HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.05.20. 23:51 :: Tobber

Végül majd' ÖT órát görkoriban voltunk, én (meg Bé) először remegő lábakkal, hogy mi is lesz itt...

Ahhoz képest bebátorodtunk! :D

Kaptunk némi hőgutát, ízelítőt Béká selymes kedvességéből ;), és izé nekem nagyon tetszik Bé kitartása, úgyhogy juhé!!! :)))

Aztán otthon lepihennék egy kicsit, azonnal megszólal Szomi "turmixgépe". Iszonyat hangja van és nem is monoton, hanem 10 mp-enként 20-ra abbahagyja. :((

Egyik nap színház után 22.05-kor értem haza, még szólt a gépe, úgyhogy dühömben jóóóól bebsztam az ajtómat. Másnap este kilenckor felhívott, hogy zavarhat-e búgással. Gondolom, meghallotta az ajtócsapást.

Ma keresett megint telefonon más ügyben, de elég rossz passzban talált azzal, hogy épp a pihenő fél órámban zúgott a gépe elviselhetetlenül, úgyhogy szépen asszertíven, de határozottan megkértem, hogy a maradék kevés jószomszédi viszonyt tisztelve legyen már szíves NE az egyetlen közös falú szobában búgassa, amikor neki van két másik, ami semmivel nem szomszédos, mire ő 1. szóljak már máskor, ha le akarok pihenni (itt elküldtem a picsba, hogy ugye nem gondolja, hogy a saját lakásomban be kell jelenteni, mikor fekszem le (egy lakás épp a kikapcsolódásra való, szemben a gépbúgatással)), 2. szerinte én is lepihenhetek nem közös falú szobámban!! :((( Ja, 38 nm-en rendkívül válogathatok, hová tolom át az ágyamat!! :(

Úgyhogy kijelentettem neki, hogy ha ő így, akkor ezentúl én sem fárasztom magamat az alkalmazkodással, nem leszünk csendben, ha ismerősök jönnek át, pláne ha férfiak és kekszelünk, nem fogom halkan hallgatni a zenét és a haverokat a folyosóra küldöm majd dohányozni, nehogy megfázzanak késő este az erkélyen...

Nos, így kezdődik egy háború.

Lehet, hogy én vesztek, de most már nem nagyon tűröm, hogy ritkás itthoni pihenésemet minden alkalommal egy hangos búgó szerkezet elrontsa! :(

(Nem, talán nem vagyok antiszociális, a szemben lévő pár sorra érkező bébijei sírásai is zavarnak, de annak eszembe nem jutna szólni, sőt tök jó, hogy végre jönnek a gyerekek!!) :)

Ráadásnak Nabucco ma este a színen énekelt be kábé, és még véletlenül sem a karmester/zenekar tempójában énekelt. (Kálmándi Mihály) De Abigél eszméletlen jó volt, Rálik Szilvia... Még sosem hallottam (mármint róla igen, énekelni nem), tetszik...

De a közönség... :( Tuti cirkuszon nőttek fel, nem operán!!! :(( És pont a rabszolgák kórusát tapsolták vissza. Biztos ismerős volt nekik a realtone csengőhangok közül! :((((((

Hehe, az külön vicces volt, hogy nem működött a feliratozás, így csak olaszul követhettük a babilóniai uralkodó és a zsidó nép viszályát... :DD

 

komment

2007.05.19. 22:11 :: Tobber

Mi ez a hang?

 

 

A KAMRA előadása

(dzsesztetés)

Rendező: Máté Gábor

Színész:
Fekete Ernő
Fenyő Iván
Hajduk Károly
Jordán Adél
Keresztes Tamás
Kocsis Gergely
Mészáros Béla
Nagy Ervin
Pelsőczy Réka
Rajkai Zoltán
Rezes Judit
Szacsvay László

A szereposztást elnézve bérletet veszünk az előadásra Bével! :)))))

... bár én jobban járok: Ernő Béjé, Hajduk közös, viszont enyém Geri, KeresztesT, Rajkai és a rendező is jöhet... :D

 

komment

2007.05.19. 22:09 :: Tobber

komment

2007.05.19. 20:02 :: Tobber

Bé, ez egy rémálom, áááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!

