HTML

2006.07.23. 21:58 :: Tobber

Nohát, fejemhez sem sűrűn kapok. Már megint abban gondolkoztam, hogy olyan pasit keresek, akinek én megfelelek. Nos, a lentinek nagyon is megfeleltem eddig. Tetszett neki a külsőm, a belsőm, sőt felvetette, hogy neki nincsenek kétségei, hogy mi lehet ebből...

És most jön a homlokraütés. Arra egy percig nem gondoltam, hogy azért ne legyek vele, mert nekem ő nem felel meg!!! Lásd a héten pár kétségemet, diszkrét célzása a hiperaktivitásomra (pedig nem is akartam sokat!!!), meg írtam is valahol, hogy ő haver lesz bizony, és nekem ez kevés volt figyelmességben... Nem vagyok egy elkényeztetett liba, Pasi mellett öt évig lelki ridegtartásban éltem, soha egy kanyi virág vagy volt, hogy napokig bőgtem egy ismerős halálán, és egyszer SEM kérdezett rá, miért sírok. :-( Szóval Majdcsakkapnicket-től sem vártam sokat, de hogy az első randikon is... Á nem tudom, hisz ő mondott néha kedveseket.. De csak 1-2-t. Nem tudom.

Na jó, de úgy örül a kövérlány, amikor végre kell valakinek. Csapda. Nem esünk bele. Különben is Meg hazatért, majd megvigasztal. Nem mellesleg holnap és csütörtökön Pincsivel vagyok, a hét vége felé meg Ujival tervezünk hosszabbat... :-)

-----------

De tényleg sértő voltam? Vagy tényleg vamp vagyok????

:-(((

 

komment

süti beállítások módosítása