HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2013.03.08. 20:40 :: Tobber

CBA telefonját ma már fel sem vettem, képtelenség, hogy beleférjen még vele is valami találka. Megtelt a naptárom, nem tudom, mikor mosok, olvasok, varrok, húsvétra készülök, válaszolok ezer levélre, csetre és smsre, egy rohanás az élet, most még beígértem egy újabb piálást Újkollégával, ez már tuti nem fért volna be de imádom a humorát, na mindegy, ma már egy májusi színházmeghívást is elfogadtam TCsV exkolléganőjével, visszautasítottam egy remek programot TáncosI ikertesójával, júliusra is már van naptárbejegyzésem. Szerencsés vagyok ennyi ismerőssel, baráttal, kollégával, pasival, annyian érdeklődnek, akarnak megismerni. Ha egyszer sok időm lesz, a keblemre ölelem az egész világot!

Ahogy ma TáncosTé írta: "jaj, ha téged olvaslak, mindig azt hiszem, végelgyengülésben múlsz ki, és a fejem is beleszédül a tempódba"

Hát, lassan én is ezt hiszem.

Na rohanok tovább.

komment

---

2013.03.07. 21:58 :: Tobber

C&A lanza una línea de moda diseñada por Cindy Crawford
innen

komment

---

2013.03.07. 21:51 :: Tobber

Morzsák:

Végre kimondtuk mindketten: szeretlek.

Nem bírok az érzelmekkel, nem bírok a túl sok programmal, azok szervezéseivel, sok beígért, de elmaradt levéllel, csettel, és napok óta nem varrtam, pedig akarok. Elveszek.

Sétáltattunk kutyát mostanában (azaz a kutya jött, meg megállt, meg jött, meg megállt, szegény tutira unta). Borzasztó cuki. A gazdája pláne.

Beugrottam pártgyűlés állófogadásra (-A polgármester urat keresi? -Nem, az apukámat.), de tartom magamat az elveimhez és nem ettem semmit.
Nem a diétás, hanem a politikai elveimhez.

Sokan ajánlották a csakazolvassa blogot, igen, van egy tenyérbemászó stílusa a nőnek, de jó témákat kapargat. Csak ha ezt már ismered, hála Drpr-rel töltött filozofikus estéinknek, akkor ismétlés. De egyetértek a szavaival és a céljaival is.

Ha velem beszélik meg, akkor nekem nem lesz meglepiparti a szülinapi bulim.

Írtam vágylistát az elmúlt években, a bónuszomat mire költögessem. Az előzőeket megtaláltam, vagy mind megvan, vagy elmúlt a vágy, új mosogatógép, szőrtelenítő, szobafestés, téligumi, stbstb. Idén szeretnék új növényeket az erkélyre, ami bírja a szélsőséges időjárási körülményeimet, szkenner-nyomtató, nyaralás, valami tárolórendszer a tonna varródolgomnak.

Váratlanul kaptam smst tegnapi táncostárs pasitól (sokéve volt két vacsizós randink, de nem tudom, hogy hívtam itt), miszerint:
"Gyönyörű a hajkoronád! Kibontva hordd, mert nagyon jól áll. Nem tudom, mi van körülötted, de szép vagy, nyugodt és kiegyensúlyozott."

Hát igen, a magánéletem megfelelő. És tényleg szép hullámos lett a hajam. Cindy Crawfordos.

Másik táncostársnak magánórákat adok. Ki mihez ért, ugye.

Új kollegina pánikolt, hogy jövő héten határidő, addig még ezer dolog van, de az asztalszomszédja még el sem kezdte, mert szerinte ráér. Hát nem talált nyitott fülekre, szerintem is ráér. Határidőszorosan dolgozunk, mert az órák csökkenésével egyre nagyobb az esélye, hogy 1. mégsem módosítják a feladatot ezerszer, 2. nem is neked kell csinálni, 3. nem is kell csinálni, 4. ne szokják meg, hogy szivességmunkák miatt félretesszük a fő munkáinkat, 5. ha főnökhöz mennének mószerolni (nem szoktak), legalább megtudják, hogy megérdemeljük a bónuszunkat és kész.

Kollegináim szépen együtt bevallották, hogy szörnyű, hogy valaha Illetővel jártam, mert ronda és gáz. De nagyon okos, jó?

A minden pasi hülye billyentyűkombináció feltalálója zseni és oltári sok időt spórol meg vele nekünk.

És mai tanácsunk: járjatok főiskolára.
Mármint csak úgy menjetek be.
Én megtettem, tele van huszonéves izmos sráccal, élmény.

komment

---

2013.03.05. 23:06 :: Tobber

Szeretném küldeni Alexa és Császár Előd Tiltott szerelem című számát a 2b-nek.

(Egyébként van egy értelmes érzelmi életem is, de azt innen a blogból sosem tudjátok meg, marad, hogy emailezni kell velem, önző dolog, bocs.)

komment

---

2013.03.05. 22:59 :: Tobber

Én vagyok a hülye, ha mozgás után hazaesve hajkibogozás közben olyan Négy szellemet nézek, amit nemhogy Borbás Marcsi (áááá!!!!) vezet, hanem Fejős Éva (ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!) magyarázza a két nem közti különbséget.

Mindkettő szépen reprezentálja a buta nő prototípusát. Állítom, még rá is játszanak.

Pasik, nehogy belenézzetek!!!

(Hitem, hogy a mai férfiak azért nem tudnak minket kezelni és félreértenek, mert próbálkoznak, de csak ilyen infókat kapnak. Lánytestvérekkel rendelkező pasik a tutik.)

komment

---

2013.03.05. 19:13 :: Tobber

Szorítani!

komment

---

2013.03.04. 22:43 :: Tobber

...majd Őszhalánték, a világ legmegértőbb szeretője biztat, hogy éljek meg érzéseket és ne szenvedjek, érezzem jól magamat. :)

Hát bizony, engem ilyen jó emberek vesznek körül. Még a szeretőim is...

komment

---

2013.03.04. 22:35 :: Tobber

Ja igen. Ha ma felmerült bárkiben, ő az én főnököm.

komment

---

2013.03.04. 22:34 :: Tobber

Igen, ettől a tizenhét évestől féltenek a szülei. Másik tizenhét évest a szülei nem féltik tőlem. Pedig az nem is küldözget izmozós fotókat.

komment

---

2013.03.04. 20:39 :: Tobber

Jó. Tessék. Nem szoktam ilyet kérni. Célzást sem teszek rá.

Mégis miért küldenek 17 évesek fotót magukról (fürdőben, tükör előtt, mobillal fotózva önmagukat persze) félmeztelen felsőtesttel, hogy mennyit fejlődtek az izmaik?

Tényleg nem kérem!!! :D

Ezt senki nem fogja nekem elhinni.

A homlokomra van tetoválva, hogy gyerekfelügyeletet vállalok? :)

komment

süti beállítások módosítása