HTML

2006.01.15. 20:28 :: Tobber

Jaj, meg elmélkedtem arról, hogy miért vagyok vad. És arra jutottam, hogy az ok tökminegy, az a baj, hogy változtatni nem lehet rajta hosszútávon. Ide nekem egy kamikázét!!!! :-) Bár Doki ismer évek óta, tudja mit vállal be, amíg meg szeretve vagyok, nem harapok, hanem levezetem másutt...

Bátor férfi.

Én is bátor vagyok. Igen.

 

komment

2006.01.15. 20:21 :: Tobber

Két héten belül a harmadik embertől utalás, hogy mennyit fogytam lábból (nagyon jót tesz az alkatomnak, hogy október óta ennyit fogytam combból?? Ez milyen mondat??), köszönöm korcsolya!!! 3 kg az Első Cél, ami most a másnapos lángossal kicsit távolodik...

Doki kifejtette, hogy a férfias nők, mint én (hö. pamelaanderzon irigykedve nézne, amig le nem műttetem) szal hogy bajusz (mármint persze szedem), meg pihés arc (mármint persze szőkíttetem), meg zsírosabb bőr (mármint persze  értitek) szal hogy u.ez az okozója sokszor a fehérmájúságnak. Meg van magyarázva orvosilag, tessék.

A májam meg egyébként is gyanús. Lehet, hogy nincs is, és nálam a cuccot a memóriaközpont dolgozza fel, ezért az károsodik...

 

komment

2006.01.15. 20:10 :: Tobber

A Tökéletes Hétvége?? Hm, közel jár hozzá...

Szombat délelőtt korcsolya ezerrel. Szülőknek produkálás, oktatósrác (edemszendler, csak szépben) megfűzése, hogy hétfő képezzen ki minket 1-2 trükkre, ami csak elméletben megy, gyakorlatban valahol elakad. Szülők értemjövése (és bées elméletbeni összehozása kedvenc unokatesómmal!), lángosebéd, majd gyors rohanás, közben Szomival 20 perc telefon, miben kiderül, hogy durvább műtétje volt pénteken és nem tud ülni, ami kicsit megakadályozza a színházban tartózkodásban. Meg hogy igazán szimpatikusnak tart, ez nem tom, honnan jött. (Szal a keddi Kulcsra van egy jegyem, különben anyuval megyek!!!) Szombat estét nem részletezem, mindegy, de szuperul sikerült (sok-sok vilmoskörtével, és végig tiszta aggyal, nulla másnaposság. Komolyan félek, hogy hozzászoktam). (Jaaa, miért utazol el????)

Vasárnap reggel korcsolya a régi kollégákkal, akik vadállat tempóval koriznak juhéééé, éééés hogy fokozzuk a halmot, ott is összefutottunk egy régi kollégával, akit a frissebb régikollégák nem is ismertek már... Fél órára tehermentesítettük a srácot és mi koriztunk a feleségével, hogy kidühöngje magát, majd ő rájött, hogy rajongva bámulom a koritudását (neeeem, ő igazán a haver kategória, meg nős, meg imádjuk, de mint egy öccsöt) (gyorskoriversenyző volt valaha), szal mindenféle kunsztokra tanítgatott órákig, én meg lelkesen utánoztam. Hihi, tehetségesnek tart...

Azóta volt három óra telefonálásunk Dokival (meg reggel még három rövidebb), és igazán-igazán szépeket mond...

Holnap munka. Félek, hogy valamit elcsesztem, szal persze para, hogy kiteszik a szűrömet... Meg nincs időm ezt a policy-t készíteni basszus. (Tudom, nem kéne blogot írni. De aközben mindig elvagyok egy telefonbeszélgetésben, valami rutin elitézésében...) Az meg szilárd elhatározásom, hogy munkaidőn túl én már nem fogok dolgozni!!!! Pont.

Igen. Miután vért izzadtunk, hogy a hétvégi vadászat szuper legyen a külföldi repivendégeknek, és baromisok fegyver-, vadászati, stb. engedély megvolt, valami idióta csütörtökön lelőtte a társát a Cserhátban egy vadászaton, És pont, mikor pénteken hátradőltem fél hétkor az egyik híradót megnézni, akkor szállt le az utsó finn, szóval abban a percben bemondták, hogy a vizsgálat végéig péntektől tilos a vadászat Nógrádban, máshol is csak külön engedéllyel, basszus!!! Mikor már itt van MINDENKI!!!

