HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nyár

2017.05.19. 15:31 :: Tobber

Nyáron sokan vannak szabin, meg én is elmennék szabira, több időm akad tanulni.

Erre a sulim bejelentette, hogy nyáron kizárólag(!!!) intenzív tanfolyamokat indít: heti ÖT munkanapon, napi 3,5 órában!

Hát ki a faxomnak van ennyi ideje és energiája? Egyetemistáknak és a pedagógusoknak.

K.pják be, de komolyan.

Fel akartam hozni nyár végére a nyelvtudásomat.

Marad a B terv nyáron, barista tanfolyam. Arra egyébként is kíváncsi vagyok így vérnyomással nem rendelkező kávéfüggőként, meg nem árt egy olyan "szakma", amivel helyt tudok állni egy idegen ország munkaerőpiacán, ellentétben a meglévő diplomáimmal. Hiába vagyok itthon profi SAP felhasználó, na. :D

Majd a hoki után.

komment

Divízió I/A

2017.05.19. 14:27 :: Tobber

Az év híre, hogy itthon lesz jövőre a hokivébé, mehetünk szurkolni, meg izgulni, meg kifestett arccal és magyar színű sálban és közel van hozzám és addig itthon KELL maradjak. :D

 

komment

:)

2017.05.19. 11:08 :: Tobber

Bével olyan finom lazacos tésztát ettem (meg az ugorjunk be sminkecsetért felkiáltásból végül egy teli talpú háncsszandál, neszeszer, ékszerek lett, meg két ecset), hogy meg akarom főzni! De sehol nem találok tejszín és/vagy paradicsom nélküli receptet hozzá.

Este dárcpremierligadöntő, Judós3-nak megérkezett a jogsija (erős nógatásomra), dupla ünnep.

Megkapta a legenda önéletrajzát, hát percekig a nyakamban lógott örömében. :)

Elküldte cimbiknek, feltette a tematikus oldalra, instára...

Ma beteget jelentett, próbanapra ment a környékre, öt perc bicajjal. Két(!) órával később kelhetnénk, másfél órával korábban érne haza. Hm.

A kimerülés határán vagyunk mindketten. A mai bulit visszautasítottuk. Holnap strandolást terveztünk a cimbikkel, de nem lesz csuda idő, nálunk lesz társasozás.

Meg I-nek kell segíteni vasárnap lakást bontani, Judós3 imádja az ilyesmit, én nem tudom, miben tudok, de megyek, én haverom mégis. :D

 

komment

Stílus

2017.05.18. 16:33 :: Tobber

Ma Don Johnsonnak öltöztem.

Remélem, bejön a pasi Bének, vele ebédelek.

 

b261d5306f0970134fe6360b005b4a63.jpg

komment

Blog szülinap!

2017.05.18. 11:36 :: Tobber

Tegnap 12 éve kezdtem blogot írni.

Eleinte kiadtam a bennem maradt gőzt, értetlenkedéseket, vágyakat, viccelődéseket írtam.

Aztán tökéletes lenyomata lett az életem fejlődésének, mi okozott fejtörést 28 évesen, és mi most.

De azért azt egyikőtök, sőt magam sem tippeltem volna nemhogy 12 éve, de tavaly ilyenkor sem, hogy 40 éves koromra együtt fogok lakni a világ legszebb testű 22 éves cukorbogárkájával, és igen intenzíven éljük együtt az életünket azóta is, mi? :D

(Igen. A blog kezdetekor Judós3 TÍZ éves volt. :D)

http://www.brastop.com/blog/wp-content/uploads/2015/06/29062015-12-birthday.jpg

 

komment

Tipp?

2017.05.17. 16:54 :: Tobber

Ha akadna egy teljes napotok a Keszthelyi-öböl környékén és autóval vagytok, ti miket néznétek meg?

komment

Tót Lajos

2017.05.17. 15:16 :: Tobber

Kezd memóriazavarom és bárhol elalhatnékom lenni.

És idegesít, hogy nem tudom, Judós3 ma megy-e az anyjával kondizni, vagy hazajön, és tök élvezném, ha az általa felvállalt házimunkákat elvégezné, mert baromira nem tartom fairnek, hogy én kialvatlanul otthon mosogatom az ezer összekoszolt edényt (mi a csodát csinál a konyhában????), ágyathúzok kuvvára fájó háttal, míg ő 2,5 nap a családjával volt, meg fáradt munka és sport után. Én is fáradt vagyok, de mosok, főzök, takarítok.

