HTML

Hétvége

2016.02.07. 13:14 :: Tobber

Tegnap is lemondtam egy koncertet.

Jó Pesten élni!

Kicsit szánalmasnak éreztem kedvenc forgácsfánkomat 10 dkg(!) lisztből gyúrni, kb.ennyi ragad az ujjaimra.

Aztán bánatomban bekajáltam a felét és tele vagyok.

Mindegy, ma letáncolom, péntekről maradt hasizomlázam is (gyógytornától, nem röhög!), ezek lelkifurdaláscsökkentő tényezők.

Mégsem javaslom Békának a pasit, a topmenedzser külföldön tanult szépfiú egy segg, vagy engem néz hülyének, vagy esélyesen semmit nem tud az std-kről.

Na, ezért is jobbak a 22 évesek a 36-nál, nem kell értetlenkedő pasiknak tanfolyamot tartanom az óvszerhasználat fontosságáról.

Így nem is fogok vele találkozni...

 

komment

Küldöm mindenkinek, aki magáénak érzi

2016.02.06. 11:56 :: Tobber

screenshot_2016-02-06-11-53-14-1.png

komment

Nem jó

2016.02.06. 09:37 :: Tobber

Gyomorideg, ma is ötkor felriadás pipa.

Meghalt anyuék szomszéd bácsija, aki egy naív kis tündér volt, széles mosollyal üdvözölt mindig, amint a kertben babrált, nagyon szeretett. A felesége épp lemondott a következő kemóról, nagyon beteg, úgy látszik, nem akart egyedül maradni szegénykém.

Anyuékat megrázta, együtt jártak ide-oda, hangversenyre, apuval együtt bogarászták a kertet, váratlan volt, sajnálom.

---

Próbálok programokat erőltetni, örömködök, amikor lemondják.

Szomit megünnepeltük hárman szomszéd szingli lányok, egyikőjük kifejtette, hogy anyukájának, özvegyen maradva egyáltalán nem hiányzik az apuka. De durva hallani!

Végigelemezve a szingli barátnőimet mindnek(!) olyan apja van, akikkel nem kevés gondjuk volt és azóta is rosszban vannak, ha egyáltalán szóbaállnak.

Látok összefüggést a kettő között.

---

Egyik kolléganőmre rászólt a Nagyfőnök, hogy legyen több önbizalma. Jó, mert az így megy. Ő az, aki rendszerint hazafelé biciklizve bőgi ki magát a céges alázások miatt. Mégse a gyerek előtt. Az, aki egy délutáni megalázó megbeszélés után összecsomagolt, elment meginni két töményet és otthon folytatta a munkát éjjelig, mert csak így bírta ki.

Kollegina, a cégünk leglojálisabb dolgozója a megalázásokat is könnyen tűrő alkatával egyik este rámírt, hogy elkezdett állásokat nézni, mert ezt nem bírja. Őt tavaly szivatták meg durván. Nekem a héten übercukit játszott a Nagyfőnök, majd pénteken délután egy köremailben szemétkedett velem akkorát és annyira igazságtalant, hogy az asztalhozb.sztam a gépemet, felkaptam a kabátomat, és hangos anyázással rohantam le bőgni és cigizni, hogy megnyugodjak.

Ha nem vidéken van, leordítottam volna a fejét, egyszer el kell jönnie ennek is!

Egyik új vezetőnk nyugtatott, hogy nem tudja, mi történt, de mondjam meg az illetőnek és tisztázzam. Kivéve, ha tudjukkiről van szó. Szóval ő is találkozott már ezzel az oldalával. Egyik vidéki kolleginát is cseszteti, ő most felvette a kesztyűt, de a visszaszólásaival nem sok lehetősége marad bent.

Egyik cigistársam hívott fel, hogy látott, kitalálja, hogy ki volt idióta és bele kell sz.ni. Ha nem ezt mondaná mindenki!

Azért, mert multi, nem lehet gerincesen dolgozni?

Hétfőn lesz értékelésem. Képzelhetitek, mennyire várom.

A kollégáknak körbeküldött értékelés alapján szuper dolgozó vagyok, pontos, kedves, felkészült, be is másolom majd ide, mert irtó kedvesek még a fejlesztendő megjegyzések is. Kolleginát meg lehúzták. Tíz éve dolgozom vele, nála szerviensebb, precízebb, minden iraton halálra aggódó kollégát még nem láttam. Semmit nem változott, erre lehúzzák. Motiváltabb lett, nyilván!