 

"Jordán Adél és Hajduk Károly iszogatnak

2007. május 19. 12:50

"A két fiatal és tehetséges színész szerda délben a Gerlóczy Kávéház kiülős részén iszogatott és dohányzott (sokat). Elég gyakran összemosolyogtak és még egy finom kézérintés is belefért, lehet, hogy több volt mint két próba közötti munkaebéd?" - várna választ kérdésére Alpinestar."

Karesz, épp ma emlegettelek... :((

 

komment

2007.05.19. 17:56 :: Tobber

Huh. Megnőtt a nyomás, hogy görkorit kell vásárolni*, mert holnap Atibá segédletével a Papírkutyákkal nekihasalunk az aszfaltnak elindulunk görkorcsolyázni, juhhhhééé!!!

Mindketten(hárman) készülnek rá, és mind Bé, mind Béká a görkori-gipsz párhuzamot hozza. Optimista csapat vagyunk! :D

Úgyhogy jelentem, görkorit most beszereztük, kényelmes, szép és gurul, védőeszközökkel bátran el leszünk látva, irány az aszfalt! De jó lesz!!!!!!! :)

Megjegyzem Bének, hogy én is kipróbáltam a görkorimat piros bugyiban a nappaliban, tényleg szexi!! :)

* ideje lenne egy shopping-indulót komponálnunk, és nótázva végigvonulni a kedvenc boltjaink között!!!!

 

...és Hajduk for Hamlet forever.

 

komment

2007.05.19. 02:46 :: Tobber

...ééééés igen! Ismét jelentkezett egy tavalyi kószaketty. Pár hétig ha tartott akkor, már épp el is felejtettem! :D

Őt lehet, hogy szívesen megint...

A teknősös nem nyert. Ma volt egy jó program a városban, arra őt akartam elrángatni, de nem ér rá, úgyhogy kuka.

A hollandus meg holnap akar inni. Én meg holnap pihenni. :) De nem vele...

Okospasi rosszkedvű... :((( Még én sem tudtam felvidítani, pedig jó passz van! :)

Hát ez a státuszriportom. :)

 

komment

2007.05.18. 16:56 :: Tobber

Klikkelj az országra... :D

http://index.hu/tech/blog/2007/05/18/title_5452/

 

komment

2007.05.18. 01:27 :: Tobber

"Öt tonna hasist fogtak Almodóvárban
május 16. szerda 18:57

[MTI]

Öt tonna hasist foglaltak le a hatóságok Almodóvárban, egy dél-portugáliai kisvárosban. közúti ellenőrzés során 2,5 tonna hasist találtak egy teherautón, majd nem sokkal később egy raktárban újabb 2,5 tonnát.

A rendőrség őrizetbe vett két brit és egy ír állampolgárt is, akik a feltételezések szerint Spanyolországon át Nagy-Britanniába akarták csempészni a kábítószert.

Az Ibériai-félsziget az Atlanti-óceán felől Európába irányuló kábítószer-csempészet egyik legfontosabb állomása. A drogfutárok a kokain- és hasisszállítmányok legnagyobb részét ebben a térségben "léptetik be" az Európai Unió országaiba."

Az egész faluba nem fér el ennyi rakomány! :D Jártunk arra pár éve, mert drágának tartottuk a sztrádát Algarve felé... Kacskaringós halálkanyarok, izgalmas növényzet, hatalmas felégett területek éssok-sok parafaültetvény... Hangulatos ország...

 

komment

2007.05.17. 18:45 :: Tobber

Kiemelkedő élmény a legpörgősebb multi szürke irodájában rhadni ebben az időszakban, amikor lett volna fontos dolgom ma (lemondtam), kint süt a nap, sportolni is erősen kéne, mert a lelkem romlik.

Próbálom felkutatni munkám pozitívumait. Ja igen. A fizetés. A kávé. A nósmucigság. A tisztességes munkakörülmények.

Igazából jó itt dolgozni! :D

 

komment

2007.05.17. 14:25 :: Tobber

A büdös krva anyjukat az SAP programozóknak!

Debil egy banda!

Neeem, nem arról van szó, hogy a fogyasztó képtelen használni a programjukat, a használat végén egy bug miatt több óra munkám szállt el, baromi nagy szpás!

Kívánok innen minden rosszat az adott modul kifejlesztőinek!

 

komment

2007.05.16. 22:30 :: Tobber

Kidugod a fejed a buborékból, és csodálkozva körülnézel: van a világon más zene is, mint hiphop? Húzás vissza a buborékba!!!

