HTML

2007.06.10. 22:29 :: Tobber

Az ikrek lakása:

A jegy szülötte nagyon aktív és kommunikatív. (A pofázásáért fellendült a füldugóforgalom.)

Otthonának tele kell lennie napfénnyel és friss levegővel. (Amerre lehet, földig érő ablakaim vannak, és mindig nyitva az ablak, ha nem pörög a légkondi.)

Alapvetően szereti a rendet, de elfoglaltságai miatt néha nagy a felfordulás. (Bingo.)

Szereti a városi nyüzsgést, nem tudna csöndes környezetben, nyugalomban élni. (Ha rajtam múlna, nem sokat tenném ki a lábamat a városból, akkor is csak hegyekben túrázni, max. evezgetni.)

...


Nappali

Az ideális Ikrek-otthon rendezett, és könnyű tisztán tartani. (Tiiiisztán! Érted!)
A nappali elrendezése legyen egyszerű, szellős, főleg semleges színű falakkal, egyszínű, esetleg lakkozott fapadlóval.  (Padló stimm.)
Mivel az Ikrek csak pillanatokra képes nyugodtan leülni (hiiiiihihihihihihihihihihi), jobb szolgálatot tesznek a helyiségben a székek, mint a fotelek, karosszékek.
A nappali központja a dohányzóasztal és a köré helyezett ülőalkalmatosságok lesznek. (A cigiről leszoktam, hé!)

 

Konyha

A jegy szülöttének konyhája praktikus és könnyen tisztítható. (Tiiiiszta!)
Az Ikrek keveset tartózkodik otthon (neee), így ritkán is főz.
A helyiség legtöbbször barátokkal közös vacsorák vagy csevegések színhelye. Az üveg- vagy nyitott szekrény és a lecsiszolt deszkapadlózat remekül illenek ide. A fogasokra akasztott élénk színű bögrék pedig vidámmá varázsolják a konyhát. Fókuszpont lehet a reggelizőpult a hozzá való székekkel.

 

Hálószoba

Az Ikreknek – aktivitása miatt (dehogy! :) ) – több alvásra van szüksége, mint a többi jegynek. Hálószobájába semleges színű falak és pasztellszínű bútorok valók. Az ablakok elé zsalu vagy nehéz, vastag függöny ajánlott. Így semmi sem zavarhatja pihenését. (Így is perfekt alvó vagyok, a mozgás segít ám.)


 
Fürdőszoba


A fürdőszobának is a tiszta (he?), levegős vonalat kell követnie.
A mozaikcsempék bonyolultsága kiválóan illik az Ikrek részletek iránti érdeklődéséhez. (Viszont nehezen tisztántartható a sok fuga miatt!!)
A falakat, a padlót és a mennyezetet uralják a színek, míg a kád, a mosdó és más berendezések maradjanak fehérek. A világítás ne legyen tolakodó, a falba süllyesztett halogénlámpák felelnek meg leginkább a célnak. Jó szolgálatot tehet egy hatalmas tükör, ugyanis megnöveli a teret. Az ablak itt legyen opálos vagy mintázott, a lényeg, hogy a természetes fénynek semmi ne állja útját.


Dolgozószoba

A jegy szülöttének ideális hobbiszobája egy dolgozószoba.
Itt tarthatja az összes könyvét, a magazinokat, fényképeket, iratokat. (Az van pár tonna.)
A hobbiszoba fókuszpontja egy fiókos íróasztal lehet, természetesen a kommunikáció minden kellékével: telefonnal, számítógéppel, faxgéppel. (Hisz most is itt ülök a gép előtt...)
:)
 
Forrás: nlc.hu
 

komment

2007.06.10. 22:25 :: Tobber

"Amerikai tudósok kiszámították, hogy a legtöbb ember délután 2 óra 16 perckor unja meg az életet és a munkát, ilyenkor van a legkevesebb kedvük bármit csinálni."

Kolléganőm 14.15 és 14.30 között kezdi el következetesen bontani a fél cégnek érkező postát iszonyat papírzörgetéssel kísérve, ha lehet, az én asztalom-fülem mellett állva, izgi sztorizgatással.

Megunom az életemet.

