HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Szeretnék egyedül lenni két napot!

2014.04.27. 16:24 :: Tobber

Anyu minden nap felcseszi az agyamat, elképesztő, mennyire belemászik mindenbe, most épp kurvadrága eü tesztet akar nekem(!) megrendelni, miután hatszázszor elmondtam, hogy milyen tesztet kell és akarok megcsináltatni ingyen és tb által elfogadott egyetlent, szálljon le a témáról, mert még képes megrendelni, én meg a táppénzemből fizethetem. És kisebb gondom is nagyobb ennél jelenleg.

Ma jaj, vettek nekem valamit, felhozhatják-e. Nem, szeretnék egyedül lenni. Azóta jött sms Anyutól, és rámszállt apám, hivogat.

Mert ugye az nem lehet, hogy a gyerek 38 évesen azt csinál, amit akar, ötpercenként kitartóan csörget. Ha hagyom, ha kinyomom. Ha felveszem, akkor a 38 éve megismert nóta jön mindig: csak öt percre, csak beadjuk, csak egy kávéra ugrunk fel, de még ma, dehisz neked vettük, meg fog romlani (nem fog), ideje lenne lecserélned.

VAN MAGÁNÉLETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A büdös kurva életbe!

Ott rontom el, hogy elmagyarázom, miért nem akarok valamit. Abban a naív hitben vagyok, ha elmagyarázom, miért nem akarom, hogy minden nap itt legyenek, mit veszek meg, hová utazom el, vagy miért ezt dolgozom, akkor megértőbbek. Helyette ez olaj a tűzre: indokokat adok a kezükbe, amiket lehet cáfolni, felülbírálni! Meg is teszik. Elképesztő, amikor az a dolgozom-Budán alszom-van életem-nincs időm átfesteni azt a bútoromat, amit nem is akarok párbeszédek vége, hogy jó, de férjen bele valahogy! És a hátam mögött átjönnek, és átfestik, mire hazaérek.

Abszurd párbeszédek minden nap, mert ők akkor is el akarják érni, amit elhatároztak. Minden nap. Tegnap is bőgtem, ismételten megkértem Anyut, hogy ne szóljon bele a betegségembe, mert okosan döntök. (Bazmeg, egy lényegtelen tesztben döntök, nem a heroinutánpótlásomat akarom a nyóckerben megvenni! És ha arról döntenék is!)

Erre ma megint kezdik. A világ legjobb gyereke akartam lenni, csak némi személyes térrel. Így elveszítenek.

A távolságot akarom kicsit növelni, de ők gúzsbakötnek a jószándék álcájával. Mintha mondjuk legutóbb TEGNAP este semmit nem kértem volna.

Mit is írtam éjjel cseten? Hogy úgysem fogja megérteni.

Bingo.

Jelentkezzen, aki bírná idegekkel.

Részlet Csakazolvassa Ha szeretsz, békén hagysz posztjából:

"Én nem várok tökéletes anyát, csak nem mérgezőt. Azt várom, hogy aki szeret, néha hallja meg, amit mondok. Nem akarom megváltoztatni a világképét. Nekem nincs mindennel bajom, nekem azzal a gyomorgörccsel van bajom, amellyel minden családi ünnepen ültem, amikor még ültem, ahol azt kezdték ki a testvéreim, hogy én milyen vagyok, az anyám egyetértésével (később engem szidott meg érte), vagy ha nem, akkor hozzám se szóltak. Azt szeretném, hogy ne bántson, célzással sem, amiért színházba járok, biciklizem, és ne akarja megmondani, mikor feküdjek le. Ne fenyegessen azzal, hogy összetöröm a csecsemőm lépét a hordozással. Ő orvos. Ne esküdjön össze a nagynénémmel is ilyen butaságokban.

Tudom, hogy ő nem olvas Parti Nagyot, ezért nem veszek neki ilyen könyvet. Nem kötök a nevére a hitelhez hasonlóan sok évre gúzsba kötő, csak veszteséggel járó (ha megszüntetem, még nagyobb) életbiztosítást. Ezért szólnia sem kell. Ilyesmikre gondolok. Én szólok, az is hiába. Meg a manipulatív sms-ekre, a vád most nagyon súlyos volt.

