HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nyíg

2020.05.27. 14:16 :: Tobber

Én nem tudom, a mozgásszegényebb életmód-e az oka, de tegnapelőtt hajnali 2:30-ig a mosdóban ültem és nem bírtam elaludni a hasgörcsöktől, ma "csak" fél kettőig, nehezen viselem.

Szédülök, ver a víz, fájok kb. mindenhol, nincs vér a lábaimban. Mondanám, hogy új, meg korral jár, de ugyanilyen volt a menzesz tiniként, hányósan vagy épp ájulósan.

A fiúvécé volt közel a gimiben, lányként én jártam rohangáltam oda a legtöbbet.

---

Na, mégsem nyitunk annyira vehemensen, egyelőre nem elvárás a bejárás. Központilag.

A főnököm meg nem szólt, hogy kellenék, ráírtam, mit is akar, majdcsak értesít.

Van, akiket kértek, hogy csak sos esetben menjenek be, van, akinek be is osztották, melyik napokon kell napi 8 órában ott tartózkodni. (Teszem hozzá, olyan cégnél, ahol negyed évig flottul letoltunk mindent online, most is kötelező skype-on megbeszélni és működik a cég.)

---

Én gyűjtöm be a cégnél az extra prémiumos kollégák listáját, akik valami plusz vállalásért pénzjutalmat kapnak. Most például az a lány is rajta van a listán a példás feladatbevállalásokért, aki mellesleg lepasszolt idén két fontos feladatot, ami rám testálódott foreverre. Mert azokat nem bírta. Jah, így könnyű. Jólesett, mit ne mondjak.

Nem, én nem szoktam ezekért plusz pénzt kapni, láttam már hasonlót máskor is.

---

Ellenben arra büszke vagyok annak örülök, hogy én kapom, mert azt jelenti, hogy 1. megbíznak bennem, hogy nem vagyok hótbéna megoldom tökéletesen, 2. terveznek velem. Mert ez ugye manapság kérdés mindenkiben.

---

És Bé is remek ajándékot talált ki nekem.

---

Összesítek: fáj, meg nehéz, de okés.

komment

Sorozatok

2020.05.25. 17:15 :: Tobber

Elfogytak az új részek az Ozarkból, a Good fightból, a Killing Eve-ből, Dead to meből, Modern familyből, ja, szeretem az erős, nem szerelem-, hanem észvezérelte női főszereplős sztorikat. Mást kaszáltam, így megnéztem végre a katonás színészinterjúk nagyrészét.

Az is sorozat.

És annyira kézreállt egy gyűrű mintája, hogy négy verzióban készítettem el. Az is sorozat. Elvoltam hétvégén a pms-emmel. Az is sorozat.

Tényleg gyökereset fordult az életem a szokásos mindig kell lennem valahol, csinálni valamit régihez képest, sokkol, hogy mennyire nem hiányzik az örökös ingervadászat meg a sok keksz.

komment

Karantén 72. nap

2020.05.25. 16:46 :: Tobber

Próbálok lejönni a netfüggésről, viszonylagos sikerrel. Gondolom, 100 000 megválaszolatlan levelem van, nem bírom követni.

Szar a kedvem, negyed év alatt k.b. semmit nem valósítottam meg a felírt tervekből. Vannak növények a teraszon, naponta főzök és becsülettel csinálgatom a villanófényes szőrtelenítést. Hát ez elég nulla. Többet kellett volna mozognom, meg olvasnom, meg reformkajákkal kísérletezni (bár sztem én már mindent megettem, és a nagyjától vagy hányingerem van, vagy kétnapos gyomorgörcsöm :D), mittomén.

Ja, meg pár vállalhatóbb ékszert összedobtam.

Dühít, hogy mókuskerékben telt el több hónap.

Azt látom, hogy mások sem tettek túl sok mindent, pedig van, aki nem is dolgozott.

Jövő héttől kezdődik a be-bejárogatás, senki nem tudja, mik az elvárások, mennyit kell bent lenni, mik a feltételek (merjek-e a menzáról kaját elhozni).

Állítólag utcán parkolni képtelenség, mióta ingyen van, hát én holnap bemegyek kocsival és körülnézek parkolóügyben. Ha szimpi a placc (valami sóderral feltöltött házhelyet képzelek), meg is veszem a bérletet, inkább vesszen el, ha mégsem kell sokat bemenni, mint a jövő héten kapcsoló többszáz kolléga elhappolja a helyeket.

Ja, az irodaházba akkor sem állhatunk be, ha egy vezetőnk nem jön aznap. Nakösz.

Félmilliós napi utasközönséges metróval semmi kedvem bejárni.

Egyelőre a régi autóval tervezek.

Munka van, Kolleginával is gusztustalanul beszél mindenki, nem csak velem (a sok módszertani tréning mellé beférhetne a cégnek valami indulatkezelési coach is frusztrált helyzetekre), allergia ilyen szélben és nulla tavaszi esőzéssel itt faluvégen elviselhetetlen, ég a szemem, spórolok a pislogással, mert másodpercek, mire kitisztul a látásom, spórolok a levegővétellel, mert minden egyes csiklandoz az agyamig. Ja, ne érjünk az arcunkhoz. Jó.

Cimbik bandázni akarnak, én nem, Kócos jönne hétvégére, de félek, már edzésre jár és dolgozik, cicám megmentője nagyon akar, Hokis is meg Nagyonlétra, csak ők nem úgy. Nagyonlétra rinyál, hogy a terhes pocaklakóvalcukizunkafacebookon menyasszonyával dögunalom a keksz, ez egy szép út kezdete...

Három napja szétmegy a fejem az időjárástól és reggel öttől a vécén görnyedtem menzeszgörcsökkel.

Én várok a mindenféle nyitással keddig, aztán meglátjuk.

Amíg doktor Gödény NER-bábtól idéznek a kollégáim, hogy ők nem félnek és belexarnak, megnyugtató lesz köztük lenni. Ja, nem.

komment

süti beállítások módosítása