HTML

2006.03.12. 21:34 :: Tobber

Szeretem az autókat. Imádom, ha hozzáértő pasik kocsikról beszélgetnek órákat. Mégsem értem, hogy miért nézik az emberek a formaegyet. MIÉRT???? Akkor inkább rali. Vagy motor. De F-I??? Mennyi ideje van embereknek!! :-)

 

komment

2006.03.12. 21:23 :: Tobber

Vermer és braun a szólásszabiban. Ha valaki épp nézné. Én inkább fél szemmel Friendset...

MINEK latolgatnak, hogy ki fog nyerni?? Maga a latolgatás nyilvánosságra hozása is befolyásolja a döntést. Jó, a leggyengébb tárgyam volt a statisztika, úgyhogy kssolok... :-D

 

komment

2006.03.12. 19:46 :: Tobber

Egy éve egyik gyönyörűséges egyetemista srácunk négy cd-nyi zenét töltött le nekem kedvességből (megjegyzem, IMÁDOM az ilyen ajándékokat!!! ;-))) ) többek között egyik ismert fankiegyütteséét. És a végére került egy dal, ami abszolút nem az ő stílusuk volt, jó kis gitáros rokkszám. Arra gondoltam akkor, hogy a srác amatőregyüttesének egy jólsikerült dala és viccből tette a végére. És most egyik tévériport alatt ez a szám ment. Ajaj, akkor vagy híresek lettek a skacok, vagy tényleg a fankiegyüttes félrelépése...

 

komment

2006.03.12. 19:35 :: Tobber

Mobilomba hadaró hang: - Szia. - Szia, itt Tobber. -Jaj szia Tobbikám, nem téged akartalak hívni, hanem egyik nagynénédet. Sürgős, úgyhogy majd beszélünk. Ja igen, azért jól vagy, ugye?? -Persze, és te? Visszahívjalak?? - Jaj, most ilyesmire nincsen időm, te azért jól  vagy, ez a lényeg. - Azért két szót, te jól vagy? - Hát, tudod, hogy lehet az ember 88 évesen. - No jól van, akkor majd hívlak, puszi! - Puszi Tobberkém.

Nagyi volt. 88 éves volt hatodikán. Kicsit pörög az öreglány!! :-D Anyám is ilyen vitális, remélem, én is öröklöm!!! :-)))))))

Rettegj, leendő férjem!!! :-)

 

komment

2006.03.12. 19:20 :: Tobber

Kifogástalan neveltetésem tényleg leblokkol, ha valaki táskájába, tárcájába vagy mobiljába kell nyúlnom. A hátamon végigfut a hideg, és kb. úgy érzem magam, mintha meg kéne az illetőt műtenem. Nem, gyűlölök más cuccaiba nyúlni, még ha felhatalmazást kaptam is rá, még ha ott is van az illető. :-) (mondjuk arra nyilván Bé is rájött, hogy telefonálásakor épp zavart. :-D Pedig nem sok embernek veszem fel este...)

Gyanítom, hogy EZÉRT nincsen nekem még férjem. Mert nem nyomozgatok a párom után sem, mert hagyom, hogy kószáljon, ha olyanja van, és tisztelem a magánügyeit. Szerintem a leggerinctelenebb nő az, aki turkál a párja telefonjában.

Persze idióta vagyok, mert azt láthatóan egy férfi sem értékeli ha egy nő tisztességes, hisz együttjárásra igazán tetsző pasi mostanában nem jelentkezik. :-((((((

Ja de, a kezemet megkéri Doki (el tudtok képzelni, amint üresagyú macaként a medence mellett reszelgetem a körmömet és végleg elbutulok a kisváros nagykakasa mellett??), vagy El ismételten hangsúlyozza, hogy együtt akar járni velem és heti hat nap velem lenni (ezt meg én nem tudom most elképzelni, hogy heti hat napot. Kezdek hozzászokni az egyedüléléshez, hiába no, olyat eddig sosem műveltem).

