HTML

Aztán...

2019.01.29. 23:05 :: Tobber

Aztán bementem az új blézeremért, a megrendelt SD kártyámért (nem ugyanoda), mert a mobilom kb. megtelt, elhatároztam, hogy legyen a double wear az ajánlott, kicsit púderos színben, erre pont az nem volt csak raktáron, levásároltam egy visszavitt ruha árát bugyikra a kedvenc pamutosomnál*.

Otthon nekiálltam áttölteni az adatokat notebookra/mobilra, kinyitottam az összeszerelendő komód dobozát és a rajzos leíráson találtam egy H jelű elemet, ami nem is illik oda és a leírásban később sehol nem szerepel, elől hagytam a darabokat a cicának játszani, majd nekiesek, négy fiók, egy ajtós rész, sok óra lesz az egyedül. Leveleztem Bével a nyugati országok idegenforgalmi érdekességeiről, úgyismint vidámparkok, találtam is egy jó hányósat.

Közben spanyol hanganyaggal gyakoroltam, nagyon felejtek...

*Azt meséltem, hogy a Victoria's secret flitteres bugyija mindaddig szuperkényelmes, amíg állok? Merthogy amint behajlítom a combomat, leülök vagy egyéb..., a kis korongocskák éle durván vág. Siettünk levenni.

komment

Morzsák

2019.01.29. 11:50 :: Tobber

A szomszéd utcában 30 000 Ft-ért adnak ki egy szutyok kis luk garázst havonta.

Budapest, kertváros.

---

Semmi erőm munka után kondizni menni. Túlóráztam, hazabattyogtam, cicáztam, néztem magam elé, és ezt sokáig...

---

A cicám nem okos. Fel tud mászni a polcaira, de inkább a tartóoszlopon közlekedik. A legalsó polcról ágaskodik, hogy meglesse az ugató kutyát a perem fölött, de feljebb nem menne 1-2-3 szinttel.

Ellenben rém cuki, ahogyan cérnahangon harcihőbörgéssel rohangál csak általa látott ellenségek után. Meg amikor fogócskázunk. <3

---

Nem sűrűn eszem meg a tányérom teljes tartalmát. Bével ezer éve járunk éttermekbe, egyik kedves helyünkön olyan zseniális volt a házi hamburger édesburgonyával, hogy morzsát sem hagytam. Bé fel is hívta a helyiek figyelmét rá. :D

És mostantól házhoz lehet szállíttatni... Igaz, annyira drágán, hogy az már kicsit túlzás, de néha bele kell hogy férjen. Majd fizu után.

---

Hezitálok egy cukrásztanfolyamon. Hétvégenként, hobbiból. Ez még mindig a "kéne egy szakma a kezembe, amihez nem kell a gép előtt üljek" projekt, a süteményeket nem igazán szeretem.

---

Erről jut eszembe. Azt meséltem, hogy a világ legdrágább legexkluzívabb, legmegbízhatóbb ingatlanügynökségénél nézegetek spanyolországi lakásokat? :)

Álmodozom. Az árakat akkorára állítom be, hogy akár meg is engedhetném magamnak, de egyelőre nem adnék el itthon mindent.

Addig is beleképzelem magamat a százéves, öreg templomra és bájos sétálóutcára néző, hatalmas ablakos tetőtéri lakásba, vagy máshol a teraszra, ahogyan kávézgatva a tengert nézem a házak között.

---

Tudom, hogy nulla a valószínűsége, de használt már valaki közületek KKW (Kim Kardashian West) sminkeket? Gyönyörű rúzsaik vannak, de drága csak úgy kísérletezni.

komment

süti beállítások módosítása