HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Agyalgatok

2020.08.16. 18:58 :: Tobber

Amikor azt vallja egy ismerős nő, hogy évek óta nem volt józanul orgazmusa. És ugye nem illik azt mondani, hogy hagyja ott a pasit, talál figyelmesebbet, tehetségesebbet, jobbat.

Oké, elismerem, ritka a tehetséges, de van, vagy alakítható legalább...

Amikor azért válik egy ismerős nő kisgyerekekkel, mert semmi újítást nem fogad be a férje, ő meg nem akar béna testiséggel élni tovább, akkor jön a késői hidegzuhany, talán figyelni kellett volna a kívánságaira.

Amikor elváló kolléganő hárpiából tündéri nőci lesz, évek alatt kivirágzott már nem né-ként.

Valami nem stimmel a férfiak, és eséllyel a nők szexualitása körül, és úgy tűnik, nem merjük bátran megfogalmazni a vágyainkat. Egyetlen ember sem köteles bennmaradni egy kapcsolatban, ha xar neki a keksz minősége, mennyisége. Már amelyik még csinálja... Meggyőződésem, hogy boldogabb lenne a világ, ha mindenkinek stimmelnének a dolgai az ágyban fürdőben, öltözőben, gruppenpartin.

És mindez a szivárványos zászlót meggyalázó lúzerekről ugrott be. Meg a kócosos hétvégéről.

Főztünk, koktéloztunk, sütöttünk két tortát az ünnepelteknek, játszottunk a cimbikkel, tökigáztunk, a mai strand meg elmaradt a hideg miatt, ágyban sorozatoztunk két izélés közt, segített pakolni, hozott egy ventillátort (a Maugli-macska legnagyobb döbbenetére), mert pénteken leszedték a kültéri klímaegységet, DE a burkolók mégsem jönnek hétfőn, csak 24-én, a pixába. Undorító, ahogyan az építőmunkások sz.patják az embereket, mi meg kiszolgáltatva kínmosolygunk.

A héten elbúcsúztunk a tanfolyamtól. Voltam másik terhelésesen. Kihisztiztem, hogy álljon mindenfélét a magánbiztosításom. 20 (húsz!!) forintot kellett nekem fizetnem. Gálánsak. Beugrottam egy gyors gyökértömésre a fogorvosomhoz. Átugrottam ex-beteg kolleginához. Vitatkoztunk a kertészeinkkel és szomszédainkkal, a legnagyobb bajunk az életben néhány boróka meg berkenye legyen!

Próbálgatom az olaplexeket, nem vagyok elájulva, háromhetente hajfestésre kéne valami értékesebb vegyület, lehet, én vártam túl nagy csodát, vagy idő kell a regenerációhoz...

Tesztelgetem a bőrömön az új krémjeimet, kettőre totál pattanásos lesz a fejem, a többitől meg szebb. Apám a kilencvenes években is a nettó hatóanyagokat hozta haza biokémikusként a tini bőrömre, azóta is kóklereknek tartom a kozmetikusokat, a növényi alapanyagú parasztvakítás krémeket, szappanokat, a szagosított-széttartósított xarokat. Az esetek nagyrészében inkább nem is használtam krémet, szebb maradtam, mintha a kb. mindenre érzékeny pocsék bőröm begyulladt volna. Annyit tudtam, hogy belülről kell táplálni, meg hogy a radírozástól csak sérül a hám és mélyen bekerülnek a baktériumok, gombák, főleg nem higiénikus környezetben, hozzáérve, kutyanyalogatva, ritka párnacserekor, ááá. A szappant dettó nem bírtam szerencsére, milyen jó pocsék bőrrel élni!

(A bőrgyógyász számláimat inkább hagyjuk.)

Most van ceradmidos lemosóm, tejsavas hámlasztóm, aminósavaim, hialuronsav, koffein, nyomelemek, vitaminok (amiknek most retinolnak, niacinamidnak hívnak, a vitamin szó már nem divat??), csak a szükséges alapok. Még Bé hívta fel a figyelmemet tavaly egy eső miatti áruházbamenekülés közben Koppenhágában, hogy már nem csak a gyógyszergyárból lehet a szimpla alapanyagokhoz hozzájutni, hanem árulják. Azóta látom okosszépség okításait: mintha tudós apámat hallanám vissza, nekem ettől hiteles.

Jövő héten irány az endós minden lelettel, amit eltökítettek a laborban és a call center elérhetetlen (= percekig tartó gdpr duma után szétkapcsol egyszerűen), de megtalálták, kihisztiztem, hogy újraküldjék, én nem bírom újracsinálni hányás nélkül a terheléseseket! Nincs meglepetés, a terheléses prolaktin a maximum tízszerese, inzulin dettó sok, harsogják a cikkek, hogy ilyen értékekkel esélytelen nem hízni, az enerváltság garantált. Gyógyszereket meg nem szívesen örökre, na majd meglátjuk a szerdát.

