HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

TEDx

2019.03.17. 16:31 :: Tobber

Nevezzetek sutyinak, de most hallgattam először TEDx előadást.

Nem szeretem az audió műfajt. Naponta soktucatnyian beszélnek hozzám, a tizedére lehetne zanzásítani és végigfutnám leírva.

Nem, nem nézek tévét és utálom a rádiót meg a podcastokat. Egy ideig azt hallgattam mozgás közben spanyolozásiból, de idegesített.

Angolul meg eleget gyakorlok a sorozatokkal (update: Frankie and Grace elkaszálva, de visszavettem a Good wife-ot).

A lényeg: nem is volt rossz.

Holnap megyek műveltségi vetélkedőzni, felkötöm a gatyát. :D

(És Té ismét kavar, megírtam, hogy oldja meg, nincs időm rá.)

 

komment

Flow

2019.03.14. 15:23 :: Tobber

Visszatértem a tempómhoz.

Este az Arénában jártunk a cuki fiúkkal koncerten, és elaléltunk. Két éve láttuk már a produkciót, még Judós3 is velünk volt, aki kicsit sem értékelte a zenei élményt, most elsodort a zene, a látvány, a show, a tánc! A tömeg imádja őket, ők imádnak szórakoztatni, improvizálni, nevetni.

És zseniális zenészek.

Posztoltam (poooost, ehhe!) az instára a kért hashtaggel (amint helyreállt a káosz), erre az egyik főszereplő showman kommentelt, aztaaaaa! :)

Ma lakógyűlés, már forrnak az indulatok (nem én), holnaptól Kócos szombatig, aznap este tánc, vasárnap hátőőőő Kismacska jön át, majd meglátjuk. Hétfőn labor, este kvíz, lesz a héten nőgyogyi, lemezbemutató, kondi, levadászok egy szimpi edzőlányt, mert magamtól hektikusan edzek mind időben, mind izomcsoportra (lábnap-függő vagyok, le kéne jönnöm róla).

Hát nem fantasztikusak?

komment

Csivitelés

2019.03.12. 16:22 :: Tobber

Azért jó nagymultinál dolgozni, mert ha van idő, meg nem fáj az ember feje, akkor ezzel a sok érdekes emberrel nagyon szórakoztató beszélgetni.

Itt aztán mindenki van, a kertészkedő természetvédő, a sokgyerekes építkező anya, a feminista műértő, topzseni tanácsadók, mérnökök, tömegközlekedésrajongó csudabogár, valaha Afrikában bizniszelő szerencsefia, trollkodó csibész, vad zenész. Izgalmas történetek, életutak, hobbik, tapasztalatok. Sokat tanulok tőlük.

Valami bandázás mindig akad, a mosdó előtt, tárgyalás végén, nagy közös ebédekkor. Nyitott könyv az életünk.

Élvezem, ha van rá időm.

komment

Ma

2019.03.11. 22:07 :: Tobber

Köszi, Béká, reggelre érkezett Mydeton a helyi drogelosztóba, így nem bkv-ztam fel a hegyre. :)

3 órát aludtam az elhúzódó szélvihar miatt, ilyenkor pláne csikorgatom a fogaimat, az állkapcsom vibrál minden érintésre.

Nem is tudom, hogyan toltam le a napot.

Aztán Gével beültünk egy kávézóba, elmesélte a szakítást. Átéltük már párszor, elképeszt, mennyire hímsoviniszta fax az én generációm legtöbb tagja.

Meg hogy ilyen talpraesett szép nő miért dől be nekik.

---

Napokig szemeztem Thomas Sabo meg Pandora ékszerekkel. De nem is nemes alapanyagokból pofátlanul drágák! Egy vékony karlánc tizes, ezresnyi rózsakvarc golyó karkötő 20 000, centis charmok rá 10-40 000 Ft. Ejj!

Ékszeraukciókon száz éves ezüst műremekeket találni ennyiért.

Szóval inkább bementem a Helyi Bizsuba és töredékért szétvásároltam magamat.

Macseknak vettem nedvestápot, mert őszintén szólva túl sokat fogyott a diétája alatt. Aggódnék, ha nem fogócskáznánk, fociznánk végig fél estéket, de jókedélyű, játékos maradt.

A mai szénhidrátszegényebb étrendem egy nagy rántotta, narancs, saláta, fél cs.mell fetával, kis rizzsel, mert olyan jól beosztottam, hogy elfelejtettem megenni a másik felét később. Vacsi sajt, magos kenyérrel, tudom, elbaxcsiztam, de hiányzott a CH, nem bírom a stresszt ennyi nélkül.

 

komment

süti beállítások módosítása