Ja, tudjátok, hogy így, halálra túlterhelve milyen mutatónk lett csak 80% körüli? A feladatvállalási kedv. Értitek, nincs kedvünk elébemenni újabb feladatoknak, amikor már HR szakemberek, IT guruk és karbantartók is vagyunk.

---

Szöszke könyörgött egy hónapig, hogy fogadjam vissza, majd csütörtök reggel lemondta az aznapi találkozót. Esélyes marad, mi?

Műegyetemista, aki vizsgaidőszakban is lelkes csetpartner volt, visszatérne, pont aznap délben ajánlotta fel magát estére, nincs is szebb a bosszúszexnél. Aztán fél tízkor bealudtam sminkben, mielőtt ő elindult volna hozzám, felriadva meggyőztem, hogy felejtsen el aznapra, hulla vagyok. Lemondás, öröm.

Újszerzemény ír lelkesen minden nap, olyan jó lenne inkább őt látni. Mi az a párszáz km?

Befizettem a visszakapott tanfolyamárból egy leárazott Tamaris magassarkú bokacsizmát Béká ajánlotta tanfolyamot, ott már négyen fixen vagyunk, hat főtől indul három hét múlva, csak összejön!

Tegnap a dühöngés után jobb lett a napom, csak a fejem ne fájna negyedik napja. Fodrászhoz menet láttam egy nyáron már cseten lerázott fiút, ráírtam, hogy tényleg ő volt-e, mert akkor cserélje le a fotóit, sokkal jobban néz ki irl és egészen magas. Szóval este küldött vagy 15 fotót, válogassam ki, melyikkel csajozzon. Aztán ismét elhívott kávézni, és ismét elküldtem a fenébe. Mi már csak így szórakozunk.

Megtalált egy korombéli magas, überokos pasi ugyanitt, szerintem Békának ideális lenne.

Meleg cimbink, aki két hete a vizilabdás haverját ajánlotta be, aki azóta is csak levelezget, de képtelen időt találni rám, no ő írt tegnap, hogy talált nekem még valakit. Kedves, hogy meleg haverjaim unatkozó vénkisasszonynak néznek és kerítenek, de a legkevesebb szükségem sincsen rá, így is szórom ki kettesével a jelentkezőket. Egy kollégára fáj még a fogam, ha jól értem, kölcsönös, úgyhogy azt bevárom, hogy beérjen, a többi csak jöjjön-menjen. Illetve Jogászhallgató gyógyuljon már meg, mert aggasztó.

A hajam csodaszép lett, de talán már túl szőke, bár nálam nincs olyan, hogy valami túl szőke, olyan sincs, hogy túl nutellás.

A fodrászomhoz már HAT vendéget vittem, úgyhogy azt mondta, valamit már ingyen fog nekem csinálni, meggyőztem, hogy inkább a kedvezményes árait tartsa nekem évekig, azzal jobban járok. Amikor eljöttem, a kezembenyomott egy drága és trendi hajpakolást, és adott két puszit, hogy köszöni.

Ha ezen múlik: van jó fodrászom, menjetek, hivatkozzatok rám, kösz.

Megsúgta, mennyit keres: én szakmát váltok!!!

Utána ingyen jöttem haza Uberrel, mert valaki felhasználta a promókódomat, 2 375 Ft lett volna, 2 500 Ft-ig ingyen volt, kicentiztem.

Megkoronázva az estét rendeltem a kedvenc pizzámból, átadtam az Ubersofőröm üdvözletét volt kollégájának, időben lemondtam az esti koncertmeghívást, a mai két randit, mert érzem, hogy unalmas lett volna, hárítottam családom névnapi köszöntését, még csak 3 hete halasztom, a babalátogatásból is kivontam magamat, meg én már úgyis láttam, talán táncolni elmegyek, mert hízom így.

Otthon akarok kucorogni a kanapé sarkában és horgolni egész nap.

komment

Szar

2016.02.01. 16:41 :: Tobber

A torokban gombóc még megvan, de majdnem mindent megteszek, hogy jobb legyen. Még a túlevésről nem tudok lemondani és a mozgásban van elmaradásom. Már tudok 5-6 órát is aludni, reggel még felijedek idő előtt. :S

A felfázásom nem felfázás, de nem tudjuk, mi, ismét voltam urológusnál, ott már nincsen hiba. Nőgyógyászati gondom nincsen, de körülnézünk, hátha mégis, csak oda meg várnom kell egy hetet, mert mikor jönne meg, ha nem ilyenkor.