Amikorra Kócos elhívott fancy barátai fancy bárjába valami trendi vacsoraestre. Én tolhatom az aminósavakat a fejemre, de Kócos 18-nak néz ki, a nagymamájának fogok látszani! Ő hívott, legyen az ő baja. (Nincs egy rongyom, bár hétfőn jön egy ruha a netről.)

Remélem, végre lesz jövő héten strand, meg festményfestés, meg ezerrel pakolunk a teraszról, bár nincsen hová.

Utána héten burkolók, én meg utazom a csajokkal, addig minimum négy művet kéne összedobnom, de semmi kedvem alkotni. Új technikákat tanulnék, ami vagy angolul van leírva/yt-n magyarázva, vagy rosszabb esetben olaszul, mondjuk a számokat úgyis megértem, meg látom is nagyjából, mit babrálnak. Így esett, hogy nem akartam háttérnek angolra angol vagy spanyol sorozatot nézni, vagy olyan filmet, ami kevésbé dumás és a képi világ számít, mert ugye nem igazán figyelek oda. A filmeket utálom, a magyarokat méginkább, szóval éreztem, ennél jobb alkalmam nem adódik felzárkózni a magyar filmekből, Rókatündér, Kölcsönlakás, Pappa pia. Megtanultam a technikákat közben, de hogy ezek mennyire bugyuta, semmitmondó pénzszórások, azon jobban meglepődtem, mint vártam. Ismét jöhet pár évtized, amikor nem akarok filmet látni. :D (Jó, esetleg valami nagyoneurópai művészfilmet.)

A Netflixet/HBO Go-t a legjobb találmányok közt gondolom, ha nagyon tudok figyelni, a Vis a vis-t mazsolázgatom spanyolul, ha nem, akkor Black mirrort, Better things-t és Love, death and robots-t angolul, egyébként meg talán újranézem a magyar Terápiát, ott igazán nem kell a képernyőre nézni közben és hangulatos.

Jut eszembe. Nem tudom, mi és hogyan lesz a blog.hu-val, én hiszek a folytatásában, de a freeblogban is hittem, aztán mennyire szívtunk. Addig is aki szeretné, írja fel a tob nlc-s jahús emailcímemet, ha úgy alakul, ott elérhettek, hol folytatom.

komment

Ingerek

2020.08.10. 12:54 :: Tobber

Az a szitu, hogy kicsit sok most az intéznivaló a munkán kívül is.

A magánbiztosítóm csak egy részét vállalja már a diagnosztikának, én meg ragaszkodom mindenhez, ha már endokrinológust is fizetnek, szóval ma reggeli terhelésesre munka előtt úgy mentem, hogy én szerveztem le, én fizetem ki, a biztosító orvosainak előzetes rábólintásával, és ami maradt még keretem, azt majd utalják, befotózva x adatú számlát, leleteket, árlistát, stb.

Aztán szombat hajnalban átjöttek a mesterek, hogy a burkolást átbeszéljük a közösképviselővel, meg akkor már szóltam a szomszédlánynak is, aki szintén érintett. Meg ugye itt volt Kócos, dehát kell a szaftos pletyka a jótestű fiatal fiúról, renomét nem rombol...

(Annyira gyönyörű teste van, hogy fotózgattam a hajnali fényben, amíg aludt.)

Naszóval a garancia miatt a klímásokat kell hívnom, hogy szereljék le a kültéri egységet, majd burkolás után vissza, újabb 40 000 Ft. Ettől függően tudják a felbontást kezdeni. Viszont Pesten klímást kihívni SOS augusztusban, home office idején esélytelen. Ezt vadászom.

A burkolat, amit kiválasztottunk, sehol nincsen raktáron, másikat kell választanunk és SOS házhozrendelni.

A macskahálót még szétszerelik, de össze a gurunak kéne, hogy biztonságos legyen, az is pénz, meg ő is hónapokra van betáblázva.

Összefoglalva: egy csomó helyen kell könyörögjek, majd fizessek, meg hetekig légkondi nélkül egy tetőtéri déli fekvésű lakásban frissen gyökértömve meg csiszolva, mert még min. három fogorvosozás hátra van, jippí.

És a jövés-menés miatt a macska a hálóba lesz bezárva és a zaj miatt is hülyét kap, meg a szétszedett hálódeszkák és virágok közt leszünk a minilakásban, és még ki sem engedem háló hiányában, plusz ő légkondiban is megsül, nahát izgalmas hetek jönnek.

És most szombaton nálam lesz a társas, de lehet, hogy esetleg légkondi nélkül, ha így sikerül munkást találnom, na akkor meleg lesz!

És akkor heti 1x bejárok, plusz a csajos négy nap, meg a Kócosos balcsis romantikázás, egyeztetés a kertésszel, Kócos és Gé szülinapja, spanyolóra, festegetés, fog- és endós dokik, koncert, némi edzés, második hullám (berendelt macskaalommal és -kajával, ez a lényeg), közben dolgozom normált meg a projekten, csak kapkodom a fejemet, minden meglegyen.

komment

süti beállítások módosítása