(Pár napig rossz volt az mp3-lejátszóm.)

...a gépnél jó, most épp jangblektínédzsörsz ordít a fülembe... :) Oldschool gyöngyszeme...

--------

Közben Skype-on győzködöm Tinit, hogy hagyja ott a sulit és tartson el, mert kéne néhány új cipő. 

--------

...és végszóra megérkezik a válasz a hol találkozzunk, ha nem a jégen kérdésre: a téli műjeges csirkék találkát szerveznek. Hááát, ha valamhez nincsen kedvem, egy zajos helyen riszálni... Igazából nem is érdekel nagyon, mi van velük, nem a közös szellemi, értelmi kötelékek zárnak minket egy közösséggé, hanem a korcsolyázás. Október 20. és március 1. között. Ha jól csinálják, az sem tűnik fel, ha szülnek közben néhány gyereket!! :)

 

komment

2007.05.16. 09:31 :: Tobber

Tegnap sikerült összefutnom egy csomó ismerőssel. Egyik nem éppen szépséges párnak gyönyörű a kislánya, nem mellesleg rendkívül értelmes három éves. A másiknak most jön, bár semmi nem látszik a 20. héten.

Ma mindenféle fejesek vannak nálunk, így hajnalban jöttem, kicsíptem magamat, szörnyű eklektikus az összhatás, reggel be kéne tiltani a ruhakiválasztást!!! :) Félálomban nem éppen sikeres volt az összeszedegetés...

De legalább szoknya van rajtam, az melegben úgysem szokott soha. (És barom vagyok, ma jön meg, szép széles szárnyasbetétek vannak nálam, erre tangába jöttem. Áááá!!)

 

komment

2007.05.15. 11:06 :: Tobber

Eladják 850 millióért a jégcsarnokot és átalakítják?? :(( 

:((((((

:((((((

 

komment

2007.05.15. 09:43 :: Tobber

Hihihiiii...

Tegnap gondterhelt volt a gazdaságis dolgozónk, ezért feldobtam kicsit: akárhányszor elhaladtam az irodája előtt a folyosón, ugrottam egy balettugrást. Padlószőnyegen, tűsarkúban. Először azt hitte rosszul lát. Másodszor láttam a döbbent arcát. Harmadszorra már nevetett! :))

Ma a legnagyobb röhögést kollegina váltotta ki, aki vörös hajában piros térképtűvel jött végig a városon! :DD Valszeg az oviban esett a hajába. Sztem a fél metró meséli most tovább a hülye nő történetét, aki térképtűvel csatolja össze a haját... Vagy rögzíti a parókáját...

A hét vicce viszont az a rendőr, aki a múltkori túszdrámás bankrablás után ELLOPOTT 406 000 Ft-ot az OTP-ből!! :DD Barom. Telekamerázott hely, csomó rendőr, az elkövető sem vihette el, mert lelőtték, és ilyen  piti összeget! :DDDDD

Asszem már kirúgták. :)

----------

Bakker!

Bocs Béká, totál kiment a táska a fejemből!!!! :(

 

komment

2007.05.14. 22:01 :: Tobber

Ez úgy megy valahogy, hogy ha semmi kedvem adott pasival randizni, akkor az az elmúlt 10 napban előkerül???? :(

Épp leráztam Varratottingest, lehűtöttem BCsTLV-t, Tinit koptatom, szokott nyugalmas tempó, erre bejelentkezik tavalyi liezonom, hogy akkor újra. Arra nem emlékszem pontosan, ki küldte a másikat az anyjába vissza, de megtettük. :) Neki voltak a teknősei. És istenieket csavarogtunk a rómain éjjel. (Aha, a szörfös.)

Az egész csak ott nevetséges, hogy mostanában igazán passzív vagyok. Nem akarok pasit magamnak. Jó így, Okospasi, Vaspasi, 1-2 szokott szórakoztatásával.

Hagyjon már minden hímnemű lógva!!! :(

(És ha valaki bólogat és az a közhely jut eszébe, hogy akkor jön, amikor nem várod... Hát, nem várom, de ne is jöjjön.  :D Olyan jó így!!! :) )

Na jó, húzok kirakni a tizennyolcas karikát...

 

komment

süti beállítások módosítása