HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Örömködés

2020.08.20. 12:40 :: Tobber

Na jó, örömködöm is.

Tegnap Kócos elvitt a sportcimborái divatos bárjába valami elegánsabb eseményre.

Értemjött, körbeugrált, istenit ettünk (i love disznóhús, csak bizarr a zsidónegyed közepén, és még azt a mikvét sem találtam meg, amire határozottan emlékeztem, hogy ott van), aztán ölelkezve sétáltunk a hűs nyári estében és sztoriztam a kilencvenes évek lepukkant belvárosáról neki*, ahhoz képest a bulinegyed most csoda csillogás.

Kócos is aranyos volt, a haverjai is kedvesen fogadtak, de hagytak minket romantikázni is, én meg nem tudtam eldönteni, csinos voltam-e, de Kócos láthatóan gizdult velem, szóval talán mégis...

Rég voltam nem cimbi emberek közt, na. :D

*Az életben nem gondoltam volna, hogy amit 1990-ben tinifejjel undorítónak, lepukkantnak és mocskosnak láttam, azt harminc évvel később nosztalgiával fogom mesélni egy akkor még meg sem született pasikának. Rém fura.

komment

Nyíg

2020.08.20. 12:21 :: Tobber

A kocsiszervíz így, hogy kábé semmi baja a kocsinak, 110 ezer forint lett végül.

Az endós beszereztet velem vagy 15 féle vitamint, krémet netről (nem mlm, csak a patikában alacsonyabb hatóanyatartalmúak vannak), újabb 25 000.

Meg az inzulingyógyszert.

Meg egy engedélyeztetett, de kísérleti injekciót, amit magamnak fogok hetente adagolni.

Így, hogy kábé semmi bajom.

Szóval a patikában tegnap 83 000 forintot hagytam. Őőőő.

Elmegyek dietetikushoz, mert az ilyenterű tudásom 10-15-20 éves, hátha van valami új kutatás, trend, már csak tartani kéne, az 25 000.

Megrendeltük a burkolatot a teraszra. Nem olcsót választottunk. Mindegy, én a nappaliból, hálóból is azt nézem a földig érő ablakokon át, legyen pofás. Klíma leszerelve, a burkolómesterek egy hete csúsznak és életjelet sem adnak, hogy holnap leszerelnék az elválasztófalat, ahogyan ígérték, ez sem jó jel. 9-én már jönne a klímás meg a cicahálós visszaszerelni. Újabb huszasok repkednek ide-oda.

A fogorvosomnak a híd még kb. 100 000 forint.

A cirkómnak sincs már sok ideje hátra, az 6-800 000 körül lesz kéménybélelésestül majd.

Plusz autócsere, meg cickógenerál 1-2 éven belül.

Ennyire jól azért nem keresek!!!!!!!

Kiélem a SzÉP-kártyámat (amit überg.ciségnek tartok, mert iszonyat meg van adóztatva, mégsem tudom bármire elkölteni), abból nyaralunk Kócossal három napot, meg elég lesz pár Don Pepére...

komment

süti beállítások módosítása