HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.06.11. 20:22 :: Tobber

Hétvége, kellemes és fájdalmas... Péntek este randi toppasi Varratottingessel, reggelig... Volt szombaton 5,5 óra korcsolya, a végén Tüzivel. Aztán szokott úton Tüzivel séta, majd a villamosmegállóban kézakézben beszélgetés. Szombati találka lefixálva a jégen. Este már ideköltözött hozzám Béká, aki finom illatokat varázsol a lakásba a sültcsirkéjével. Oszt ha már végre Megnek véletlenül több ideje jut rám, mikor jöjjön meg, amit holnapra vártam? Igen, helyre rosszulléttel ma délelőtt. Hát, egy fél éve nem fájt ennyire. :-( Errefel kaptam ajánlatot egy közös ebédre Megtől, amit azért nálam kezdtünk (Béká kedvesen shoppingolni ment addig), és Zuglónézéssel fejeztünk be. A fájdalmam Meg érkezte után 10 perccel megszűnt. Ezt el sem hiszem!!! Viszont a szédülés nem, úgyhogy ma a koriról lemondtam, a biztos egyensúlyvesztés tudatában!! :-((((( A telefonom Meg autójában maradt, úgyhogy szegény még a világvégéről visszacaplatott ide... :-( Most Békával pihenés erkélyen, és gyors alvás, mert ájulok. Ennyi röviden.

komment

2006.06.09. 16:45 :: Tobber

Ezt a háromféle metrópótlót átlag magyar kettesmetróutazónak találták ki. Attól függ, hogy melyikre szállj, hogy melyik megállóban akarsz leszállni.

Ha a Kossuthról szembe át akarsz menni a Batyira, akkor mehetsz egy kört, vagy sétálj le az mta-ig.

No és én most melyik buszt válasszam?? A bőség zavara. A bőség zavar.

:-))

Szal valszeg 4-6-os tuja marad.

 

komment

2006.06.09. 16:21 :: Tobber

Na, ennyit a könnyen ELIGAZÍTÓ térképekről... :-)

 

komment

2006.06.09. 16:17 :: Tobber

http://www.vizihoki.hu/

:-)

 

komment

2006.06.09. 14:28 :: Tobber

Hát igen. Eljött az idő, hogy elgondolkodom egy kisautón. Puntó, Klijó, Korzó, szejcsi-csinki, szuzi, régi kolt... (És most fog Jat nyakonvágni, akinek most sikerült eladni a kicsizöldet.) :-)

Nem cizellált csodára vágyom, hanem egy eszközre, ami elvisz A-ból B-be, ami nagyrészt Zugló-Káposztásmegyer. Illetve A-ból C-be, ami Zugló-Velencei-tó.

Ha összeszámolom, most jött el az idő, hogy többet költök taxira. Asszem. Mondjuk nem összehasonlítható, de kényelmesebb lenne. (Közben hallom Bé sikolyát, mert így mehetnénk messzire kirándulgatni, elutazni 1-2 napra, én még a vidéki színházfesztiválokat is támogatnám!!!)

Szóval számoltam, kijönne. De nem lenne-e hatalmas luxus?? Mivel céghezjárásra NEM használnám. Zugló-Középbuda?? Az összes dugócsomópontot érintenem kell, redszerint lassabban érünk haza, ha kocsival megyünk.

Tippek, gondolatok?? :-)

 

komment

2006.06.09. 13:48 :: Tobber

IGEEEEEEN!!!!!!!

Nem hiszem el!!!!! :-))

Öh, pár hónapja rendezgettem az otthoni gépemet és megtaláltam egy régi kedves szeretőm leveleit, hogy nyúz, hogy mikor láthat... Egy évig volt meg Pasi mellett, és a Top10-es listámon szerepel, letaszíthatatlan onnan!! :-)
Aztán amikor Pasi mellett és miatt nagyon hízni kezdtem, én ráztam le végül... És a múltkor írtam neki, hogy hogy lehet vajon. Éééééés: bár az az emailcímét már nem nézi, most mégis, és írt hogy látni akar!!! Nanááá!!!!!! :-)))))

Hurrrrrááááááá!!!!

:-)))))

 

komment

2006.06.09. 11:07 :: Tobber

Nem hiszem el, hogy vagyok olyan idióta, hogy megint ránéztem Pasi oldalára. :-(( Mi a francnak kavar fel, és hoz elő olyan érzelmeket, hogy szeretnék vele lenni????

Gyönyörűen fejlődik az irodája, már sok kolléga, gyakornok, láthatóan fut a biznisz. Tudom, nagyon sokat segítettem neki, hogy minden gördülékenyen menjen, nomeg azzal is, hogy lelki hátteret biztosítottam neki.

És most érik be a gyümölcse, amikor már nem vagyok vele. És hiányzik, és fáj, és bosszant, hogy nem vagyok vele.

Nem vagyok normális!!!!!!!!!!

Már megint az a fontos, hogy mit mondanak mások. Szépek voltunk együtt, mindketten okos(nak tűnő) fiatalok, kifelé minden gyönyörű. Csak éppen öt évig soha, SOHA nem kaptam egy szál virágot, nem kérdezte meg, hogy vagyok, miért sírok, nem bújt, nem figyelt, hazaérkezéskor fontosabb volt az öltönye eltétele a gardróbba, mint egy üdvözlőpuszi. Szeretetet sem sokat kaptam, intimebb dolgokat meg inkább hagyjuk, mert a listámon legvégen kullog.