Közben szaggatom a nokedlit, amit tőle tanultam, rázom a lábast, hogy a szilvás gombócot bevonja a prézli, ahogy ő rázta, rá gondolok, és sírnom kell. Elmondanám ezt neki, talán most egy levélben."

komment

Hízás

2014.04.26. 14:49 :: Tobber

Kétségtelen, hogy két hónap fekvés-nem mozgás, és hogy van idő finomságokat főzni, nem tesz jót a karcsúságomnak. Kb. nem érdekel, látom, Miamiban a Billboard Latin Music Award 2014-en így is menő lennék, nagy mellek, nagy fenék, hosszú haj...

Ehhez pedig még így is vékonka vagyok:

:)

komment

HIMYM

2014.04.25. 14:07 :: Tobber

Nem bírtam végignézni az Így jártam anyátokkalt, az utolsó évad már egy cseppet sem érdekelt. Egyedül Bé javaslata alapján fogom valamikor.

Addig azoknak, akik szinkronnal nézték (én felváltva, mikor mit hozott be a net hamarabb), íme egy kis izgalom, milyenek a szinkronhangok valójában és ők mennyire szerették a sorozatot.

http://www.comedycentral.hu/shows/igy-jartam-anyatokkal/episodes/igy-jartam-anyatokkal-szinkronlatogatas/video/igy-jartam-anyatokkal-szinkronlatogatas-1037024/

És akkor is vicces, hogy Barneynak, a meleg színész játszotta hetero nőcsábásznak ugyanaz a hangja, mint Kennynek a South Parkban. Kennynek. Emlékszünk a szövegeire.

      

komment

Méretek

2014.04.25. 02:13 :: Tobber

Nemzetközi porondon is trendi férfimodellünknek kisebb a mellbősége az enyémnél.

Mindkettőnket minősít.

(Azért jó hajnalig fennmaradni, mert olyan xar az ébredés, vagy fordítva vajon?)

komment

Olvasás

2014.04.25. 01:37 :: Tobber

Egyik fórumon elemezgetjük, milyen könyveket adjunk 13 évesek kezébe, egy másikon képes vagyok a "what's so amazing about really deep thoughts" helyett "what's so amazing about really deep throats"-t olvasni. Kétszer.

Közben a háttérben az Elmebajnokság retro tévés vetélkedő megy, hátha segít.

---

Reblog:

Anyu torokgyulladásra fagyit tanácsol, ezek szerint preventíve is fogyasztható, csak erre fogok hivatkozni legközelebb. Ez az időpont egyébként az alkalom, amikor nem sikerült Békát magas gi-s ch-val teletömni napként vonul be a történelembe.

---

Nehezen párosítok gondolatokat, egyik nap rinyálok, hogy túl sok alkohol van itthon és nem issza senki, a következőn meg elfelejtem megkínálni a speciális likőrömmel a likőrmániás vendégemet.

---

Nézem a Viasat playen az új ruhaátalakítós versenyt és nagyon ellenzem az ilyesfajta felelőtlen műsorkezdeményezéseket, ezek után szoktak megtalálni a légyszi varrd már át a ruhámat ilyen-olyanra, a tévében is átszabták egy óra alatt, láttam! kérésekkel. Szeretném nyomatékosítani, hogy sem tehetségem, sem kedvem, sem időm, jelenleg gerincem sincsen ruhákat átszabni. Rendetraktam a textiles szekrénye(i)mben, külön polcot foglalnak el az anyagok, amiket már szabásmintához vagy tervrajzokhoz párosítottam, azzal elleszek pár évig. Így, hogy épp kézzel varrogatok.

komment

Hitelkártyaletiltás?

2014.04.22. 22:45 :: Tobber

Basszus, találtam egy nagyon szép dísznövény webshopot. A francba, még van 3 beültetetlen dézsám...

Mérlegelnem kell, hány évig tudok elélni konzervborsón, ha így folytatom.

komment

süti beállítások módosítása