

2008.07.15. 10:40 :: Tobber

Aput hazahozták a hugáék, este náluk lógtam. Amíg ott voltam, Apu HAT cigit szívott el.
Van olyan szélmalom, ami a többinél is elérhetetlenebb.

komment

2008.07.15. 07:26 :: Tobber

GörisTé: nem ismeri Profit, de szte nem kell túlhajtani magunkat (szvsz Profinál sem tesszük, csak 35 fokban nem kéne 1,5 órákat a napon rohangálni :) ), szal 1 Atibá
GörisGyuri: Profi, egyértelműen
Béká: Atiékkal néha laza (jogos), tehát Profi
GörisPé: Profi, de Atiékkal is ütögetés
GörisBé: legyenek felváltva szerdán, vasárnap meg az új alternatíva (itt vannak kérdőjeleim magammal szemben :DD) - de neki fontos ldm külseje (GörisBé és ldm is pasi)
A többiek véleménye nem érdekel.
Én meg nem tom.

Döntés kéne. Nomeg nekem kell tálalni a döntést a három edzőnek. Pfff.

Elmegyek inkább minigolfozni.

komment

2008.07.14. 16:16 :: Tobber

Magyar Könyvvizsgálói Kamara. Jelentkezési laphoz kísérőlevél: 8 vesszőhibánál hagytam abba a számolást.
Visszaküldhető a kitöltött lap
- Faxon, telefonon: a levélen sehol egy szám
- Emailcím, ami viszont hibás
Grat.

komment

2008.07.14. 11:25 :: Tobber

Vasárnapi mérleg:
6 liter folyadék elfogyasztása (plusz szokásos mennyiségű kaja)
1 kg fogyás

Hú, megcsinálom ezt a napot minden héten!! Az első infarktusig, amit a lenti ábra is mutat, hogy hajlammal...
Este összefutás kollégával, mesélem neki a napomat, ma ír: még egyszer le a kalappal a sport+tánc elviseléséért abban a kellemes tegnapi időben. :))
A tánc nagyon gyors volt végig három órán át, és kint ömlött az eső, de hőség volt, mi meg a sátor alatt táncoltunk vagy 120-an a tökéletes szaunában. Egy merő csatak volt mindenki!

Ja igen, GörisGyu. Naív hit volt remélni, hogy lekopott rólunk. Kint volt a Pályán, mikor odaértünk, majd addig jött utánunk, míg meg merte tőlem kérdezni, hogy beállhat-e edzésen. "Bocs, de nem." "Miért, akkor ketten játszotok Békával?" (Nem ketten voltunk kint.) "Akár." Két perc múlva, még mindig mögöttem jőve: "Hadd álljak be!" "X nem akarja, Y nem akarja, Z nem akarja. Tehát NEM!"
A végén megint köröz 20 percet, hogy szólhasson: Békához odamegy. "Tényleg te sem akartad, hogy beálljak?" (Hé, hazudok én neki??) "Nem tudom, mit nem lehet ezen felfogni, épp elégszer elmondtuk, nem?" Pfff...
Egy 42 éves férfi ne alázza már meg magát egy olyan társaság előtt, akik egy éve éreztetik, és mondják neki, hogy nem vesszük be a csapatba*. És inkább az én bosszúmat, mittoménmimet fantáziálja bele. GörisBé: "Nem kéne leülni vele, és tisztázni vele a helyzetet?" Hihihihi... Nincs mit.

Ma Illető Anyukájának isteni túróscsuszáját ehetem, BÁRMIT megígértem neki cserébe. Cserébe azt kéri, hogy takarítsak ki GörisPénél. Festés utánit. Pff.

Edződilemmánk is van, mert imádjuk Atibát és ldm-et, de Profiedző maga a rutin. Íííííí.

És mikor van MÁV-sztrájk, ha nem akkor, amikor Apu 60 km-re fekszik egy másik város kórházának intenzívjén...

* Mielőtt önző, gonosz embernek hinne minket bárki: GörisGyé kisgyereket lök föl a Pályán, ha minket ellök, nem segít fel, nem köszön, és egy nagy tahó. Csapatsportban értékes ember lenne, mi?

komment

süti beállítások módosítása