Ha megemlítem, már ugrik is, de ő is hulla fáradt, sosem telefonált még úgy, hogy annyira kimerült, menjünk fél órával később kondizni. De akkor sem mondta le! :D

Ma csörgött a telefonom, egy cukikázó női hang kereste rajtam Judós3-t, ő ezt a számot tudja hozzá. Az enyémet. Mivel az ő régi száma (kártyája) tönkrement, most egy dominosat használ, de hetekig az én számom volt megadva a cimboráinak. Négy srác tud róla, meg az anyja. Szóval valszeg valamelyikőjüktől kérhette el a lány, aki persze nem hagyott üzenetet és furán zavarban volt.

Jaj, de hiányzik, hogy nők is hivogassák. Bár nincsenek illúzióim.

Közben csetelek a cég környékén élő sráccal, meg Műegyetemistával, aki megint bunkó volt, én elszoktam tőle, vagy közben vette fel ezt a stílust magára?

Na mindegy, én a kimerültség szélén hetek óta, úgyhogy lemondom a spanyolt, hazamegyek aludni.

Este meg rákérdezek, ki ez a lány. De nincs kedvem.

komment

Nyami

2017.05.17. 13:23 :: Tobber

Délelőtti szénhidrátadag: egy kis csésze l.m. zabkásába beleolvasztottam egy kocka mogyorókrémes (cukros) milkát.

Durván finom.

komment

Hogyan?

2017.05.16. 13:53 :: Tobber

Minden lópikulát kényszeresen precízen be tudok illeszteni az életembe, az alvást miért nem tudom beleszuszakolni?

Munka, majd suli után szoli volt, bevásárlás (best csípős kolbász ever!), gyorsan lepirítottam a kolbászt, rá egy nagy üveg lecsó, majd amikor hazaért Judós3 judoról, nyakonöntöttem 5 tojással (a lecsót), bele pár kocka erős zöldpaprika csak az íz kedvéért, isteni illata volt! Beszélgettünk, kekszeltünk, beájultunk, reggel szundi ellenére visszaaludtunk.

Visszafogtam a szénhidrátot, meg növeltem a fehérjét és így kb. semmit nem ehetek a csirke-rizs-lazac kombón túl, ami nem okozna nálam bélgörcsöket. :D Akaratomon kívül eszem gyúrós kaját.

Ma kondi lesz 1,5 óra, meg amíg belefér az időbe, kardiózom utána. Attól függ, Judós3 egy vagy két programot tol le a teremben. Don't ask. Ő érti. Látszik rajta. :)

Este tanulnunk kell, sokat.

komment

Buli

2017.05.15. 13:54 :: Tobber

Judós3 felvetette hétvégén, hogy ő rendez nekem egy sütögetős-grillezős szülinapi bulit a cimboráimmal a Pest környéki kis pecaházában.

Annyira édes!

Cimbik haraptak is az ötletre, úgyis szerveződik a következő dátum júniusra, hát oda megyünk. Ami előtte egy fél éve elhanyagolt ház, kert rendbehozását jelenti nekünk, de legalább azzal is előrébb vagyunk.

Ha meg övék a vasárnap, akkor mi lemennénk szombaton és első nap a srác haverjaival buliznánk hajnalig. Na, már épp unatkozni kezdtem volna.

komment

Hétvége

2017.05.15. 11:34 :: Tobber

Elkezdek óvatosabban írni esetleges kalandozásaimról, mégis együtt lakunk, nem tudom, rátalál-e a blogomra. Bár ennyire offline fiút még sosem láttam.

A napi 2-3 megkeresés régi szeretőktől, régi tindermatchektől most is megvan (ezekről ő is tud), egy része azonnal elkotródik, ha megírom, hogy együtt élek valakivel. Egy része próbálkozik, menjek hozzá, találkozzunk valami dugihelyen. (Naívaknak infóul: léteznek 2-3 órára párezer forintért kivehető lakások, hotelszobák, tele velük Pest.)