(Na jó, ez nem igaz, igazán vágyom rá, hogy valakivel együtt ébredjek és reggelit készítsek neki, hogy megkérdezzem, hogy aludt, hogy meghallgassam, milyen lesz a napja...) :-( Menthetetlenül társfüggő lennék????

Nem. De hadd válasszak én!!! :-)

Ja, a hétvége szuper volt, de valamit SOS csinálni kell, mert hetedik napja nem sportolok, és a hiányzó endorfint/szerotonint/adrenalint mérhetetlen kajálással próbálom pótolni!!!!! :-((((( Tudom, hogy Ja felszisszen, meg még páran közületek, gyorsan megpróbálok módosítani a kajálásomon, mert megint gáz lesz. (Most 6 000 Ft-ot hagytam csak kajára az intersparban.) :-(

SPORTOT IDE!!!

VAGY EGY SZENVEDÉLYES, ÉDES PASIT!!! :-)))) Olyan kevés igényem van!! Okos legyen, szenvedélyes és kedveljen. Ennyi. Lenne ilyen?? :-(

 

komment

2006.03.10. 14:59 :: Tobber

Egyik havernőnk feltett egy tavaly júliusi képet rólunk. Bammeg, azon 89 kg vagyok. Ijesztő!! :-) De hálistennek a többeik is!! :-D

Nem, nem fogom mutogatni. Tessék élőben megnézni, akit érdeklek!!! :-)))

Az élet szép! Le az ellaposodott kapcsolatokkal, ennél egy gyengéd szerető is többet nyújt!!! :-)))

 

komment

2006.03.10. 11:42 :: Tobber

És akkor a beígért Thorpe fotók (megj. a világ egyik legjobb úszója, csak most épp beteg):

Nem, nem vagyok megszállott!! :-))) Jesszus, a balfelsőn pont olyan teste van, mint Pasinak van. Öh. Akkor ő is hajnali ötkor kel, zörög a műzlivel hogy aztán elmenjen pár órát futni vagy úszni??? :-((((

 

komment

2006.03.10. 10:32 :: Tobber

 

komment

2006.03.10. 09:53 :: Tobber

Petőfinek maszkírozott Kovács eszdéesz Pistike, növekvő rosszabbulélünk-számok és reggeli antifasiszta volt-e Ságváriendre vagy Bajcsyzsilinszky mondjon le vita után várhatunk-e még valamit a kampánytól?? :-)

Utoljára Ságváriról vitát kb. 1992-ben hallottam, amikor visszaváltoztatták az ELTE gyakorlógimi nevét Trefortra. (Ja, oda jártam.)

Komoly felüdülés olyanokkal politikáról vitázni, akik elfogadják, hogy másoknak mások a nézeteik. Főleg ha ezt egy hangulatos óbudai vendéglőben, isteni velőscsontoshúsleves és harcsapaprikástúróscsuszával vacsora közben folytatják... Vááá...

Jó napjaim vannak. :-)

 

komment

2006.03.09. 13:46 :: Tobber

Hihi, intézgetek néha repülőjegyfogalást (persze sosem magamnak) és most látom, hogy az édespofa ügyintézőnk (ötvenes nő, neki is jobbulást!) hónapok óta a hivatalos visszaigazolások végére ilyeneket irogat, hogy hurrá, olcsóbb lett, meg hogy na milyen vagyok, hogy elintéztem, meg hogy ezt übereld... :-D :-D Én meg ezeket lazán forwardoltam mindenkinek! :-DDDD

Itt reggel óta ömlik a hó!!!!! IGEEEEN!!!! :-)))) A cégnél elterjesztettem, hogy ezt én rendeltem, úgyhogy most jönnek hozzám, hogy vonjam vissza!! :-)))

Szép az élet. Juhéééé!!!!