Jártam kicsit abszurd lakógyűlésen, ahol a lemondó, az új képviselő mellett a két számvevőbizottsági tag volt csak, így én képviseltem a ház teljes lakosságát. Bármit megszavazhattam volna.

Aztán a két szomszédlánnyal meglepibulit szervezünk Szominak, aki öreg lett.

Csütörtökön átjött ex19 és ex21 éves iszogatni, éjjel még pizzát is rendeltek. Annyira édesen tudnak csacsogni, szeretem ezt a 23-24 éves korosztályt. A másnapi munkám nem volt túl hatékony.

A tanfolyamról visszakaptam az előleget, nehéz felfogásút nem vállalnak egyedül voltam jelentkező. Vagy Béká javaslata marad, vagy magántanár. Nem hagyom magamat eltéríteni, ki kell mozdulnom, változásokat akarok. Elsőre nem nagy változásokat, mert el kell tartanom magamat, de fel kell építenem egy új tervet, mert ebből elegem van.

Pénteken munka után gyorsan kitakarítottam, majd visszamentem TCsV-vel, Gé-vel táncolni az éjszakába, ahol ex21éves anyjába futottam, szerinte nem is annyira látszik, nem tudom, a gyerek mit mesélt neki.

A szombatom sem volt túl hatékony, előkészítettem a vasárnapi magyaros kajákat, aztán csak horgoltam fél napig agyalgatva a tiszta, napsütötte lakásban.

Vasárnap átjött Újszerzemény, ez volt a búcsúnapunk. Vége az ösztöndíjának az egyetemen, megy vissza a sajátjára. Reggel eljött az albérletéből, este indult haza a vonata, addig beszélgettünk, főztem rá, mesélt a hosszú távú terveiről.

Meséltem én is, hogy így már nem jó, de okosan kéne váltanom, értetlenkedett: van szép lakásom, jó fizetésem és sokat szexelek, hát mit akarok még, ő pont ennyit akar majd ennyi idősen! :D 21 éves. <3

Megdicsérte a horgolásomat, hogy ez nem lehetett könnyű. Soha férfi nem gondolkozott még ezen.

Feltettem egy régi fotómat a közösségi oldalra. Táncolok a szalagavatómon. Utánaszámoltunk: Újszerzemény aznap lett öt napos. Amikor én 17 évesen buliztam, emlékszem arra az estére. Ha akkor valaki elémáll, hogy most született egy kisfiú valahol sok-sokszáz kilométerre és a szeretőm lesz 39 évesen… elküldöm a fenébe.

Csomagoltam neki egy Budapest feliratú szép vászontáskába szendvicseket, a kedvenc szaloncukrát, Pilóta kekszet, Túró Rudit (anyukája nem csomagolt neki ennyit idefelé és megint meghallgattam, hogy én vagyok a legkedvesebb nő), sokat gondolkoztam, milyen könyvet adjak a magyar szépirodalomból és bár én egyáltalán nem szeretem, tényleg gyönyörű és huszonéves, útját, országát kereső férfinak való könyv az Utas és holdvilág, remélem, angol fordításban is érezhető a különlegessége.

Mint kiderült, nincs is wifi a vonaton, így egy állomásról írt, köszöni, enélkül meghalna az unalomtól, már a 105-dik oldalon tart.

Egész nap azt hallgattam, hogy ez a félév volt élete kalandja. Annyira szomorú, hogy hazamegy a kisvárosába, aztán átmegy az unalmas német kisvárosba a következő szemeszterre, mennyire szép emlékeket visz haza, barátságok, bulik, velem töltött idő, szabadság, és ekkora kalandja már sosem lesz az életben. :(

Megszakad a szívem, nagyon fog hiányozni.

A magyaroknál tudom, hogy mindig vissza-visszatérnek hozzám úgyis, ő nem.

Azaz talán megyek hozzá tavasszal pár napra romantikázni, aztán elsodor az élet.

Kívánom neki, ennél még nagyobb kalandjai legyenek az életében!

Hiányzik. :’(

komment

süti beállítások módosítása