HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2014.10.25. 23:25 :: Tobber

Én meg pont fordítva. Remek fotók készülnek rólam, élőben csalódás lehetek, cserébe meg kéne tanulnom némi beképzeltséget, mert ha meghunyászkodom viselkedésemben, hogy más jól érezze magát, akkor egyikünk sem fogja és véletlenül sem állítom, hogy T nem egy arrogáns alak a tökéletes viselkedése mélyén, de 10%-ban az én hibám is volt a bocshogyélek, okosabbpasivalnemönmagamvagyok hozzáállásom. (Nem, nem tudatos, és T nem fair. És még akkor sem mutatom, hogy bajom van ezzel, amikor búcsúzunk, de nagy megkönnyebbülés volt.)

De úgy érzem, pont az én jóindulatom miatt nem lenne joga egyetlen megjegyzést sem tenni, szépen csomagolva sem. Akkor szoktam tapasztalni, amikor pasi nyomul, mégsem megyek bele többe. Igen, most is ez volt, lehet, neki természetes, hogy minden nőt megkap, nem tudott mit kezdeni a kedves nem-ekkel, de semmi kedvem vele kezdeni, kapcsolat vele igazi pokol lehet, szeretőnek meg akad magas, jóképű fiatal is. Kezdeményezett tucatszor, udvariasan helyretettem. Ez zavarta? Vagy nem tudom mással magyarázni.

Hogy én mennyire utálom a korosztályom értelmiséginek mondott pasijait! Ja, nem őket, a mindent végtelenül lekezelő, vicces cukkolásnak álcázott piszkálódásukat. Frusztrációtól csöpög!

Jéééé, apám ilyen sokszorosan.

---

A világ legőrültebb ételét sütöm két este óta, zsír, szénhidrát, semmi hasznos és értem, miért hízott el fél USA, ez rohadt finom!

---

Egyik nap belefeledkezem valami határidősbe, nem figyelem, Kollegina mit beszél hozzám, Varró nevére kapom fel a fejemet, nem tudtam, hogy ismeri. A monitorról felolvassa a nagy botrányt kavart tankönyvi versét. Hátradőlök és harsányan röhögve hallgatom végig.

Aztán kiderült, hogy ő totális felháborodással olvasta fel és megbotránkozva figyelte, miért is nevetek.

Hát, ez a vers akkor is vicces.

Ez az a helyzet, ahol képtelen lennék elmagyarázni, hogy lehet nevetni rajta. Ő még győzködött egy darabig, hogy ezt meg fogják tenni a gyerekek, aztán a tenemtudhatod, nincsengyereked arcával tovább olvasgatott.

---

Senki nem szólt az RTL-nek, hogy nincsen tenyérbemászóbb celeb Szabó Zsófinál?

Egyetlen őszinte, szimpatikus megnyilvánulása sincsen, megjátszós, üres liba. Jaj, annyi kedves, nyílt, okos nő van ebben az országban minimum ilyen kinézettel.

Igen, belenéztem az X-faktorba.

Alföldi tényleg egy ilyen műsorba szeretne valamennyi művészetet vinni? Minden tiszteletem a munkásságáé (kivéve az elmúlt másfél év), hisz több szép színészünket levetkőztette már a színpadon, de ez nem az a hely, nem fogják érteni.

 

Varró Dániel: Hat jó játék kisbabáknak

 

Jó játék a cicafarok,
szélte pont egy babamarok.
Én húztam meg, mit akarok?
Jó játék a cicafarok.

Jó játék a mobilteló,
fogalmam sincs, mire való.
Lenyálazom, aztán heló,
jó játék a mobilteló.

Jó játék a laptopkábel,
főleg, ha még nem lopták el.
Négy fogaddal hipp-hopp rágd el,
jó játék a laptopkábel.

Jó játék a lapát,
azzal ütjük apát.
Orrot, fület lapít,
jó játék a lapát.

Jó játék a verseskötet,
van rajta egy teljes köpet.
Átnyálaztam, még egy jöhet,
jó játék a verseskötet.

Jó játék a konektor,
én jöttem rá magamtól.
Beledugom, hol egy toll?
Jó játék a konektor.

komment

Morzsák

2014.10.21. 16:54 :: Tobber

Jártunk kétszer színházban, ott megállapítottam, hogy Gerle Éva fotósa xar, a nő sokkal szebb és formásabb élőben, csak a tekintete kihaénnem, és meggyőződésem, hogy hasznos, amit tesz, de szerintem rendszeresen közösségbe kéne járnia és tapasztalni, hogy más is lehet okos.

(Hallottam, hogy beszél a barátnőjével.)

A szombati munkanapon (miért???) beszkenneltem 50-60 régi fotót az osztálytársaknak.

Egyik este átjött Tudjukki, még mindig gyerekarcú és talán kezd célt találni magának.

A rámkattant gimis osztálytársat nem bírom levakarni. Forr bennem az emancipált nő, olyan nincs, hogy nekem flott indokot kell hoznom, miért mondok nemet, mert különben láthatóan nem fogadja el.

A nem az nemet jelent.

Kerekfenekűt úgy passzoltam le végül, hogy bunkó lettem, majd nem is válaszoltam neki semmire. Nem hiszem el, hogy minden rámakaszkodóval ezt kell tennem, mi nem érthető azon, hogy egy kedvesebben viselkedő egyedülálló nő nem jelent mindenkinek szabad prédát?

Három este táncoltam, egy nap tornáztam és Őszhalántékkal is randiztam, nagyjából ennyi a mozgásszükségletem. Egyelőre közepesen fáj tőle mindenféle műtétem helye, az belefér.

Csajos bandáztunk, sütök, főzök sokat és nagyon finomakat, dolgozom irtó sokat, ma megengedek egy szabad estét, rendrakás, varrás, sütés, erkélypakolás, az sem egy nap lesz.




komment

A nap, amikor realizáltuk, hogy trendik vagyunk

2014.10.21. 16:36 :: Tobber

Nyolc vagy hány év gerinctorna után annyit omladozó memóriával is meg tudtam állapítani, hogy a hetente végzett új gyakorlatokkal én még nem találkoztam.

Gyógytornán.

Utánanéztünk:

Pilatesezünk.

komment

süti beállítások módosítása