(No igen, ilyen vidám az, akinek ilyen istenien sikerül az estéje!!!!! :-))))))) Ilyen estét mindenkinek!! És én is kérek még, ha lehet...) ;-)

 

komment

2006.03.09. 13:34 :: Tobber

Lakás kiadva...

Anyu szerint egy szexi, két méter magas grafikuspasi vette ki. Anyu választotta ki a bérlőt. És havonta, kesben akarja tőle szedni a bért!

No, anyu, te is megéred a pénzedet!!!! :-DD

 

komment

2006.03.09. 12:01 :: Tobber

Tegnap a Moszkván horváthselyemfiúcsaba, a kétker polgármestere személyesen osztogatta a nőknek a vörös szegfűt már reggel is, meg fél hat felé még mindig. A hajzseléje és bőrdzsekije versenyt csillogtak egymással.

Délutánra odaért a fidesz mozgóstandja is, hogy tőle, meg a tűzoltódzsekis fibiszesektől kb. 5 méterre parkoljanak, és megdöbbentő módon még valami aláírást is gyűjtögettek. Lemaradtam. Most éppen mire is??? Ha már hozzájuk sem merek odamenni, akkor azt pláne nem tudtam meg, hogy a batárnagy magyar zászlóval körbevett asztalon az örsön milyen igét hírdettek, mert egy csomó bakancsos-kopasz alak álldogált ott.

Még a végén túl barna vagyok hozzájuk.

Jesszus!! EZÉRT kopaszok a neonáciknaknemhívjukmagunkatdeazokvagyunk pasik???? Hogy ne látszódjon, hogy mégis fekete a hajuk??? :-)

Szerintem igenis izgalmas a kampány. Izgatottan várom Dajcsfűr legújabb felfedezésének eredményét (az aprók medencéjéről), amihez úgy látszik, Tomit nem találták elég értelmesnek, hogy előadja, ezért szíjgyártó mondta el reggel. Azért az új generációs politikusok között több az értelmes. Cuslág? Jó, visszavontam.

Ja, itt esik a hó.

 

komment

2006.03.09. 11:38 :: Tobber

Szeretem a szerénységet profin előadó pasikat, amikor közben nagyon vonzóak... :-)

 

komment

2006.03.09. 09:43 :: Tobber

...a tökéletes este.

Munka után hazaérve gyors zuhany, néhány mécses, izgatott várakozás.

Férfi megjelenik az ajtóban az ízlésemnek tökéletesen megfelelő 5 szál összefogott, gyönyörű rózsával. A férfi jólnevelt, a virágot még a lépcsőházban kiveszi a papírjából.

A nő nagyon örül és jóérzéssel veszi tudomásul, hogy vannak még Férfiak. Tetszik neki ez a megtisztelő figyelmesség.

A férfi kedves, vonzó, nagyon figyelmes és nagyon jól tetteti, hogy neki is elviselhető az este. Egész este bódultan mosolyogva gondoltam vissza mindenre...

Remélem, egy ehhez hasonló estét mihamarabb újra átélhetek vele...

 

komment

2006.03.08. 16:01 :: Tobber

...meg babát terveznek... Tényleg nem vagyok irigy. Csak félek, fogok én valaha babát tervezni?? :-(

Pedig jószívvel adok neki tanácsokat, tök sok mindent átbeszélünk, meg nem utolsó, hogy nyolc barátot hív meg, és ebből én vagyok az egyik...

Láttatok még egy olyan nőt, aki imádja a mostani szeleburdi életét, hülyét kapna az együttéléstől (köszi a megutálást ger, dris és Pasi!!!), mégis gyereket akar, pedig az a mostani feladását jelentené??? :-)

Jól van na. Úgysincs fix párom.

Most beszélgettünk pár órát 26 éves másodunokatesómmal, és már ő is férjnél, meg gyerkőcöt terveznek... :-)

Ez jóóóó!!!!! :-)

 

komment

süti beállítások módosítása