És mégis, mégis előjön, hogy de jó lenne vele.

Azt nem tudom, hogy mi lenne jó... :-(((((

Egy éve nem is láttam. Nem beszéltünk. Nem cseréltük vissza a kulcsokat, a cuccainkat.

Félek vele találkozni. Pedig soha nem voltam szerelmes belé. Több férfival csaltam meg, mint amennyivel előtte összesen voltam. Utáltam vele lenni, és nagyon boldogtalan voltam. Mindenféle pszichés bajokkal, étkezési zavarokkal. Egy fél év kellett hogy rendbejöjjek.

Nem értem magamat.

 

komment

2006.06.09. 10:16 :: Tobber

Hurrá!! Most már láttam mindkét férfit, akikért a Papírkutyák rajonganak!! (Megjegyzem, egyiknek SEM a fix pasijáról van szó!!) :-D A svédet méghozzá élőben... :-)

 

komment

2006.06.09. 09:41 :: Tobber

Ha valakit érdekel a legendás Dömper fotója, a koriközpont weboldalán ott van a fotón. Nem kérdéses, hogy melyikük az, nem? :-D

 

komment

2006.06.09. 09:24 :: Tobber

Na ja, ha az ember lánya bizniszvumen lesz, az ember lányának szülei meg mániákusan járják a világot, akkor evidens, hogy hol lesz a következő családi találka: a reptéren!!!!! :-) És ez nem vicc, egy óra eltéréssel érünk haza, úgyhogy tényleg kint találkozom velük Ferihegyen. :-)))

Bé, unatkozol, olvasol?? Mert akkor írunk ám neked!!!

:-)))

 

komment

2006.06.09. 08:46 :: Tobber

Tegnap Béká megszerezte a lakáskulcsomat, majd bebizonyította, hogy milyen helyes vicceket talál ki mások kárára... :-DD Voltam rutinvizsgálaton, majd kávéztunk (azaz batárnagy tejszínhabos cukorbombákat nyomtunk magunkba), majd mivel ugye NEKEM kell egy táska (hátizsák, korisruháknak, mert 2 pulcsi-farmert már csak nem hordok magamon nyáron), ezért NEKI vettünk egyet. Volt még éjjel két órás telefonálgatás Kékszeművel (aki szentül hiszi, hogy hiperaktív vagyok, hogy végigvonulok koricuccal a városon úgy, hogy nem is megyek korizni), akiről hangsúlyozom, hogy nem azonos azzal, aki tegnap késő este Békával volt! :-))))

Aztán még egyik finnünk fulladt bele a magyar értelembe, úgyhogy telefonon erősen lehordva a szállodája személyzetét ezt a problémát is sínre tettük.

Az idei divat nekem kedvez, nagyon jó cuccokat lehet találni néhány boltban!!!!!! Ja, kéne egy kosztüm, mert asszem az ősszel vettet is kifogytam. Jövő vasárnap repülök!!!

 

komment

2006.06.08. 15:14 :: Tobber

Miután örömmel magamhoz fogadok valakit szombattól (hihi, utána napi fél blogbejegyzés elég lesz) ;-))), ezért holnapra tervezem be Varratottingest, aki legvonzóbb tulajdonsága a határozottság és önbizalom. Igen. Imádom a határozottságot (naná, mert magam is), akinél ha rákérdezek, hogy tervez-e reggelig maradni, akkor gondolkodás és bizonytalanság nélkül álomszép hangon igen a válasz. EZT SZERETJÜK, PASIK!!!!!!! :-))))

Azért lehet hozzá szép szürke szemetek, magas, arányos testalkatotok, isteni varratottingetek és gyönyörű hangotok... :-D

Csak ne legyetek olyan megbízhatatlanok, mint ez az alak, akivel min. emiatt sosem lesz több...

 

komment

2006.06.08. 14:41 :: Tobber

Szomszédnőci (41 éves, egyedülálló, okos csajszi) írja: "egyszerűen nem értem a pasikat és szerintem ha újraszületnék akkor sem érteném meg őket" Igen, Szomit nem értjük. Okos pasi, imádják a nők, ő meg együtt van egy szürke, mélyunalmas nővel, akivel 8 éve nem költözött még össze, és csalja... Igen, valszeg így kényelmes. Nomeg kishitűség. Lásd Lánylelkű... Ja igen, jövő héten akar találkozni. Ja, a lenti ÖCs az meg Öregcsávó rövidítése, ha emlékszik még valaki az őszi kalandjaimra... :-))

 

komment

2006.06.08. 14:12 :: Tobber

Ma van a feladások napja. Elvesztettem a fonalat, hogy hol tartok a munkámban. Pedig az egyik blogírószünetemet már elcseréltem magamban cigiszünetre. Most kinyomtatok pár fontosat, kiülök a kertbe 10 percre, rágyújtok, ott elolvasom és aztán még csendben röhögök, hogy Varratottingesről (vagy névrokonjáról) miket tudtam meg... :-)))

A kertben megtaláltok.

 

komment

2006.06.08. 13:59 :: Tobber

Hát jó. Kicsit sok dologra figyelek, ezért a szétszórtság. De tényleg!! Ma pl. örömmel emlékeztem, hogy vettem mentolos rágót és van cukorkám is, bátran rendeltem jóóó hagymásat. Megettem, majd kapcsolok, hogy a koris cuccom van nálam, nem a retikülöm. Szal most kávészemet rágcsálok. Nem hat. :-) Tüzi este imádni fog!! :-)))))

 

komment

süti beállítások módosítása