HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ezo

2022.02.03. 17:16 :: Tobber

A nap, amikor a téged évekig bántalmazó fiatalkori élettársad életvezetési spirituális tanfolyamának hirdetése szembejön veled.

Azóta bántott mást, elhagyta a kisgyerekét és nem is érdekli, boldogtalan, élt világtól elzárva, majd újra keresi a helyét közösségben, drogozott, én azóta csak részegen (mármint ő) találkoztam vele. Anyáink jóban maradtak, onnan az infók. Egyszer összefutottam az anyjával, úgy kezdte, hogy Tobber, kiborulok, a fiam őrült, jaaa, te aztán tudod…

Egyetlen spiri haverunk csak a saját életét éli önmagát (számunkra) ijesztő boldogtalanságba hajszolva.

Anno egy álszent ezotanácsadó ismerősünk (közösségi oldalon = Boldog Család) férjét nem lehetett levakarni, miközben még szeretőt is tartott (amivel semmi gond nincs, ha nekik rendben van és nem ítél el beképzelten másokat, amire hajlamos volt). Most meg Szabó Péter járatta le magát a Partizánban.

Elképesztően bugyuta ember, kellett nekem végignézni... Megyek, keresek valami köldöknézős alterelőadást online. (Azokat tényleg szeretem.)

 

komment

Hurrá

2022.02.02. 15:53 :: Tobber

Nahátakkor a közvetlen kolléganőm, akivel hétfőn húsz percet maszk nélkül egyeztettünk (miután úgyis egymás mellett ülünk egész nap), írja, hogy a két hete taknyos gyereke mára produkált pozitív tesztet.

Tehát nagy eséllyel benne van, nagy eséllyel elkapom. Anyámékat hanyagolom az ominózus pár perces autóúton túl, januárban nyolc kollégám covidos, akikkel együtt szoktam enni, hát akkor hajrá zeneca-moderna.

Az igazgatómnál nem is kellett kilincselni, behívott, kaptam egy irtó érdekes és valszeg nagy kihívás feladatot olyan mentorral, akivel ezer éve szívesen dolgozom együtt. És kaptam dicséreteket a sosemdicsérő főnökömtől, aki szerint önálló, kontrollálás nélkül minden feladatát jól ellátó embert kerestek, hát, elég sok gyengeségem van, de tényleg nem kell kontrollálni.

Aztán felhívott a mentor, hogy mennyire nagyon örült, hogy az én nevemet mondta a főnököm, mert ilyen embert képzelt a feladatra, mint én, aki jó értelemben agilis, nyüzsög, mert mozgatni kell a szálakat, nem mellesleg jó kapcsolatban vagyok a cégcsoport vezetőivel, kulcsembereivel. Nagyon lelkes volt, szívmelengető.

15 év alatt nem kaptam ennyi visszajelzést. :D

Ennek ellentmond, hogy mostantól mindenki minden pisilését is ellenőrzik, nem a személyemnek szól, de ettől még abszurd. De legalábbis kontraproduktív és a tízmilliókat, amiket munkatársi elégedettségre költenek, egy pillanat alatt lenullázta.

A szorongásom jobb azért, a felfázásom nem, Kócost lemondtam múlt hétvégére, nappal feküdtem, éjjel a mosdóban ültem.

Hétfőn végre online kvízeztünk, másnapra cimbi is pozitív, és akkor lassan tesztelek, hogy lesz-e programom és párkapcsolatom mostanában.

Öt hét múlva hat nap vidéki csajos pihi, aztán lesz még cimbis nagybuli négy hét múlva, meg kollégás két nap tréning valami szép helyen áprilisban, Bé könnyen meggyőzhető egy májusi útról, aztán már itt is a nyár, csak a covidnak lenne vége!

Reggel még havat söpörtem a kocsiról...

 

komment

süti beállítások módosítása