HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.12.17. 23:19 :: Tobber

Kamermayer Károly tér-Gerlóczy utca.

:-)

 

komment

2005.12.17. 23:07 :: Tobber

Az az élmény, hogy kocsisszerelmemgergő az asztalunknál beszél, főz, előad, mesél, sztorizik, fanyarhumorol kábé nyolcunknak, vagy az, hogy láthatjuk a ledarálnak összes szereplőjét rendezőstül kiözönleni a színházból, vagy az, hogy feketeernőt halkan követjük a kamrától kb. a deákig (miközben érdeklődve megnéz egy streccsboxeros dombizétény-plakátot, kétséget sem hagyva afelől, hogy őt mi érdekli...), az az élmény mind semmi ahhoz képest, hogy csákányieszter húsz percet ott ült az asztalunknál és egy törkölypálinka fölött csak kettőnknek mesélt színházról, szerepekről, utazásokról, álmairól, szerényen, érdeklődve, gátlásokkal, nyitottan, bájosan és kislányosan...

Nagyon szép este volt...

 

komment

2005.12.17. 13:32 :: Tobber

Ma fél éve dobott ki Pasi öt év után. Utána pár héttel lett volna az öt éves évfordulónk...

Összegeznem kéne??

Hát igen, már épp elfelejtettem mellette, hogy van olyan kapcsolat, ahol nem akarom mindenféle indokokkal elsinkófálni a felmerülő erotikus kéréseket. Rájöttem, hogy vannak férfiak, akik még egy könnyed kapcsolatban is milliószor többet figyelnek rám és a kéréseimre. Rájöttem, hogy van férfi, aki hajlandó lemondani kötelezettségeit, programjait, hogyha helyette velem lehet...

Volt Vé. Friss, vidám, visszahozta rég eltűnt életkedvemet, és bebizonyította, hogy a hiba nem az én készülékemben volt. De nem illettünk össze. :-)

Volt ÖCs. Könnyű, kötelezettség nélküli viszony 3,5 hónapig. Aztán többet akart, vagy nem is tudom, de végetvetettem.

Volt még Újjelölt, de ő hamarabb közel akart kerülni lelkileg, mint valaha igényem lenne, lezártam. (Azóta is érzelgősen irogat.)

Volt Bomb. Erősen kiegyensúlyozatlan, utálom, ha valaki belemászik a magánéletembe, és féltékeny. Jó tudom, alacsony pasi volt. Lezártam egy jó kiabálással.

Volt Ales. A klasszikus 1-2-3 éjszakás kaland, pont ennyi kellett tőle.

Van El. Most még van. Szellemi szárnyalások, sokórás filozófálgatások, önbizalomerősítés, nem utolsó sorban egy esztétikai élmény! :-))

Ennyi. Számot vetettem. Nomeg azóta új lakásban élek, új munkám lesz egy hét múlva és 15 kg-mal vagyok kevesebb.

Szerintem kafa, nem??

 

komment

2005.12.16. 23:00 :: Tobber

És láttam ma egy nőt. Köszönt is, meg mosolygott. Én is, mert tudom, hogy ismerem. A hangját is, tehát már szólt valaha hozzám. És ha jól rémlik, a nevemet is tudja. Nem álltunk le beszélgetni, mert épp telefonáltam (El-lel, w.a.s.). De TUDOM, hogy ismerem, és gyűlölöm a memóriámat, mert egyáltalán nem tudom belőni, hogy kicsoda!!!!! Ezt rendszerint eljátszom, rosszabb esetben beszélgetni is kell velük úgy, hogy lövésem sincs róluk!!!!!

(A legélesebb az volt, amikor hosszasan csacsogtam egy táncházban valakivel, hogy hogy vannak a szülei, meg minden, aztán a végén kinyögtem, hogy figyu te még mindig nem ugrasz be!! őőőő, az egyik két éve nem látott rokonom volt.)

De ő nem rokon. Nem szomszéd. Nem is volt. Nem volt kolléga, vagy ügyfél. Többet láttam farmerban, mint kiöltözve. Nem boltos. Nem konditerem. Nem orvos. Nem barát-haver-fodrász-szépész... Lövésem sincs!!!!!!

 

komment

2005.12.16. 22:23 :: Tobber

Dehogy ennyi!!!

Fontolgatom El kidobását. Már megfogalmaztam harmincfélén, leírtam-töröltem pár verziót, de inkább nagybeszélek vele vasárnap, aztán kisül, ami kisül.