Sosem látottakkal nem is foglalkozom, egy van, aki nem hagyja nyugodni a fantáziámat, gyönyörű és édes. De nem. Viszont Műegyetemista nagyon akar, és Rosszfiú felajánlotta a vasárnap délelőttöt, amikor egyedül is voltam. Hely, időpont, javaslat mind megfelelt. Elbizonytalanodtam. Nagyon. Nagyon. Hősnek érzem magamat, hogy végül nemet mondtam...

Judós3 tudja, hogy vannak kísértések. Neki is vannak, minden alkalommal, amikor elmegy a haverjaival bulizni. Ő részegen nehezen áll ellen, bár most fogadkozik, hogy tiszta lapot kezdett, mióta együtt lakunk.

Azon gondolkoztam, hogy a pasik nem azért győzködnek a hűségükről, mert az igaz, ebben biztos vagyok. De valszeg nem is azért, hogy azt higgyük, hogy hűségesek. Hanem hogy mi ne csaljuk meg őket.

Az érvágás az önbizalmuknak.

Hétvégén nem sokat voltunk együtt. Pénteken az anyjához ment dumálni. Elmentem érte, pizzéria, keksz. Szombat hajnalban lelépett a családos/barátos biciklitúrára. Óránként hívott, fotókat küldött, sztorizgatott rólam, és egy kivétellel mindenki vállon veregette, okos, hogy idősebb nővel kezd. Majd kérte, hogy menjek el érte és menjünk sétálni a Rómaira. Alig voltak, kiültünk nyugágyakba, a lábunkat szinte simogatták a Duna hullámai, finomat ettünk és kézenfogva dumáltunk órákig a naplementében, a kivilágított Megyeri hídat csodálva, jaj, de gyönyörű! Megnyugtató volt. Vele is úgy bánik az apja, mint anno az enyém velem, próbáltam felnyitni a szemét: az apja nem fog változni, neki kell megvédenie a lelki békéjét, hogy ezt nem veszi magára, ne legyenek illúziói. Távolodjon el, és ha így is sikerül szúrnia, ne is reagálja le. Ő a bölcsebb.

Jaj, ha valaki 22 évesen nekem is elmondta volna ezeket! De én csak azt hallottam, hogy tiszteletlen vagyok és rossz gyerek és mivel mindig ezt kaptam, nem tudtam, hogy nincs alapja. Akármit tettem, akármennyire próbálkoztam apám akarata szerint viselkedni, nem volt elég jó. (A világ legjobb gyereke voltam.)

Hazafelé ismét lemostam a kocsit, hasmenés tarol a környék madarai közt, egy 60x25 cm-es foltot rakott az ajtómra egy. A lemosatás után fél nappal. Judós3 azt mondta, még autókázni is szeret velem.

Tegnap családi szülinapozáson volt, óránként bejelentkezett, érte mentem, kicsit kutyáztam, aztán beugrottunk Anyuhoz sütizni, kávézni. Ezek olyan cukik együtt! És képzeld, Tobber megismerkedett a vad kutyánkkal. És egy perc múlva már bújt a kutya hozzá, ugye? :D

Mi Judós3 anyjával küldözgetünk vicces cseteket, ír, ha a gyereke otthagyta a mobilját, "a farkincáját is csak azért nem hagyja el, mert oda van varrva!". :D Meg küldtem neki fotót a fiáról, és kibeszéltük, hogy mennyire cuki már. :D

Épp azt számoltuk Anyuval, hogy amikor összejöttem Drissel, Anyuék szomszédjával, ő is épp 22 volt. :O Valami nem változik.

Annyit mondja, hogy szeret, mint szerintem eddig soha senki. Ölelget, felkap és cipel, kiszolgál, lesi a vágyaimat, bújik, simogat nonstop. Pont annyira, ami még nem idegesítő. Minden döntése, lépése előtt velem egyeztet, issza a szavaimat.

Meghát szép. És jó az ágyban.

Amikor összeírtam a pro/kontrákat, pont ugyanígy láttam a kétségeket.

És ugyanígy megírtam két hónapja Műegyetemistának, hogy magamban, a saját hűségemben sem bízom.

Elfogadom a helyzetet, úgysem változna. De ez a sok kísértés mindkettőnknél... Na ez nehéz.

innen: https://agentika.com/ru/encyclopedia/23645eba-d4f7-4914-9e95-24fd05f3a7e8/places/root/55ffc627-1819-4da2-968e-a13c8513ba5e?version=gpu-0

 

 

komment

süti beállítások módosítása