 

komment

2007.06.10. 21:47 :: Tobber

Béká, én is utánanéztem a srácnak az iwiw-en :)), tényleg az lehet. Végül is kb. száz évvel ezelőtt divatos zsidó név volt, annak a névnek a magyarosítása, amit a pályán említettem, amennyire most apám valamelyik régi okfejtegetése jól rémlik...

(Mint ahogy a fiú vezetékneve is erre utal. Nomeg a másik keresztneve.)

Ja, a rakpartot tuti ő sem értette volna meg bundként! :D

Viszont a fent jött, szal átmásztam a héven.

 

komment

2007.06.10. 21:33 :: Tobber

Add tovább - page 23 játék

  1. Ragadd meg a hozzád eső legközelebbi könyvet
  2. Csapd fel a könyvet a 23. oldalon
  3. Keresd ki az ötödik mondatot
  4. Tedd közzé a szöveget az oldaladon ezekkel az instrukciókkal együtt.

"Otthonok feldúlói!" :) (Még mindig Galaxis...)

------------------- 

Őőőő, ha félreérthető lenne, Hollandus NEM a szeretőm. Szoktunk együtt csacsogni, kajálni, néha bepróbálkozunk egymásnál, majd röhögve feladjuk, vagy egy jóízűt alszunk helyette. Ma d.u. pl. végigkajáltuk a fél várost, majd hazahozott, slussz. :)

De mondott ilyeneket pl, hogy:

"Ha ezt a könyvet elkezded olvasni, nem tudsz majd állni."

 

"Szerintem mindig kell egy kis álmosság az életben."

(Lefordítottam neki angolra, nevetett. Álmodozásra gondolt.)

 

"Vettem tűzni való brikettet."

Hová tűzi?? :)

 

Bezzeg a k*rvab*szó szót jól mondja!!! :D

 

komment

2007.06.09. 08:48 :: Tobber

Ja, könnyed napok, minimális élvezet kicsikarása az utált nyárból és az utált szeretőnélkülmegpróbálomból... (Okospasi pedig beveti a legjobb eszközöket, hogy meggyőzzön, de még nem megy neki. De más is visszakéredzkedne, de én most senkivel.)

Görkori totál fáradtság, BORfesztiválon HIDEG SÖR keresgélése vicces (igen, utálom a borokat, pedig pár puccosat már végigkóstoltam*), de isteni, ha végre találunk, Bikini koncert a fűben ülve, l'art pour l'art poénok felelevenítése (ISMERI más is rajtam kívül a remélemnemvoltbennetojás-os realistadrámát!!!) :), mellesleg két öreg műjegessel összefutás (egyiknél persze ott lóg a kezében a görkorija), szal ezek jó esték...

Bárcsak tudnék jól görkorizni!!!! :((

 

*Meggyőződésem, hogy a borkedvelők és az ezoterikusok azonos halmaz. Egyik sem fogadja el a tényt, hogy valaki nem kér az ő kedvencükből és mindkettő meg akar győzni arról, hogy még éretlen vagyok rá, és majd megszeretem-magaméváteszem az ő hitüket. Nem, ezerféle minőségi bort végigkóstoltam, de ha egyszer maga az ital íze nem ízlik, fáj a gyomrom tőle két napig (igen, savas), és fejgörcsöt okoz... Más a kaviárt nem szereti. akkor a legfinomabbat sem fogja... Viszont mindkét csoport meg van győződve róla, hogy meg kell változtatni a véleményemet.

Ezoterikáról véleményemet hosszan majdcsak kifejtem egyszer. :D

 

komment

2007.06.08. 18:28 :: Tobber

Volt idő, amikor az ilyen gyerekeket is szerettem:

http://www.gulligast.nu/content/view/131/1/

:DD, úgyhogy rákerestem két picúrra, akikre a főiskola alatt vigyáztam. Egy nyolcvanas évek sztárocskája kettő és egy féléves csemetéi voltak, hasonló korú gyerekhaverjaikkal, persze aztán nőttek... (Anyuka legnagyobb megrökönyödésére megszerettettem velük a csigákat, órákig tudtuk figyelni, ahogy eső után másznak a kertben. :DDD Tényleg izgi volt!!!)

A gyerekek most is gyönyörűek, anyuka is, de sajnálattal látom, hogy az apa, aki egyébként nem eredeti, de tehetséges művész, azóta már mással él... :(((

De mekkorák lettek a gyerkőcök! Már iskolások!!