Nem tudom, mit csináltak az erdőben 2,5 napot így... :-((((

De a hétvége fantasztikus volt!!! :-)

 

komment

2006.01.13. 16:58 :: Tobber

Kori holnap szokásos tímmel, kori vasárnap exkollégákkal, kori hétfőn szokásos tímmel, igazán kedden kéne menni az új kollégáimmal is... Ha viszont Szomi megvetésének okán nem akarna velem jönni színházba, akkor mehetne Bizonytalankával (ha megvan még) és akkor mindenkinek jó lenne. Csak a Kulcsot nem látnám, meg Vajdait...

(Ma is szerváltam a neten két előadásra is jegyet, juhé!!!!)

Ki látott már ilyet email végén:

Kelt Budapesten, 2006.01.13.

 

:-)

 

komment

2006.01.13. 15:49 :: Tobber

http://index.hu/politika/belfold/brekekex/

(Ui: -Hi, tudod a kedden érkező finnek nevét?

- Aha, Jussi és Jussi.

-Hmm.)

 

komment

2006.01.13. 15:15 :: Tobber

Felvidító néhány krisnás üdvözlés mint jelszó néhány feleslegesen levédett fájlon... :-)

 

komment

2006.01.13. 14:51 :: Tobber

Molnár Csaba again.

Bár kísérteties a hasonlóság Ales leírása és közte (Jesszus, minden egyes szavam ráillik!!) mégsem MCs Ales. Mármint hogy ő is ales persze... Ja nem, csak volt.

 

komment

2006.01.13. 14:35 :: Tobber

Isteni. Akkor írok blogot, amikor valakivel telefonálok. Mármint nem komoly ügyféllel, hanem egy csomó beszélhetnékazügyvezetővel-újmonitorsprétárulunk típusú. Én végighallgatom, lerázom, blog megírva. Slussz.

 

komment

2006.01.13. 13:54 :: Tobber

Éljeeeen! Sikerült megszerveznem új kollégákkal egy monstre korizást keddre, mikorra is nekem színházjegyem van Szomival!!!! :-)) Hurrá.

Na majd legközelebb, addig csak gyakoroljanak, hehe.

Viszont vasárnap is a jégen leszek, a VOLT kollégáimmal.

Jesz.

Ales? No. Or...

 

komment

2006.01.13. 13:49 :: Tobber

Tegnaptól új lakóm van, Ludvignak hívják és rénszarvas kötött sapkával. Tessék irigykedni.

Mellesleg a nehézsúlyú ötvenes cuki főfinn asztalán is van két édes plüssszarvas, bár izé asszem éppen kekc közben vannak. Vagy csak leborultak. Főfinn szereti az állatokat, most megy lőni párat... :-//

 

komment

2006.01.13. 13:40 :: Tobber

Vazzeg Ales, baromi meggyőzően tudsz rábeszélni dolgokra...

Ne tedd. Nem. Nem. Nem. Nem érek rá holnap este. De 11-ig ráérek a francba. Nem, fáradt leszek a kori (meg családi ebéd) miatt. De ez sem igaz, azok nem fárasztanak ki.

Basszus, basszus, rohadt vérem, májad, fszom tudja... Nem, azom nincsen...

Mostantól lehet fogadásokat kötni: Tobber lelke, hímes romantikus vonulata bontakozik ki és egy bizonytalan (ma éppen rideg) távkapcsolat felé nyit avagy hozza régi bevált önmagát??

Én nem fogadnék. Utálom az egészet!!! Mármint magamban...

 

komment

2006.01.13. 12:26 :: Tobber

De legalább a finn csomagja megvan. Nem is robbantották volna fel állítólag!

:-/

 

komment

2006.01.13. 12:19 :: Tobber

Gyomorideg ezerrel. :-(

 

komment

2006.01.13. 11:56 :: Tobber

Huh, finnünk közben az érkezési csarnokban hagyta a pakkját, most rohangálunk utána, de nincsen meg...

Közben Dokira csörögtem, hogy jó-e neki egy színház időpont, tök rideg volt...

No, ilyenkor keseredek neki, de igazán. Persze, egész éjjel ügyelet, meg van biztos ezer oka rá, de nem akarom mentegetni, bakki. Szarul esett.

 

komment

2006.01.13. 10:54 :: Tobber

Juj, de csinik a kollégák a vadászzakóikban!!

 

komment

süti beállítások módosítása