Unom. Komoly kapcsolatnál is hülyét kapok a sokáignézlekmertkedvellek nézéstől, és ő nagyon, NAGYON távol áll attól, hogy valaha együttjárnék vele. Nem akarom, hogy belelovallja magát. Persze amíg nem teszi, maradhat.

(Ma háromszor hívott húsz percre. Ez is túlzás. Nem kell. Nem akarom.)

 

komment

2005.12.16. 21:20 :: Tobber

Még valami, a lost alatt a szélvihar valami izét mozgat a szagelszívómban, és váratlan pillanatokban kísérteties hangok jönnek hátulról.

És úgy ömlött az eső órákig, hogy a korimat az örsig cipeltem be, de képtelen voltam továbbmenni az élezőhöz.

Asszem most ennyi.

De nagyjából egészséges vagyok, bár az émelygés már másfél hete konstans. (Azaz néha erősebb.)

 

komment

2005.12.16. 21:17 :: Tobber

Ja eltűnt Buda sarában szal nem alszik itt, El közben nem rángatható, ikeakihordók 3-8 közötti ígéretüket pár perce teljesítették, reggel ömlő esőben és szélviharban nem megyünk korizni, masszőr beteg, angoltanáromnak el kellett utaznia, még valami??? Egy áramszünet esetleg??

 

komment

2005.12.16. 10:04 :: Tobber

Na jó, feleannyiért megcsinálják a belvárosban, inkább elugrom oda, és előadom, hogy hogyan szeretném az élemet. Nem vicces, hogy ilyen amatőr korisnak ekkora extraigényei vannak?? :-))) De ennél a tempónál ha főleg előre haladunk, nincs értelme az ívnek, csak feleslegesen instabillá tesz.. Bár jóval gyorsabb így, attól még a tömeg lassú, és én azt sem értem, hogy minek van valakinek 250 km/h-val menő béemvéje, ha 180-nál többel úgysem tud menni a többi autó miatt! :-)

 

komment

2005.12.16. 09:48 :: Tobber

Meg lehet kérni a koriélező bácsit, aki 30 éve naponta tucatszor ezt csinálja, hogy NE élezzen bele ívet?? Vissza merjek menni, hogy én nem így szeretem?? Hisz biztos ő tudja jobban, de így sokkal rosszabb korizni. Nem vagyok én hokis!!!

Vagy kérjem meg apu egyik esztergályosát-lakatosát??

 

komment

2005.12.16. 09:39 :: Tobber

Hö, csak egy kis nátha, ez holnapra elmúlik... :-)

 

komment

2005.12.15. 21:01 :: Tobber

Felirat a Chio chipsen: Ha nem mozogsz, könnyen súlyproblémáid lehetnek, és ezen hosszú távon nem segít semmilyen diéta. Ha rendszeresen mozogsz, bármit ropogtathatsz!

Most jövök a jégről, eleget mozogtam. És idegesítően lassúak a mai fiatalok, annyira csigák!!! Vagy mi vagyunk vadak??? De ha ma nem kapok tüdőgyulladást, akkor soha! Totál eláztunk, mert eső esett, ami ellen korizás közben nem nagyon véd a kapucni... (Sapkát NEM veszek fel!!)

Hazaérve extra adag cévitamin, három pohárka unikum, majd 20 perc forró habfürdő, most chips. Így már jobban vagyok, de még mindig vacogok!!!

Hülyék a korisok. Kb. senki nem hagyta abba a korizást, miután ennyire eleredt az eső!!! :-)))

 

komment

2005.12.15. 15:18 :: Tobber

DRUKK AZ ÉRINTETTNEK!!!!

komment

2005.12.15. 15:16 :: Tobber

:-D

Kiszel Tünde gyerekének Zámbó Jimmy az apja??????

Szép pár.

 

komment

2005.12.15. 15:07 :: Tobber

Láttátok tegnap az épületes vitát györgypéter-tótawé-váncsaistván között??? Vicces volt. Ezért érdemes fentmaradni későig a tévé előtt. (És gyöngyszőni. EGY sor készen van... EGY. A nyolcvanból.)

 

komment

2005.12.15. 15:00 :: Tobber

Kafa, van lém és együtt ebédeltem exkollégákkal. Mindjárt húzok korizni.

Hogyan lehet befolyásolni a tudatalattit??? Kicsit furák az erotikus álmaim. Tegnap gruppen volt négerrel, szerb kosarassal és még sokan mások, ma éjjel batizandrással erotikáltunk. Batizandrással??? Te jó ég, brrrrrr!!!!! El most szuggerálja belém, hogy ov-vel álmodjak... Hátha akkor valaki szépről fogok!!

:-)

 

komment

süti beállítások módosítása