Rákeresek, hátha találok még más valahai bébiszitting-szenvedőalanyomat!! :D

 

komment

2007.06.08. 17:28 :: Tobber

Hi Honey,

if you wanna go to strand then I have to epilál.

:D

 

komment

2007.06.07. 07:13 :: Tobber

"-Sokat töprengtem azon az édenkertes sztorin - mondta Ford.

- He?

- Édenkert. Fa. Alma. Emlékszel erre a részre, nem?

- Persze.

- Ez a ti istenetek odarak egy almafát a kert közepébe, és azt mondja: "Oké, srácok, azt csináltok, amit akartok, de ah, ne egyetek az almából!" És erre, mit ad isten, mégis esznek belőle, és erre ő előugrik egy bokorból és rájuk kiált: "Na, most aztán megvagytok!" Persze, az sem változtatott volna a leányzó fekvésén, ha nem eszik meg az almát.

- Miért nem?

- Azért, mert akinek olyan a mentalitása, hogy szeret kalappal álcázott téglákat kinn hagyni a járdán, az sose adja fel. A végén úgyis besétálsz az utcájába.

- Te meg miről beszélsz?!

- Nem érdekes, edd meg szépen azt a gyümölcsöt."

 

:DDDDDDDD

 

(Ford Prefect földönkívüli és Arthur Dent földlakó párbeszéde, Douglas Adams: Galaxis utikalauz stopposoknak)

Zseniális.

 

komment

2007.06.07. 07:02 :: Tobber

Főfinnt, előző munkahelyem ügyvezetőjét kirúgták. :((((

Korrekt, szimpatikus ember volt. Anno mondta nekem, hogy sajnos ő már nem tud beleszólni, hogy kit rakjanak ki, már akkor nem volt hatalma. :((

Sajnálom! :(

 

komment

2007.06.07. 06:48 :: Tobber

Június 18.-án hajnaltól a nap 24 órájában a SzelektívHallás zenei világa a 97.3 Abszolút Fm-en.
 
 

komment

2007.06.05. 10:16 :: Tobber

Úgy határoztam, hogy visszafogott harmincasként egy estét otthonomban töltök. Egyedül. (Mivel pasik tudatosan távoltartva.)

Este kilencre már haza is értem. Tévé bekapcs. Frei dosszié. Az biztos, hogy ha az ember megvonja magát valamitől, akkor az ingerek hirtelen nagy erővel csapnak le rá, de ami demagógia áradt a Dossziéból, az szíven ütött, és öt perc (fogmosás alatti) hallgatása után dühödten kapcsoltam ki, szépen kiültem az erkélyemre megnézni a naplemente utolsó szépséges színes foltjait, beszívtam a párás szellő illatát és olvasgattam. (És hangosan nevettem a könyvön, remek.)

Aztán még egy próba a tévével, mikor már nagyon fáztam (bugyiban-trikóban). Hokis film, olyat sem sokat látunk. Híres jégkorongos nemzet újzélandi fenegyereke főszereplésével megnéztem kb. 10 perc BAUER-reklámot (valahogy minden koriról és ütőről azonnal feltűnt a felirat!) inkább további olvasásba bukolóztam.

Ez így kikapcsoló, évente elég 2-3 hasonló. Ma kávézás után még szórakozóhely (vagy ha elmegy a kedvem, akkor alvás), kicsit nehezen találom magamat, ha nincsenek pasik az estéimben! :DD

 

komment

2007.06.04. 16:03 :: Tobber

Nekem nem megy a punnyadás. :(((

Olyan jó lenne egy kicsit nem rohanni, de amikor kipróbálom, azonnal fejbecsap a nincskedvemsemmihez. No, ezt ki érti??

Ma két programom van, holnap szintén, szerdán csak egy, csütin végre mozgás, pénteken szintén valami, aztán itt van a hétvége. És ezeket kevésnek tartom.

Nem akar hétvégén valaki velem tartani egy strandra, vizividámparkba, wellnessideoda?? :)

 

komment

2007.06.04. 12:42 :: Tobber

 

Hohóó!! Tegnap Jattal találtunk egy még jobbat a metróban! Jelentése:

 

Ha a kínai (vagy bármely sárga) a keze középső ujjával megnyomja a gombot, az egylábon rocky-zó néger leesik a dobozról.

 

komment

süti beállítások módosítása